🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 59 422
  • 1 815
  •   63
Отговори
# 555

Емили я нямаше в този епизод - може да си е излязла и да се решили да ни спестят драмите.
Имаше я. Пожела успех в Рая на новата.
Не гледах много задълбочено, че започвам да се оттегчавам от тези постановки.

# 556
Габриела бижутерката я нямаше на вечерята с кутията, не беше до Джан Микеле на масата.

# 557
Едни тънки дълги неща поръсени със сул, не си ли чула?
Калиева, йодирана, хималайска сул.

7 сутринта е, а аз цвиля с глас, в нас 😂😂😂

# 558
Габриела бижутерката я нямаше на вечерята с кутията, не беше до Джан Микеле на масата.

Беше

# 559
Гледам на запис сега, защото снощи пропуснах началото. Моногамно си следвам Диви и красиви, остана малко там,  и вече директно ще се дивя на бисерите в Ергена...
Шермин е забравила в Дубай придворната си циганка, която да я хвали, и в този епизод я надмина в уменията.
То бива самочувствие, то бива надувки и самозаслепеност, но  нещата отиват към наполеонов комплекс откъм амбиция да изпъкнеш. Психиатрия.
Цялото прекроено от глава от пети, като стар войнишки шинел за ежедневните нужди на бедно семейство, но се захвалило с красота и естественост.
Злоба, самомнителност и логорея, само с това ми изпъква засега. Представени за интелигентност, зрялост и правилна гледна точка.
Яка завист към Натали, че повечето влезли мъже пожелават среща и разговор с нея. И двете с Габа, нали на  един акъл , заключиха, че Натали скачала от цвят на цвят...
Тя, че си ломоти на бебешки едно на ръка, но е наистина красиво и ефектно  момиче. Всичко ѝ е точно, с изключение на несиметрично надутата долна устна, дано повече не разваля това, което природата ѝ е дала.
Съвършените, "естествено големи" гърди на Шермин са с дефект в едната. Имлантът сякаш не е закрепен стабилно на нужната  плоскост и като мърда се вижда хлътване, а самата гърда е по-ниска от другата.
Ама най-красива, с най-малкото носле, най-лекичката и най-знаеща всичко.
Продукт от Тему от най-евтините, какъв Дубай, какъв Кан, мечтателка на едро!?

А на Габи корекциите по тялото и придават толкова превтасал, неестествен вид, че имам чувството, че под горещото слънце тялото ѝ още ще набъбне и ще се разлее над банския.

Дениз много адекватно парира двете свахи. Образът ѝ дотук изпъква само положително.

# 560
Оххх, досега доста се смях на предаването, но снощи се напрегнах... То бива самочувствие, бива простотия, ама чак толкова, Сърми прекали...
Госпожица Сърми, някой спешно трябва да я приземи! Да си ходи в Дубай и иСраел и изобщо да не ни се вясва тук, напълно съм съгласна с мнението, че прилича на надуваема кукла и НЕ, НЕ ЗАВИЖДАМ! Красимир, седнал до нея да й прави компания в клюките, излага се почти колкото нея, кой изглеждал женствен, кой бил с тънки крака, майко мила, а те двамата делят една мозъчна клетка! Даже Пепи-Тъпото, се изказа вярно в случая, че за някои неща човек не е виновен и така си изглежда... да не повярваш, че точно той е адекватният в групичката им!
Освен това се чувствам излъгана, заради промото вчера... Уж искрени въпроси и отговори щяхме да гледаме, а цяла вечер Сърми... Наистина се надявам, младите дами, които гледат, да вземат пример какво  да НЕ правят.

# 561
Последните две, които вкараха са ми много един дол дренки на външен вид и интелект. Само дето Хиени е малко по-голяма хахавела.
Виктор направи мъдри разсъждения, противоречащи с избора му на партньор, но пък той няма и голям избор там.
Много ми е жал за Стоян. Изглежда наистина готино момче, хич не е за там.
Шарминката се пука от злоба по Натали. Аз не го разбирам, никаква конкуренция не са си. Красимир иска да избяга с 200 от нея, но стои за едната му роза.
Филипа много добре го подреди този ходещ македонски red flag.

# 562
Шермин милата в такъв балон живее, че изобщо не виждам кой мъж би влязъл в него за дълго. Това чудо не се търпи.

# 563
  • В Града на Липите
Шарминката се пука от злоба по Натали. Аз не го разбирам, никаква конкуренция не са си. Красимир иска да избяга с 200 от нея, но стои за едната му роза.
Ако е заради едната роза, Емили ще му я даде. Със сегашната му избранница са като пуснати от една поточна линия. Обаче да заходи към нея няколко часа преди церемонията, че тя много бързо се отегчава и много категорично реже.

# 564
Категорично Красимир не би тръгнал към Емили. Всички участници и се подиграват и той не би искал да се асоцира с нея. Вчера, когато направи забележка на Шермин, че са в ефир си пролича, че е много подвластен на чуждо мнение.

# 565
Да, ама най-големият парадокс е, че не иска да го асоциират с нея ама тайничко й го даде във вторият епизод. 😂

# 566
Категорично Красимир не би тръгнал към Емили. Всички участници и се подиграват и той не би искал да се асоцира с нея. Вчера, когато направи забележка на Шермин, че са в ефир си пролича, че е много подвластен на чуждо мнение.

Според мен добре й направи забележка, защото тя се излага, а така излага и него. Все пак цяла България ги гледа. Обаче тя продължи да си каканиже. Нали всичко знае, пътувала е, живяла е в Дубай и знае 5 езика. Чудя се как не е вмъкнала и македонския, та да се хвали, че знае 6 езика Joy

# 567
Шермин е като китайците в линкдин, които на езици пишат всички видове китайски. Grinning

# 568
Осъзнах, че най-сетне има с кого да се идентифицирам в имението - котката, която се появи на вечерята - идва да гледа сеир и да хапне малко.

# 569
Осъзнах, че най-сетне има с кого да се идентифицирам в имението - котката, която се появи на вечерята - идва да гледа сеир и да хапне малко.

Като гледам и Габи за това е отишла Grinning

Общи условия

Активация на акаунт