🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 39 674
  • 1 279
  •   57
Отговори
# 1 170
За мен реакцията на Микеле не е нещо фрапиращо. Всеки прясно влюбен мъж би се изнервил, ако изведнъж се появи по-привлекателен мъж от него и започне да обръща внимание на момичето, в което е влюбен. А пък, ако и тя прояви интерес е съвсем нормално да го приеме зле.

# 1 171
  • Варна
Ревнивец е тоя , и то сериозен. Иначе мисля, че наистина я харесва много. Може и влюбен да е вече.

# 1 172
  • В Града на Липите
Реакцията на Микеле може да е на влюбен мъж, но не е ок. Това собственическо чувство в началото може за някои жени да е супер сладко, закрилническо, показващо голямата му любов и бля бля. Обаче, като заживееш с такъв човек и започне да ти казва че полата ти е много къса, да се цупи и вдига скандали, защото някой те е загледал... да ти държи сметка защо си закъсняла от работа, с кого излизаш и т.н. си става супер токсично. А той е патологично ревнив. Личи му от 100 км. Тя вечно е навряна в някой ъгъл, свита и скрита под някое сако и се усмихва, като цвете на ревера му.  
Габриела е телец, а ние сме супер търпеливи, разбиращи и мили, докато не ни писне и тогава става голяма патардия. Не тя го излага, а той нея. Ще ми е интересно да я видя още колко време ще му се кефи на мачовското поведение. Всяка жена обича да е закриляна и обгрижвана, но не и задушавана.

п.п. И не бих го коментирала, ако това беше първия случай в който той показва вербална агресия.

# 1 173
Аз се опитвам да се поставя на негово място. Ако аз съм прясно влюбена в даден мъж и изведнъж се появи някаква готина мацка, и започне да проявява интерес към него, със сигурност няма да ми е приятно - даже хич. А, ако и той й обърне внимание, съвсем ще ми стане зле. Е, няма да реагирам бурно, като него, защото съм жена. Поне не и пред хората. Но със сигурност ще ми е много, много неприятно. И то при условие, че в продължение на дни с този мъж сме били изцяло отдадени един на друг и във всяка свободна минута сме били заедно. А пък, ако точно ден преди това съм се изправила пред всички и съм обявила, че съм влюбена, направо не ми се мисли как бих реагирала.

# 1 174
Много вяло върви темата, жалко. На мен ми допада новата схема на ежедневно излъчване, успявам повечето пъти да изгледам спокойно епизода. Предните години беше страшна мъка с тричасовите епизоди в праймтайма, когато семейството се е събрало или тъкмо се оправят децата за сън.
Не мога да откъсна поглед от косата на Шерминка, много ми е интересно какво е слагала там, че стои така неестествено, скалпа ли си е татуирала, странна работа..
Научихме й репертоара, даже втръсна, да си ходи вече.
Водещата на какво е заприличала, снощи деколтето обилно намазано с брокат, а под него набръчкана бабешка кожа. Бррр
Калоян вече ми е на първо място сред мъжете, хубавец е, и е лоялен, което е много важно. Дано не се омаже по-нататък.

Микелето направо да го гонят, тъкмо бижутерката да живне малко.

# 1 175
А днес дали ще си тръгне Емили?
С за скалпа на Шармин чудя се и аз какво е правила че да изглежда така , незнам къде да в гледам Зъби ли , коса ли все с нещо дразни .

# 1 176
За Микеле е ясно, че е много ревнив, но чак пък да го наричаме “насилник” ми е малко прекалено. Не се знае какво точно се е случило още и за какво “излагане” става въпрос.

# 1 177
За мен реакцията на Микеле не е нещо фрапиращо. Всеки прясно влюбен мъж би се изнервил, ако изведнъж се появи по-привлекателен мъж от него и започне да обръща внимание на момичето, в което е влюбен. А пък, ако и тя прояви интерес е съвсем нормално да го приеме зле.

Да, нормално е да го приеме зле, ама не и са хвърля, блъска и да се държи зле с новодошлите. Никой нищо не му е направил, той се ерчи Joy

# 1 178

Да, нормално е да го приеме зле, ама не и са хвърля, блъска и да се държи зле с новодошлите. Никой нищо не му е направил, той се ерчи Joy

Кога е хвърлял и блъскал? Пропуснала съм го това. Единственото, което видях от него е как нервно изхвърли няколко кубчета лед от една чаша. И каза на Габриела, че го излага или нещо подобно.

# 1 179
Има нещо обсебващо в поведението му, не го намирам просто за влюбен мъж. Реакциите му са сериозен red flag.
За какво я хваща за лицето и й обяснява така настойнически, да не го излагала? Какво толкова може да го изложи това момиче, тя само си мълчи и кротува. Това, че тя е привлекателна и ще има мъже които й се свалят е ясно, то и навън се случва със сигурност...

# 1 180
Гледам, захапали сте италианеца, да дойда да си оставя моите пет стотинки по темата. Ревнивият човек не може да се промени. Но може да контролира реакциите, след като евентуално осъзнае, че поведението и отношението му не е ок. На мен не ми хареса още при влизането на Ву как реагира, заканите... В смисъл вие сте там в тия къщи колко - втора седмица? И какво, трябва вече да сте се врекли във вярност и дай да я забулваме тая булка, че да не я поглеждат. Ма то пък там и очите са красиви, ще вземе някой да ги забележи...
За мен изправянето на масата не беше признание в любов. За мен беше маркиране на територия. Удобно, пред всички, с необходимото получено внимание, да се знае - тая булка е моя и нещата са сериозни.
Не успях да изгледам до край снощи епизода, но от това, което чета тук, дори и извадено от контекст, отново поведението му би прекрачило моите граници. Първото нещо, което ми е важно в едни отношения, е уважението. Аз тук не виждам такова. Виждам собственическо чувство, виждам териториалност. Ама хората не са империи, не са предмети.

Сцената на Краси и дубайската принцеса в леглото ми беше много кринджава. 😂

# 1 181
Разбрах вече защо Красимир е там - защото е бивш на Емили, а не по собствени заслуги. Баш целенасочено са го поканили, хич не го виждам точно той да се яви на кастинг. Т.е. това е основна сюжетна линия, заложена предварително от продукцията и ще работят да я развият.
В интерес на истината, Красимир и Емили си отиват и си пролича колко свободно и приятелски могат да си говорят. Само дето Красимир се прави на такъв, какъвто не е и не иска "на светло" да го свързват с Емили. В пералното и на тъмно и насаме може. Може и да бъркам, но освен да знае какво е разказала в синхрона за тях, ми се стори, че се поинтересува какво става с нея и защо е все сама и страни от другите. Не я отряза брутално, както би направил пред другите, но и не би я защитил, а би се скрил като мишка зад полата на Шермин.
Ву се оказа плешив, както и мислех. Жалко, не зависи от него, но доста го състарява. Симпатичен ми е, но още повече с шапка. Яд ме е, че сигурно няма да се задържи дълго, ама то с такъв избор и с такива ревнивци...
Дразня се на двойките. Не разбраха ли тези хора, че още поне толкова на брой нови ще влязат? Искаше ми се на този етап да са по-скоро като голяма приятелска компания с флирт между тях и да хвърчат закачки и искри, а не да сядат като баба и дядо, женени от 50 години, все отделени, прегърнати и демонстриращи колко са погълнати един от друг. Че и от ден втори бистрят поведение и семейни проблеми. Бляк.
Габи и Калоян са пример за неуспешна двойка, създадена някак насила и по задължение. А Калоян вече се обяснява под път и над път какъв интерес имал към нея. Интерес друг път, ако малката лигла не го беше разкарала... Иначе габи за първи път я виждам доволна, че някой й обръща внимание и някак е по-спокойна сякаш.
Новите попълнения са...като старите. Брадясали батки, само малко по-снажни и симпатични по балкански. Не очаквам някакво особено развитие ако не вкарат и още жени. В тоя пенсионерски клуб, дългогодишните партньори няма да ги допуснат.

# 1 182
  • софия
Абсурдна двойка са ми и на мен ми е Габи и Калоян.
Залепиха се по неволя, но той е инфантилен Дечко и започва да се връзва, а Габи е  опитна играчка. Тя ще стои на курорта до последно, с когото и да е.
Интересно развитие имат Кристина и Петър. Как срещата му с тази нахалница  катализира отношенията между им-тя се усети, че той е харесван мъж и може да го изпусне, а той пък направи сравнение между нея и простата и агресивна Хиена
Но аз си признавам, че те са ми двойка - фаворит.

# 1 183

Точно.  Какво значи - излагала го ? Познават се от три дни, с нищо не му е длъжна, да не говорим, че и женени да са нито може да спре другите мъже да я гледат, нито да иска от нея да обръща глава настрани всеки път щом види мъж. Ми той утре ще и забрани да излиза без него, сакън да не погледне някой докато го няма.

# 1 184
Според мен реакциите на Микеле са продиктувани от продукцията, но тази Габриела пък тя само се усмихва  и нищо не прави по въпроса. Един морков би бил по-деен от тази госпожица. Направо не знам как издържа само да се усмихва и да не обелва дума. Той постоянно я е обградил и не и дава да диша, същите са ми като Шермин и Краси. Тя го обсебва, той мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт