🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 73 807
  • 1 922
  •   1
Отговори
# 180
  • у дома...
Залагам, че утре бургаското недоразумение ще предложат роза на Лили, тя ще откаже и ще бъде първата със Златна роза.

# 181
Ох дано го пуснат вярно записа пред всички 🤞🤞🤞🤞

Ще умра да му видя н*сраната физиономия

# 182
Ивайло е супер гнусен. На Емили видът може да е провокативен, но това не означава че е платена компания автоматично. Изключително обидно и унизително поведението му към нея. Тя реално излезе от този нелеп разговор и той за да се направи на интересен започва да ръси лъжи след лъжи. Най-лошото е че заради отношенията и с другите, може да му повярват на него…

# 183
Мисля, че трябва да бъде изхвърлен от продукцията! Скоро! Веднага! Отвратителен тип 🤮 но да го изобличат пред всички преди това!

# 184
  • София
Май имаме най-хейтен участник от сезона, но наистина е брутален ред флаг, просто не е истина, че има такива хора и то толкова наперен и с такова самочувствие.

# 185
Ивайло - дъното си имало таван! Емили -чак ми дожаля за нея!  Дано и продукцията се съжали и да извади истината наяве!

# 186
  • here and now
Мисля, че Ивайло ще даде роза на Габи..
Но се подплаши, не смее да се изправи и да си каже истината...
Мекотело...

# 187
Емилито е шашава и с нагон момичето.

Обаче нито някой е нагрубила, злословила, излъгала, нито нищо. В предаване за забивки и слава след 22часа е, да прави шоу.

Утайките са други и си изплуваха ..

# 188
Този е невероятно прост и смешен ! Пълно падение е .

# 189
  • у нас
Йовица много деликатно поднесе информацията на Емили. Умно и възпитано момче е.

# 190
Ивайло вън ще яде шамари от някой с тия лъжи на килограм, може тогава да му дойде акъла.

# 191
  • София
"Сега вече съм си аз, вече съм спокоен."
"Това е шоу." .. шашинг.

"Ти си шоумен" - "Ниее, модел съм".

Егати и тъпия виц където каза, не мога. Лили си го каза, че не е на нейното ниво и е факт.

То другите направо бледнеят тази вечер. Кога се пада следващото розораздаване?

# 192
Йовица по крайно деликатен начин представи ситуацията след разговора с мУдела, а той продължава да се самозакопава още със самохвалство и простотии.

# 193
Шермин и Краси какви физиономии вадят, докато слушат Валката Joy

Тя дали ги разбира, този епизод не чухме колко езици говори и малко се притеснявам

# 194
  • София
Уж много влюбени двойки, но живеят за сеира. "Валето" е на нивото на долнопробна прост****ка.

Общи условия

Активация на акаунт