🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 63 196
  • 1 888
  •   44
Отговори
# 480
Пепито е голям ръб.

# 481
Абе тая новата сега ми изглежда по-нормално, на визитката беше по-страшна.

# 482
В колко часа е срещата Joy

# 483
  • here and now
Като го гледам този Пи… Се чудя… На някоя от вас харесва ли ѝ такава талибанска брада? Защо мъжете го правят?
Тоз по-бива, ама Джан Франко е като анимационен герой...

# 484
Леееле! Седна да си дояде яйчицата момъкът!!! Уникум! Рядък екземпляр.

# 485
Като го гледам този Пи… Се чудя… На някоя от вас харесва ли ѝ такава талибанска брада? Защо мъжете го правят?
Честно ли Blush Blush Blush да. Ако имаше мозък в главата, беше още 15 см по-висок и беше поработил и за крака, Пепи (гъдел получавам! Laughing ) щеше да ми е топ. Сега умирам от смях като го видя и като го чуя. Joy

# 486
  • у нас
Кво му пука. Ще го чака момата. Трябва да хапнем, да се натъкми...

# 487
  • София
Пепи хубаво огледа поканата, проверява дали сигурно е за него, страшна терца е този, направо чудо.

Валентин нещо си пасува, още не се вихри.

Шермин.. как прецака момичето, да беше предложила Стоян.

# 488
  • here and now
Ама какъв фин глезен има доктор Пи..... Mr. Green

# 489
На никоя жена, която познавам, не ѝ харесва такава брада и първи номер остригано магаре. На никой мъж, когото познавам, не му харесват прораснал ''екстейшън'', нокти на лопатар и деформирана уста, обаче явно има потребители за всичкото това нейде отвъд моя балон.

# 490

И аз това се чудя, така обрасли мъже ми изглеждат доста нечистоплътни

# 491
Пенко просто не знае как да се държи с жена, не умее…. За съжаление, голям пропуск в семейството

# 492
  • София
Има мъже, които без брада имат доста бейби фейс, аз харесвам бради, но не и толкова обрасли като на докторчето, не е моят тип. И е нисък.

# 493
Оф, още една цунала котлона! И над тая прекрасност се вижда отсянка на мустак...Мъжествена жена! А маман Шермин веднага се заема с насочването на новата към определен мъж.
Simple Smile Да ама Бат' Краси добре, че я смъмри, че прекалява с тези насочвания.

# 494
Значи аз като ви казах вчера, че Шермин го играе маман, не ми повярвахте 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт