🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 52 386
  • 1 691
  •   98
Отговори
# 720
Натали - перфектен нос, перфектни зъби. Как завижда Шерминнн, иска да комплексира младото момиче...Само може да си мечтае да е толкова естествено красива като Натали. Тя и неестествено не може да бъде толкова красива, по никакъв начин, дори и глава да ѝ присадят в иСраел Joy

# 721
Жабокът Шърмит като се озъби е направо страшна.

# 722
Сега щ-е  т-е  ц-у-н-к-а-м и веднага ще ти мине.
Това детенце е толкова неартистично, измъчва ме с тази насилена реклама.

# 723
Браво на Кристина, Емили и Дениз, че защитиха Натали.
Аман от злоба към нея.

# 724
Никога една направена жена не може да бъде по-красива от естествено красива жена. Дори една Дениз, на която гримът помага много, е сто пъти по-красива от тия тунингованите пародии на жени. Пак казвам на Шермин са човешки повечето интервенции, освен гърдите, но пак не мисля, че някой мъж би я избрал пред Габриела бижутерката, Натали, Дениз, Кристина (не съм сигурна дали Кристина няма уста, но и да има е добре направена). Дори Лили, за която някои казват, че била грозна, според мен е супер хубаво момиче и отново няма корекции.

# 725
  • софия
Е много е хубава Кристина. Да кажем, жена та дрънка:blush:
Хубава е, но е много студена. Не знам кой мъж би се опитвал там. Аз съм много за едно момиче да си знае цената, но тя наистина дава вид на крайно недостъпна. Иначе има една принцеска хубост, която на мен лично много ми харесва.
амиии...кой ли? който си знае цената и  е уверен в себе си. не е тя за 22 г . момченца

# 726
Дениз започва  практиката на клиничен психолог...единствената, която опонира на Вальо, мъже и жени се уплашиьа от този чУек.

И чисти имижд. А след възгледите на Виктор, май няма шанс там.

# 727
Шерминатора защо не спира да повтаря риално, риално. Във всяко второ изречение риално.

# 728
Добре, че си каза, че е от нея въпроса , иначе съвсем щеше да се изложи.

# 729
Добре защо Шерминатора си мисли че всички искат да изглеждат като нея 😂😂😂😂😂😂😂

# 730
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сссстттттт, Шермин не успя да се въздържи и захапа Натали. Еми сори, ама ако ще до края на предаването да си ссссссъска пак няма да стане по-харесвана и желана за мъжете там от Натали.

# 731
Кристина е много красива, ама с тоя грим и прическа има някакъв много ретро вид, прави я да изглежда по-възрастна, отколкото реално е. Може би това цели, не знам.

# 732
Шермин ми е отблъскваща - заприличала на леличка от операции и злобна. Но не съм фен и на нейната врагиня Натали.

Красива е, но Габи е права, че има поведение на маймунката с клона. Като си се хванала за следващия клон защо ти пука, че другия клон те е заменил с друга? Чак във вчерашния епизод, а и в днешния гледа шокирано.

Да не се окаже, че е от жените, които искат около тях да гравитират обожатели, които да вкарват в приятелската зона и да си ги пазят резерва? Забелязах, че вчера и днес хвърля шокирани физиономии на Калоян. Като че ли за първи път е отхвърляна (а всъщност тя го отхвърли и избра Орлин). Много странно. И тя ми падна в очите.

# 733
Кристина е много красива, ама с тоя грим и прическа има някакъв много ретро вид, прави я да изглежда по-възрастна, отколкото реално е. Може би това цели, не знам.
На мен ми прилича на принцеса Аврора и ми е по-скоро timeless отколкото ретро.

# 734
  • here and now
Анка като е толкова интелигентна, как сама не се усети, че Натали я "хапе", а трябваше Габа да я светне?
Явно в тия 40 кила от злоба, силкион и самочувствие, не останало място за мозък....

Общи условия

Активация на акаунт