🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 54 509
  • 1 722
  •   16
Отговори
# 1 350
Тази Симона толкова е превъзбудила, че жестоко се излага с това неадекватно поведение.

# 1 351
Хем леко се дразня на Райна, хем ми е 100 пъти по-симпатична от Налъм.

# 1 352
Харесват ми азиатските черти на Габриела. Сигурно има някоя баба от татарка или киргизка.

# 1 353
Този на Дениз, как му беше името, на мен повече ми прилича на Соломон Паси, отколкото на Жоро Игнатов!

Мале, какви веждаци има Симона!

# 1 354
Хем леко се дразня на Райна, хем ми е 100 пъти по-симпатична от Налъм.
Много ми е симпатична, откакто ѝ гледах подкасти и видях колко умее да се самоиронизира. за разлика от Наум.

Абе като ги гледам на тая церемония,  на много от двойките им вярвам, че имат някакви симпатии.

# 1 355
Шърминатора има ужасна коса…бррр
Симона?!?! Кой я гримира така идиотски?!?!

# 1 356
Лили прие розата само защото другата алтернатива е Валентин или вкъщи. 😁

# 1 357
Харесват ми азиатските черти на Габриела. Сигурно има някоя баба от татарка или киргизка.

Аз искам да я видя без грим или поне без очна линия, тя подсилва ефектът на азиатското.
И аз я харесвам, интересна е като визия.

# 1 358

Аз искам да я видя без грим или поне без очна линия, тя подсилва ефектът на азиатското.
И аз я харесвам, интересна е като визия.
Да, помним Катето как подсилваше, но тази Габи като цяло носи много по-малко грим, виждали сме я почти без в сцени.

# 1 359
  • у нас
Ха, Вальо го изпревари Пенко с роза за Лилито.

# 1 360
Габриела ми е много по-красива от Катето. Но наистина трябва да я видим и без грим, защото втората беше като измита чиния без очната линия. Коренна разлика.

# 1 361
Няма кой да бие Дениз по разлика със и без грим.

# 1 362
Катето е наполовина азиатка, Габриела каза, че нямала азиатски корени (според мен не знае и има, някъде надалеч в гените и сега е избило).

Лили каза, че баба й е руса и синеока, майка й мулатка, а бащата чернокож. Интересни ще са децата й, ако таткото е бял. Тя и затова няма типичните черти на африканка, смесена е доста.

# 1 363
Няма кой да бие Дениз по разлика със и без грим.
Mного биха, просто малко имат нейнтата увереност (за добро или за лошо) да се показват така.

# 1 364
Катето коя е

Общи условия

Активация на акаунт