Кристина лееко се затопля. Петър не може да я стопли, в него има твърде много его, той също е хладен. 
. Ние също сме доста добре с чуждите езици , надявам се по добре от нея , щото това да знаеш по 20 думи от език - да поздравиш , да попиташ нещо къде се намира или колко струва едва ли е знание на чужд език
Обзалагам се ,че поне 2 от езиците и са на това ниво . 
. Ние също сме доста добре с чуждите езици , надявам се по добре от нея , щото това да знаеш по 20 думи от език - да поздравиш , да попиташ нещо къде се намира или колко струва едва ли е знание на чужд език
Обзалагам се ,че поне 2 от езиците и са на това ниво .
). Абсолютен чукундур! Аз бих се запитала какво не ми стига, за да заинтригувам някого, а не да изисквам от него да ме иска и харесва. Ама те всичките страдат от прекомерно и неподплатено самочувствие, и са много изненадани, че някой не ще да им се навре в ръцете просто така. И да, никога не смятат, че те са причината за това, винаги е отсрещната страна. Филипа ми е напълно безразлична като образ, сигурно и тя си има трески за дялане, ама тоя жмульо не знам какво очаква да се случи. Че и заплашва, че не мож се удържа вече и ще я нападне с целувки. У-жас! Ще избягам с 300 от такъв точно. То когато е взаимно, не са нужни приказки, молби и покани за това... Препоръчани теми