🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 79 752
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 315
Аз малко клюки от моя роден град Бургас за тъй наречения- наргилист. За два- три дена работа като такъв едва ли се водиш "наргилист". И там се е осрал като в ЕргенЯ с отношение и е ял затвартници от шефовете си там.

# 316
Още има шанс Габи Бланко да насоли Валентин, особено ако ѝ предложи роза, но наистина няма да е толкова напоително, колкото той заслужава

# 317
Аз се питам, ако Джани беше отправил същото предложение към Габриела каквото Валентин към Емили как мислите, че тя би реагирала?

# 318
Аз се питам, ако Джани беше отправил същото предложение към Габриела каквото Валентин към Емили как мислите, че тя би реагирала?

Щеше да ѝ го каже на счупен италиански и тя нищо нямаше да разбере 😂
Майтапът настрана, мисля, че би го отрязала.

# 319
"По принцип гледам да се навирам навсякъде"
"Лице съм на много известни марки"
"Последно бях лице на едни минерални бани"
...
"Кви бели зъби имаш,браво"
"Тъй кат' те гледам"

Да добавя и коментара към Лили "Тая е от скъпата боя".
Не знам дали известните марки, на които е лице Валентин, ще го искат още за лице след предаването.
Габи Бланко коментира снощи на стори, че нейното мнение ще го чуем в епизода днес, но да не забравяме, че много от нещата и те за първи път ги виждат сега в епизодите.

# 320
"По принцип гледам да се навирам навсякъде"
"Лице съм на много известни марки"
"Последно бях лице на едни минерални бани"
...
"Кви бели зъби имаш,браво"
"Тъй кат' те гледам"
За зъбите - право в десятката. Момичето си ги е правило, а Вальо ги забеляза! Емили точно това я държи във 'връзка' с човека, автор на комплимента.

Интересно е и поведението на останалите участници. Мълчат и си коментират по групички. Само Йовица е активен. Сигурно днес ще се доразвие сюжетната линия.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:13 от Pepina_n3

# 321
Не знам дали известните марки, на които е лице Валентин, ще го искат още за лице след предаването.
Кои известни марки? Снимал се за кварталната баничарница и ай… Мудьел. 😁

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:45 от Lilly_85

# 322
Xaxaxaxa и той като Косарчето - муджел 😂

# 323
Шегата настрана, но това момче си направи професионално харакири. Освен да почне и той да рекламира хазарт за 100 лв поста, не виждам коя сериозна марка ще го наеме. Същото важи и за Емили, която натърти, че възнамерява да работи нещо свързано с право, но след това ѝ гъзене в ефир няма кой да я вземе насериозно. Другите като Дениз, Виктор, Кристина и Петър, дори Луиджи Пармиджано може и да монетизират, но тези двамата са загубена кауза.

# 324
Докторчето също си направи професионално харакири.

# 325
Докторчето също си направи професионално харакири.
На тоя и овца да имам, не бих я поверила!

# 326
  • Варна
Не мога да взема решение за себе си Емили що за образ е.
Никой не е обидила, за никой не клюлари и зослови зад гърба, никой не плюе.

И този същия човек е посегнал с метален прът приятелката си и се е хвалела с това в нета със снимки.

Явно има някаква диагноза, явно е била на лечение. Обаче ми направи и впечатление, че Краси посъветва момичетата да скрият опасните предмети вечерта. Той май, май, знае нещо...

# 327
Валентин, Емили, Красимир, Шермин вече се оляха и няма да изкарат дивиденти. Въпрос на време е Хенито да се оака и то. Останалите са адекватни, дори Габи Бланко е редови герой, а не палячо на фона на тия.

# 328
Ха, тоя момент съм го пропуснала, явно Краси ми е толкова безинтересен, че подсъзнателно го игнорирам. То не знам и кой ми е интересен де.

# 329
  • Melmak
Вальо май е снимал за Стоян Радичев.

Габи Бланко я вкарват само да вкарва някой лаф, тя е тъпичка, ама поне казва нещата в очите.

Дениз я помня от сезон 1 и не мога да я преглътна каква проста селска пръчка е.

Общи условия

Активация на акаунт