🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 40 653
  • 1 308
  •   69
Отговори
# 1 275
В жълтурките циркулира тази стара снимка на Шермин - както виждаме заринала се е в дЮбайски лукс.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 18:38 от Lilly_85

# 1 276
В жълтурките циркулира тази стара снимка на Шермин - както виждаме заринала се е в дЮбайски лукс.
Скрит текст:
И аз ви нося снимка от преди силикона, перуката и картиетата:

# 1 277
На мен Шерминката ми прилича на циганка от "факултета". Сутеньора й и дал пари за сиси и тези огромни "зъби" и перука, че да стане лъскава!

# 1 278
На мен Симона всъщност ми харесва доста. Изглежда много фин, деликатен и ефирен човек, каквито не виждам в това шоу. Не й е мястото там, но кой ме пита мен. Изключително грозно се е изказал Краси за нея, съдейки по думите на Шермин; явно му е навик да говори гнусотии за жените. Какво ли трябва да съдим ние за него по това? Много неща, но не ми се занимава, че ме чакат 3 перални.

Хели е определено свикнала да общува с тъпи мъже, а не с жени; не е girls girl. Опитва се да се прави на мъж, за да я харесат мъжете, че и опитите ѝ да „обиди“ са все на сексуална основа. Още с първия коментар към Емили, която според нея е зле в леглото, стана ясно. И как й хрумна да каже на мъж, който не си пада по неприятното й поведение и излъчване, че е с нисък тестостерон? 😊
Калоян и Габито май ще се харесат. По неволя малко, но хубаво, нека се харесват хората; то на него кое да не му хареса човек — кротък, неконфликтен, мълчалив, гушлив и много красив. Баси, човека! 😊 Не знам само Габито дали ще успее да смогна да му гали егото, което е най-вероятно огромно, защото и нейното не е малко. Той все пак е телюга, и ако тя не целува земята, по която ходи, или започне да се колебае, той може и да се преориентира към следващата желаеща. Габи не ми прилича на жена, която е готова за такова нещо. Да не влезе в отбора на мяукащото момиче, което се чудеше: „Ама как? До вчера ми се обясняваше, че има чувства, а днес с Габи на вечеря?“ — Ами така… Иска обожание 24/7 и няма никакво време да те чака, че и лесно ще те замести.

Италианецът има същата задача към неговата избраница. Честно, мен ме разсмя първичната му реакция да изхвърли леда/питието от чашата, но много отдавна — някъде след Първата световна война — ми беше предаден урок на живо, че няма нищо смешно в подобни изблици. Все пак искам да видя цялата ситуация, която сигурно ще ни влачат още 5 дни.

# 1 279
  • Сф
Не знам защо, ама веднага се сетих за нашата любимка Шърми 😄

# 1 280
  • Варна
Аз продължавам да гледам на повторение и в промото за днешния епизод, Емили и Валентин са си преплели ръцете /дланите И дори тя го гали по врата 🤣

Ай, ай, ай. Ква стана тя. Тя му забрани дори да говори с нея. Какъв разврат на събитията! Но пък Райна казва, че "вашата съдба е в ръцете на Стоян". Да не би той да е първия който дава роза, а не последния.
Доктор Пи явно е изпреварил Ивайло с роза за Лили.

# 1 281
Gold digger , в тая тема , с тез три перални .. ще насмогнеш ли Joy

# 1 282
Да не би Пенко дава роза на Лили, Стоян на Хени (или обратно) и Валентин спасява Емили и от там се възраждат нейните мили чувства към него и почва да го гали по врата за да дразни Краси. Междувременно Краси отрязва Шерми и Емили тържествува.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:59 от pandorina

# 1 283
Gold digger , в тая тема , с тез три перални .. ще насмогнеш ли Joy
Ееех, някои жени перат по 3 пъти на ден. Други само уикенда и по празници. Животът е несправедлив. 😂

# 1 284
  • Варна
Май, май, така, да...

ШАрми може да има алопеция или друго подобно заболявание. На мен сърце не ми дава да й се подигравам, макар че тя обсъжаше краката и талията ли беше на Натали и го заслужава.

# 1 285
Май, май, така, да...

ШАрми може да има алопеция или друго подобно заболявание. На мен сърце не ми дава да й се подигравам, макар че тя обсъжаше краката и талията ли беше на Натали и го заслужава.

Не е изключено, но на фона на всички корекции може поне на опашка да я хване, не да я мята като метла. Със сигурност е с екстеншъни и може поне да я хваща отгоре или нвщо друго. Не се смеем, но да се погледне, че и тя е човек и не е идеална както се вижда в нейните очи. Ако Мартин беше нарцис, тази е цяла леха нарциси.

# 1 286
  • София
Добре бе хора, защо не се научиха да правят промота???
Абе толкова ли е сложно беееее???????

оффф
Дайте аз ще ви ги правя. И пари няма да ви искам!
Аматьорииии

в Игри на волята пък завалиите в две поредни промота си дават кои са номинирани?! А племенния съвет ти е на другия епизод.
Това са тежки дефицити хора. Това са хора за директно УВОЛНЕНИЕ.

# 1 287
Калоян успя да ме разсмее. 😁
Скрит текст:

# 1 288
  • Melmak
Калоянчо на външен вид добре, ама тоооолкова е бавен. Типичния мъж телец. Не понасям такива мудни хора, не е до тестостерона, до натюрел е.

А относно Микеле с неговото изпълнение, което се надявам да видим тази седмица, може да си покаже истинското лице. Гледам, че хвърля нещо леда в изблик на гняв. Поредната селска батка, по-близо е до турския корен, отколкото до италианския.

# 1 289
Много ми е хубав Калоян, но да беше с мозъка на Петър.

Общи условия

Активация на акаунт