🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 471
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 135
Петър ми беше много забавен какви ги ръсеше, докато разпитваше Криси за срещата

А този Валентин/Ивайло е пълен потрес. Какви ги предлага в национален ефир? Този си плаче за разследване за сводничество.

# 136
Тоя Вальо, ако се е учил от Пацо, го е надминал! Онзи, ако имаше две мозъчни клетки, този има половин колкото да мига. Егати безмозъчното същество. Утайка пълна!

# 137
Емили ми говори за ценности след всичките и излагации за 2 седмици???
Е сега ли се сети че правиш евтино п*рно в национален ефир и още сума ти излагации, като чу вече директна оферта, се включи червената лампичка!
А тоя Вальо...отврат, нямам думи!
Лапенце още на 21-22 се прави на голям плейбой и разбирач по интимни насоки!
Рядко кухо парче!

# 138
Ама в тея филми Ивайло да не е съпругът, който отива на работа Joy

# 139
  • София
Свършиха ми лайковете, падам, щом дори тя се възмути. Само да се върнат, връщам да ви харесвам, вие също ме разсмивате здраво.

Все повече си мисля, че може би е в някаква роля, за да го има цирка. Все пак имаме сюжет с любовна история, с ревност, с недостъпната, балканската двойка, имаме и тези.. Емито ще ѝ липсва Неделчо, този направо я вкара в тежки филми.

# 140
Благодаря за новата тема 🌷
Има ли шанс някой да е успял да разбере зодиите на ергени и ергенки освен на великолепната четворка от миналите сезони и да се допълнят във визитките им, както преди

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:28 от Catfish

# 141
Фифи се държи като кисела лелка на дивана, може малко да се поразчупи. Склонна е да откаже и флюбения. А Шермин не ви ли прилича на някоя маман като обноски и маниер?

# 142
Натали има късмет, че по природа е хубавка, иначе едва ли нещо ще я спре и тя да се "поправи".
Мерси за темата, Кло! Flowers Cherry Blossom

Честно казано, голяма част от направените, също преди корекциите са изглеждали доста прилично. Не мога да говоря за каква красота, но със сигурност корекциите им не са ги коригирали Joy

# 143
Габи и Емили - не ги търси за спорт.

# 144
  • София
Могат да се изкарат лесни пари от Емили, е този .. удари дъното, не вярвам да си намери някоя след предаването с тези изказвания, не знам. Абсурдно подобие на мъж..

Габи и Микеле не знам дали имат наистина химия, но са ми сладурчета заедно.

# 145
Ето Джани демонстрира полиглотски възможности.
А Шермин кога?

# 146
Габриела открила нова светлина от себе си...

# 147
Оле, тоя Ивайло е пълна отврат. Слушам и не вярвам на ушите си. Как може да съществува толкова просто парче!?!🤬🤬🤬

# 148
Ох,падам. Италианска поезия на фона на оглозган рибен скелет. В главната роля Джани. Не може да е по-романтично, честно 😄

# 149
Боже, какво му хареса тая Габриела на този?!

Общи условия

Активация на акаунт