🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 55 245
  • 1 734
  •   45
Отговори
# 1 725
За бройката секс партньори има едно "американско правило", което гласи, че, ако мъж каже бройка делиш на три, а при жените умножаваш по три и получаваш реалното число. Sunglasses

Като сте се разговорили за трийсетгодишните как изглеждали, около мен хората около тази възраст, изглеждат свежи, кожата сияе, очите блестят, но са хора необременени от "златна треска", инфлуенсърство, корекции, пластики, процедури, некви нормални хора са. Grinning

За Дениз - забелязала съм, че с грим/без грим са все едно различни жени. Без грим е като измита паница, постна, обикновена, а с грим става коренно различна, хубавица. Нещо като Фиона от Шрек - една си денем, нощем друга. Sunglasses

За ревността - когато харесваш, влюбен си, нормално е да има ревност, породена от нормалните човешки страхове да не загубиш човека до себе си, да не ти го "откраднат", но болестната патологична ревност е нещо съвсем различно, тя има съвсем други измерения и само името и е "ревност", защото е състояние характеризиращо се с упражняване на контрол и власт върху обекта, психо тормоз, смазване на личността, подтискане на индивидуалното и същността, физическо насилие, обсебване, претопяване.

# 1 726
Дениз все още е близка приятелка с Капитонова, Благовеста и разни други такива. Ако беше се променила, щеше да се движи в други среди. В тези, темите на разговор предполагам какви са.  Има положителна промяна, но пак си е същата хитра лисица, която е влязала да я забележат.

# 1 727
Дениз и на мен ми харесва доста в този сезон, въпреки че и аз си казах, че е остаряла. Вчера попаднах на статия, че Виктор има пари, може би и това е допринесло да избере него. Той е симпатяга, но ми се вижда труден характер.

# 1 728
Виктор май си търси жена популярна в медийното пространство. Нали някой сподели, че е излизал с Грозденка. Може би иска да си рекламира шоколадите и си търси инфлуенсърка.

# 1 729
  • Варна
Ама ние тука по нищо не се различаваме от Шушана, дето плюе другите жени какви носове имали, какви рамене, тела и кво беше още.

Дениз беше обидена, че била повехнала за нейната възраст.
Мен пък ме кефи, че тя няма абсолютно никакви притеснения на синхрони да се покаже пред цяла България 🤣 без никакъв грим. Евала й правя. Аз ако съм, няма да имам смелост като знам БГ мама колко е безкомпромисна Като започне да кълве 🤣

Другата за която се сещам, че на синхрони, включително на банкета с въпросите, беше без грим и й видяхме всички пъпки по лицето беше моя любим образ Емили.

Винаги съм се чудела защо жените могат да бъдат толкова жестоки към други жени, които са избрали някаква форма за платена любов или са по широко скроени в любовта или с по малко задръжки, така да го кажа 🤣.
Да не са взели вашите мъже, че е това настървение и злоба? На мен изобщо не ми пука, че някоя непозната, която я дават по ТВ била онлифенс, лесна жена, платена любов. Голям праз!
Ако случайно ми допадне, не ми пука с какво и как си вади хляба, защото нейните пари не изтичат от нашия семеен джоб 😁

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 09:18 от missNoir

# 1 730
За Дениз - забелязала съм, че с грим/без грим са все едно различни жени. Без грим е като измита паница, постна, обикновена, а с грим става коренно различна, хубавица. Нещо като Фиона от Шрек - една си денем, нощем друга. Sunglasses
Някои дами, които се припознават с нея, се опитват да ни убедят, че не е така...
Не знам кому е нужно да се отрича очевидното по инфантилен начин.

# 1 731
Няма жена, която не изглежда коренно различна с професионален грим. Има просто жени, които никога не се гримират, както и такива, които не умеят да се гримират много.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 09:48 от RoseofVersailles

# 1 732
Аз си спестявам четенето на коментари касаещи външност на участниците , има други неща свързани с тях които ме вълнуват. Реакции на ситуации , а също и реакцията на обществото на техните реакции. Не е мис и мистър предаването , коментирането на всяка гънка от телата им ми е равносилно на Шерминовите сюнети за убостта Grinning

# 1 733
Аз пък нямам проблем, тук си е форум и си ги обсъждаме наред с косурите им визуално, аз самата бях безпощадна към кожичките на Люба и банските, с които избираше да ни ги показва наред с други срамотии. Ама Шерминатора се хваща за неща, които нямат общо с реалността - къде Габриела има широки рамене? 

# 1 734
За Габриела, която е с Джан ли го е казала? Хахахах
Единственото, което ми идва на ум е завист. Момичето си изглежда супер, за разлика от нея 😬

Общи условия

Активация на акаунт