🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 534
  • 1 153
  •   80
Отговори
# 915
Относно Филипа и Кристина и претенциите на шоу партньорите им. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да знае, че жестоко се компрометира когато предявява претенции и натиск за физическа близост към жена. Самият факт, че го поставя на въпрос вече му сваля главоломно рейтинга. Един мъж трябва през цялото време да се държи с жената така, че тя сама да пожелае близост. Това е неговата работа, а не да го изисква, да се цупи, да поставя ултиматуми. Ако жената се държи на разстояние и слага граници значи мъжът не се справя добре с неговата роля...не я предразполага, не я впечатлява достатъчно...Освен това интимността  може да се проявява по най-различни начини, може дори в погледа да се разчете, в усмивката, в невинни жестове и докосвания...тия мъже могат ли да разчитат тези сигнали, или за тях ако няма "холивудска целувка" (Йовица) или ако не си сложи ръката му между краката.нищо друго не се брои за интимност? Много елементарно.
Петър - след като усещането му от Кристина е като от масата срещу него той какво прави при нея до момента? Неговото е ачик ачик  -  с теб съм за да го играем двойка и искам да се постараеш.  Оня па македонецът като и нарисувал пеперуда и вече все едно си е подпечатал билета към нея...голееемия жест! Абе тия ..."мъже" не усещат ли как се излагат. Не са нещо много по-различно от Валентин, само са малко по- лустросани и завоалирани, ама в същността си май май...са от един дол.

# 916
  • София
Успях да изчета всички непрочетени мнения. 😊
С по-големия процент мнения съм съгласен.
Темата за Ергенът продължава да е най-оборотната като чиста статистика.

Вече са ми ясни всички зодии на всички участници, ето ги:
Емили - близнаци
Габриела - телец
Натали - близнаци
Филипа - скорпион
Дениз - лъв
Кристина - близнаци
Габи Бланко - везни
Шермин - овен
Лили Естер - козирог
Хени - дева
Симона - овен
Джан Микеле - лъв
Петър - лъв
Йовица - водолей
Неделчо - риби
Краси - водолей
Виктор - дева
Орлин - овен
Д-р Пенко - лъв
Калоян - телец
Валентин - водолей
Стоян Ву - водолей

# 917
Шермин с всичките си претенции и напомпано самочувствие е най-губещата сред жените  от този сезон. Криси и Дени явно й се противопоставиха,заявиха се и защитиха Натали. Това за Шермито автоматично означаваше,че губи съюзници в тяхно лице. Отделно и на новите попълнения  им стана ясно колко неоценена и ЗЛОБНА застаряваща кифла се чувства.Много явно се изписа на лицето й. Направо й се насълзиха очите от ЯД и БЕЗСИЛИЕ.

# 918
Шеребетка е била първа дружка с Нора Недкова, но са се скарали. Имаше един подкаст дето Нормето добре я насоли. Че я копира и подобни. Явно от там наша Шеребетка черпи идеите си за храна за простолюдието , 5 езика, олд с мъни и въобще целия репертоар.

# 919
  • София
Дано я разкарат възможно най-бързо.
Шерминчето ми е най-неприятния образ от всички жени в сезона.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 13:25 от Diavolo

# 920
Успях да изчета всички непрочетени мнения. 😊
С по-големия процент мнения съм съгласен.
Темата за Ергенът продължава да е най-оборотната като чиста статистика.

Вече са ми ясни всички зодии на всички участници, ето ги:
Емили - близнаци
Габриела - телец
Натали - близнаци
Филипа - скорпион
Дениз - лъв
Кристина - близнаци
Габи Бланко - везни
Шермин - овен
Лили Естер - козирог
Хени - дева
Симона - овен
Джан Микеле - лъв
Петър - лъв
Йовица - водолей
Неделчо - риби
Краси - водолей
Виктор - дева
Орлин - овен
Д-р Пенко - лъв
Калоян - телец
Валентин - водолей
Стоян Ву - водолей
Огромно Благодаря Diavolo, за труда да ги намериш и че ги споделяш с всички нас заинтересованите 🌷🙂 Надявам се да бъдат включени във визитките на участниците, както беше в предходните сезони

# 921
Минавам да се запиша да следя с вас. Много са ми забавни коментарите ви.
По темата за Шермин и Краси - той, че едвам я трае, факт, ама как уж бил мъжкар, пък и мълчи като виновно дете насреща, чак гледа в земята. Държи се точно като мухльо. Самата Шермин е въздух под налягане. Тя в тези похвали, дето сама се заспива с тях, не вярва, ама грам. Интересно какво крият Краси и Емили като отношения - обясненията са им меко казано неадекватни и нелогични, а Красимир така се овъртоли в отговора на въпроса на Емили дали възбужда останалите, че на Шермин трябваше още тогава да и светне, че има нещо гнило, ама къде ти толкоз акъл там. Някъде из постовете видях скрийншот от нейно стори, в което обяснява какъв щастливец е Красимир, че изобщо е имал възможността да бъде близо до нея. Първо си помислих, че е реакция на изпълнението с праха за пране, но вече си мисля, че Красимир в някакъв момент не е издържал дудненето и и я е натирил, та затова е толкова озлобена към него.

Всички там са ходещи червени флагове, ама Йовица, Филипа, Виктор и Петър нямат стигане. Дениз според мен е чудесен пример за това, че мнението на зрителя за човека Х е такова, каквото иска продукцията да бъде.

# 922
  • София
Откъде идва Бланко - псевдоним ли е на Габи?

# 923
  • Варна
Сигурна съм, че Краси мълчи и търпи недоволството и дудненето на шАрмин само защото са пред камери, в шоу.
Леле, ако беше навън, една такава щеше да я е разкарал по най грубия начин, включително с псувни.
Тоя цедка на устата няма, но достатъчно акъл, че участва в реалити и да внимава.

# 924
Сигурна съм, че Краси мълчи и търпи недоволството и дудненето на шАрмин само защото са пред камери, в шоу.
Леле, ако беше навън, една такава щеше да я е разкарал по най грубия начин, включително с псувни.
Тоя цедка на устата няма, но достатъчно акъл, че участва в реалити и да внимава.
О, да. Той ѝ се подиграва от първия ден - ясно е, че я търпи само за да избута напред в предаването и въобще не му пука тя какви му ги дърдори. Даже мисля, че на моменти изобщо не я слуша. 😁

# 925
О, да. Той ѝ се подиграва от първия ден - ясно е, че я търпи само за да избута напред в предаването и въобще не му пука тя какви му ги дърдори. Даже мисля, че на моменти изобщо не я слуша. 😁
Всъщност, на този за какво му е да избута напред в предаването? Като гледам и жени не му липсват. Инфлуенсър ли мисли да става? Sweat Smile

# 926
Предполагам, че да. Или за да рекламира автокъщата си. За какво иначе да я влязъл? 😁 Видимо не търси любов. Според мен си му е добре с жени като Емили, да не си усложнява живота.

# 927
Според мен Красимир си е имал гадже, а Емили му е била забавлението на повикване...

# 928
Цялата тема тук е по-забавна даже от сезона, не мога да смогвам с харесванията 😂
Шермин може само да има евтини претенции за скъпи вещи, да е обсипана с внимание, тя обаче нищо няма да даде!
Тя има един плейлист който си върти и няма промяна - Дубай и Израел, 5те езика, Old Money, милиардери, какъв живот живее...въобще адски отвратителна!
Не знам кой би я харесал с тия абсурдни претенции и въртене на един и същ репертоар! А отделно е и злобна и завижда на по-естествените и нормални момичета от нея.
След вчера май Красимир ще я разкара, то му писна вече и на него!
Въпреки че Шермин ми е адски неприятна, той не е особено по-добре от нея - прави се на играч и ми идва сводник (по излъчването и поведението му)

До момента като цяло от участниците най-адекватни са ми Натали и Орлин, Филипа и Йовица и Габриела и Джан с известни уговорки (защото Джан показа нелепа ревност предния път, сега изведнъж влюбен в нея,  чак бяха сходно облечени вчера!). Габриела не ме дразни, ама пък ми е по в сянка някак си.
На дъното са ми Вальо (по-противен мъж няма в сезона, тоя не може да се нарече мъж, след всичко което направи), Шермин, Пенко wannabe лекарчето и донякъде Лили (твърде много мъжкарана ми идва и тя има някаква злоба).
Емили също ми беше на дъно, малко след вчера ми хареса как разобличи пред всички какви глупости и е наговорил оня, но за мен тя не трябва да е в предаването, а си е за лечение навън - наистина има много проблеми и не е за подигравка при нея вече!

От останалите:
- Дениз и Виктор си пасват като двойка, има химия, ама в случая като се знае миналото на Дениз...не знам дали ще стане.
Виктор ми е горе-долу адекватен засега, Дениз ми прави изненадващо добро впечатление този сезон, но не ми е на плюс защото отпреди да влезне в предаването ми беше крайно противна!
- Габи се прави на по-обрана в тоя сезон, но пак пуска някви хапливи коментари...нелепо се държи!
С Калоян още не съм сигурна дали си пасват. А той ми изглежда малко инфатилен за годините си.
- Кристина с тия маниери на ледена кралица дето ги прави е излишно. Не е злобна или пошла, но се прави на много дръпната.
Петър ми хареса в заявката и към нея че иска повече отношение от нея и да не му е толкова отдалечена, той до момента не ме дразни, но имам и съмнения че е влезнал повече за слава.
- За двете нови влезнали момичета и Стоян треньора още не мога да кажа толкова много, но Хени ми идва скандална и тепърва ще се показва повече. Стоян ми е сдържан и интелигентен в сравнение с масата там вътре, а Симона - с тия корекции малко red flag, но може и да е приятна изненада като поведение.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 13:42 от Leah vladimirova

# 929
  • София
Краси също искам да лети възможно най-скоро.
Анти мъж ми е. Само Вальо ми е по-неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт