🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 892
  • 1 156
  •   37
Отговори
# 945
Аз мисля, че Кристина би си паснала със Стоян. Той е топъл и за нея, в неговото присъствие (да не кажа енергия Simple Smile Кристина лееко се затопля. Петър не може да я стопли, в него има твърде много его, той също е хладен.
Филипа реагира съвсем нормално според мен. И аз бих се дръпнала ако усетя натиск, контрол и претенции от мъжа. Прав му път като не му се чака. Да си търси някоя бърза, само, че не се знае после зад гърба и какво ще приказва.  А и защо да не си оставят вратички мацките...нека влязат и другите, тогава да избират, не да се врекат от ден 1 и после ако се преориентират да ги кръстят "Водни пеперуди". А Йовица   си противоречи...аз не съм виждала цвете да притиска и преследва пеперуда.

# 946
Спомням си първата разходка на яхта на Евгени с Кристина. Той също я беше харесал от пръв поглед и след срещата бързо я разкара. Беше толкова студена и скучна, че срещата им беше голяма мъка за гледане. Според мен тя не влиза в тези формати, за да си търси мъж.. Те повечето са така, но на нея много й личи

# 947
Тази Симона, ако си оправи абсурдните веждаци, ще е в пъти по-симпатична. А ако махне и джуките, ще е топ!

# 948
Спомням си първата разходка на яхта на Евгени с Кристина. Той също я беше харесал от пръв поглед и след срещата бързо я разкара. Беше толкова студена и скучна, че срещата им беше голяма мъка за гледане. Според мен тя не влиза в тези формати, за да си търси мъж.. Те повечето са така, но на нея много й личи

Да, срещата им беше ужас. Тя мрънкаше през цялото време, винаги е недоволна от нещо горката…

# 949
Е сега е дошла да поправи това. Не е мрънкала до момента. А студенината няма как да скрие, просто си е такава. Но от лични наблюдения мога да ви кажа, че често най-меките и чувствителни жени слагат подобни бариери именно защото се страхуват, че лесно могат да ги подчинят ако не внимават.

# 950
Аз съжалих Краси, само малко го съжалих. Даже много добре се владее и запазва спокойствие. То не се търпи това момиче. Знам какво е, а и предполагам – не само аз знам, а повечето жени – някой, който изначално ти е абсолютно безразличен, и по някакво си тъпо стечение на обстоятелствата има достъп до вас, да почне да си въобразява, че е дар отгоре, едва ли не, и се е взел насериозно… А и с цялата си наглост си позволява да вокализира претенции към вас  и личността ви. Ами то, хем ти е неприятен, хем ти е жал, хем от съжаление не искаш да бъдеш груб.Че тях и по телевизията ги дават, което допълнително затруднява ситуацията.
Много добре й каза, че е свободна да се огледа за някой друг, който да покрива изискванията й. Казвала съм почти  същото нещо, на човек, който не разбира, че ми е все тая жив ли е или не, но пък не спря да предявява претенции към моето поведение, е как по-нежно да му го кажеш на такова тъпо говедо? И го съжалявам Краси само донякъде, защото е голям мъж, а на нас, жените, ни се налага да сме още по-внимателни, защото отхвърлено говедо, като се ядоса може да почне и да агресира. Нещо от което Краси надали го е страх, въпреки, че Шермин си е голямо говедо.
Актьорчето е забавен наистина, но с тази заучена и практикувана сигурно с години дикция, звучи най-фейк от всички; не мога за миг да му повярвам на такъв. Бургаският дечко звучи 100 пъти по-автентичен от него, въпреки, че всичко, излизащо от него е или лъжа или пълна простотия.
Йовица все същото магаре, и него даже много го търпят, но както казах, на нас жените ни де налага да сме по-предпазливи, особено виждайки, че си имаме работа с  магаре. Винаги тея, дето най не стават, най - много се чудят и не могат да разберат, че грешката си е в техния телевизор. Няма да се учудя, ако на по-късен етап я нарече и фригидна, мда…

# 951
Кристина не е от онзи тип жени, които се страхуват да не бъдат подчинени. Тя е красива жена, с професия, ценз, семеен бизнес зад гърба си и студенината е просто натура, а не поза.
Предполагам, че е обожавана от баща си и има изключително силен семеен гръб, който още повече засилва силната й и безкомпромисна позиция. Виждам я до зрял, умен мъж, с позиция и умения да уважава, цени и да носи отговорност.

# 952
  • Melmak
С Ергени нямаше шанс, той я хареса визуално, обаче я отряза, защото не им цепеше много басма. Грам не го харесвах Генчо, обаче като видеше, че с някоя не става, я гонеше. Според мен ако тук беше един ерген, щеше да е същото. Сега като са много тя кандидати има, защото е хубавка. Обаче красотата не е достатъчна.

Иначе не вдявам защо Краси търпи. В крайна сметка наистина, бизнес ли рекламира? Ако е за това, много висока цена плаща да търпи това магаре от Шрек.
Не разбирам защо никоя не се ориентира към Стоян, за мен е симпатичен като махнем стероидите. На един кадър му се видяха сините пъпки по гърба, зоби яко. Обаче е симпатяга.

# 953
Филипа ми изглежда с поведение тип "holier than thou" - т.е. аз съм повече от всички вас във всички отношения. Разбира се, че няма лошо да вярва в себе си и в това какво е постигнала, но има едно леко ехидно отношение, което се усеща веднага. Според мен ще си държи тази линия до края на сезона. Не я виждам с Йовица.

# 954
Успях да изчета всички непрочетени мнения. 😊
С по-големия процент мнения съм съгласен.
Темата за Ергенът продължава да е най-оборотната като чиста статистика.

Вече са ми ясни всички зодии на всички участници, ето ги:
Емили - близнаци
Габриела - телец
Натали - близнаци
Филипа - скорпион
Дениз - лъв
Кристина - близнаци
Габи Бланко - везни
Шермин - овен
Лили Естер - козирог
Хени - дева
Симона - овен
Джан Микеле - лъв
Петър - лъв
Йовица - водолей
Неделчо - риби
Краси - водолей
Виктор - дева
Орлин - овен
Д-р Пенко - лъв
Калоян - телец
Валентин - водолей
Стоян Ву - водолей
Огромно Благодаря Diavolo, за труда да ги намериш и че ги споделяш с всички нас заинтересованите 🌷🙂 Надявам се да бъдат включени във визитките на участниците, както беше в предходните сезони

Не разбирам какво значение има кой коя зодия е ? Нали не вярвате ,че хората са само 12 типажа . От опит го казвам - познавам хора не само с една зодия , но и родени на една дата ( има и съвпадения - същата година ) и нямат нищо общо .Всичко зависи от ДНК -то , семейната среда , характера , който се е формирал , образование ,обкръжение и т.н  . Кто гледам Ивальо той не е водолей , а кухолей Satisfied
Що се отнася до хороскопите - ами и аз мога да седна да напиша , на доста ще позная от това ограничение 12 . Но с гордост ще заявя ,че онзи полиглотката е от моята и на детето ми зодия Smiley . Ние също сме доста добре с чуждите езици , надявам се по добре от нея , щото това да знаеш по 20 думи от език - да поздравиш , да попиташ нещо къде се намира или колко струва едва ли е знание на чужд език Stuck Out Tongue Winking Eye Обзалагам се ,че поне 2 от езиците и са на това ниво .

# 955
Краси и Шермин са ми толкова безинтересни, че изобщо не ми се коментират. Всички други са по-интересни от тях.

# 956
Сега разбирам защо Виктор е такава ужасна консерва, моралист (мним) 😀.
Микеле е явен лъв, Пенко е смешка и няма нищо лъвско, освен невъзмутимото му “ще ме чакат, аз трябва да се нахраня..”

# 957
Успях да изчета всички непрочетени мнения. 😊
С по-големия процент мнения съм съгласен.
Темата за Ергенът продължава да е най-оборотната като чиста статистика.

Вече са ми ясни всички зодии на всички участници, ето ги:
Емили - близнаци
Габриела - телец
Натали - близнаци
Филипа - скорпион
Дениз - лъв
Кристина - близнаци
Габи Бланко - везни
Шермин - овен
Лили Естер - козирог
Хени - дева
Симона - овен
Джан Микеле - лъв
Петър - лъв
Йовица - водолей
Неделчо - риби
Краси - водолей
Виктор - дева
Орлин - овен
Д-р Пенко - лъв
Калоян - телец
Валентин - водолей
Стоян Ву - водолей
Огромно Благодаря Diavolo, за труда да ги намериш и че ги споделяш с всички нас заинтересованите 🌷🙂 Надявам се да бъдат включени във визитките на участниците, както беше в предходните сезони

Не разбирам какво значение има кой коя зодия е ? Нали не вярвате ,че хората са само 12 типажа . От опит го казвам - познавам хора не само с една зодия , но и родени на една дата ( има и съвпадения - същата година ) и нямат нищо общо .Всичко зависи от ДНК -то , семейната среда , характера , който се е формирал , образование ,обкръжение и т.н  . Кто гледам Ивальо той не е водолей , а кухолей Satisfied
Що се отнася до хороскопите - ами и аз мога да седна да напиша , на доста ще позная от това ограничение 12 . Но с гордост ще заявя ,че онзи полиглотката е от моята и на детето ми зодия Smiley . Ние също сме доста добре с чуждите езици , надявам се по добре от нея , щото това да знаеш по 20 думи от език - да поздравиш , да попиташ нещо къде се намира или колко струва едва ли е знание на чужд език Stuck Out Tongue Winking Eye Обзалагам се ,че поне 2 от езиците и са на това ниво .
След като не разбираш, какво значение има за теб тогава 😏 Просто един подминат коментар с излишна за теб информация и готово.. Разбираемо, няма как всички да са просветени ✨

# 958
Йовица е неприятен. Леко простоват, нахален и ... грозен. Не знам за какъв се има, ама предвид ... как да го нарека това - етнос? националност? ... наистина не знам! Абе, предвид това, че е македонец, е от дърво направен (и аз съм полу македонка, питайте мм какво мисли по въпроса Smiling Imp ). Абсолютен чукундур! Аз бих се запитала какво не ми стига, за да заинтригувам някого, а не да изисквам от него да ме иска и харесва. Ама те всичките страдат от прекомерно и неподплатено самочувствие, и са много изненадани, че някой не ще да им се навре в ръцете просто така. И да, никога не смятат, че те са причината за това, винаги е отсрещната страна. Филипа ми е напълно безразлична като образ, сигурно и тя си има трески за дялане, ама тоя жмульо не знам какво очаква да се случи. Че и заплашва, че не мож се удържа вече и ще я нападне с целувки. У-жас! Ще избягам с 300 от такъв точно. То когато е взаимно, не са нужни приказки, молби и покани за това...

# 959
Кристина остава моя фаворитка. Много ми харесва,че е контролирана и силно сдържана в отношенията. Анализира,не прибързва и очевидно търси качества,които трудно може да ги намери в подобен социум. Дори да й допадне някой визуално, ще го тества на много нива, преди да се впусне и да се разкрие емоционално. Ако имах дъщеря, бих искала да има това възпитание и излъчване! И разбира се тази увереност и емоционална интелигентност.

Общи условия

Активация на акаунт