🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 43 931
  • 1 494
  •   278
Отговори
# 1 305
Нямате право да коментирате Шашавел, ако не сте 48 кг., не говорите 5 езика като местен и не сте обиколили многократно ДОбай, Иссссраел и подобни дестинации:)
Аз съм 180 см, тежа 49 кила, мога да я обсъждам. За протокола; не е окей, ям като слон и не качвам. Затова и не ми харесват коментарите за водещата... Може да е ген.

Нееее не можеш, не си 48 КИЛОГРАМА! Кат свалиш ощИ един ще можеш Joy Освен всичко имаш ли две топки отпред които вероятно тежат?

Водещата и на мен не ми харесва! Като я гледам и се притеснявам от външния й вид. Защо й правят такива прически?

# 1 306
Стоян ще решава съдбата на трите девойки от дивана.

# 1 307
Нямате право да коментирате Шашавел, ако не сте 48 кг., не говорите 5 езика като местен и не сте обиколили многократно ДОбай, Иссссраел и подобни дестинации:)
Аз съм 180 см, тежа 49 кила, мога да я обсъждам. За протокола; не е окей, ям като слон и не качвам. Затова и не ми харесват коментарите за водещата... Може да е ген.

Нееее не можеш, не си 48 КИЛОГРАМА! Кат свалиш ощИ един ще можеш Joy Освен всичко имаш ли две топки отпред които вероятно тежат?

Водещата и на мен не ми харесва! Като я гледам и се притеснявам от външния й вид. Защо й правят такива прически?
Не съм ходила с Тайга да ми сложи...

# 1 308
Назад съм спрямо вас и едва ли ще успея да ви настигна.. Simple Smile.
Все пак успявам да хвърля по едно око на предаването. Този Валентин, Боже, как е възможно ТОВА да го дават в национален ефир, или аз съм нещо станала много консервативна? Такава въпиюща простащина май досега не съм виждала.

# 1 309
  • густо майна Филибето
А на мен ми е интересно няма ли да измислят вече нещо, което да поразчупи двойките? Не ми харесва да са бетонирани докрая.
Не вярвам на Емили, че се е изненадала на участието на Краси. Та тя си дойде с куфар, все едно ще я взимат от летището Grinning

# 1 310
Аз силно се надявам на още нови персонажи - и жени, и мъже 😀.

Харесвам водещата, но бих променила облеклото (болезнено слаба е) и този акцент с брокат по гръдта й е нелепо - само кокал и отдолу топки силикон.. иначе е хубава жена.

# 1 311
Всички хейтят Емили, че била лека жена и правила секс за пари, но тя е абсолютно честна и не го крие, даже им каза, че и доставя удоволствие, докато останалите са същите като нея само, че се правят и се мислят за на много целомъдрени макар да са превърнали километража отдава - не са ли лицемерки.

# 1 312
  • у нас
Микеле бая ревнив.

# 1 313
Хуан Пабло щеше много да ме впечатли с ревнивите си изблици ако бях на 16...

# 1 314
Юруш на сеира, народеее! Joy

# 1 315
Да, а сега е плашещо...

# 1 316
Да, а сега е плашещо...
Да, плашещо е... Дори на 22

# 1 317
"крос-реферирам"... този е корпоративен плъх, който извън офиса е тотална шматка

# 1 318
Боже, тия се целуват, а аз гледам яките плочки на пода.. Innocent

# 1 319
  • у нас
"крос-реферирам"... този е корпоративен плъх, който извън офиса е тотална шматка
Тя дали го разбра какво й каза?

Общи условия

Активация на акаунт