🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 45 346
  • 1 537
  •   48
Отговори
# 1 290
Имала е гърди полиглотката, защо е трябвало да си имплантира бидони.

# 1 291
Май, май, така, да...

ШАрми може да има алопеция или друго подобно заболявание. На мен сърце не ми дава да й се подигравам, макар че тя обсъжаше краката и талията ли беше на Натали и го заслужава.

Въпросът не е дали й има нещо, а защо, с тези огромни претенции за скъпи часовници и луксозен живот, се облича с дрехи от Тему и си е надялана перука пак от там. Ако има проблем и има възможности - да го лекува. А докато се оправи, поне да си вземе някаква хубава, качествена перука. Не може по цял ден да обясняваш какъв хай левел си, колко езика говориш, колко скъпи часовници искаш и да ходиш с тази прежда на главата.

Много ми е хубав Калоян, но да беше с мозъка на Петър.

Че какво му е на мозъка? Умно, интелигентно и образовано момче е - просто говори спокойно и бавно. Да, за някои хора е дразнещо, но пък за други си е ОК

# 1 292
  • Melmak
На мен Калоян ми е тънкообиден. Натали не му даде роза и вече е забравил коя е. Иска той да получава внимание и жените да се борят за него, ама е объркал сезона. Трябваше поне преди 2 г да се пробва.

Петър вече монетизира славата, участва в реклама на the body shop.

# 1 293
Калоян на мен ми е много симпатичен, малко бавно говори, но е интелигентен и уравновесен за разлика от питбула Джани.
Габи покрай него е спокойна и обрана за разлика от преди и някак и носи спокойствие. Според мен без роза ще остане Симона, макар че се надявам да е Шермито, че вече ми писна да я слушам и гледам.

# 1 294
Бавното говорене ми лази по нервите. Нямам нищо против смотльовци, но да не говорят така...

# 1 295
Имала е гърди полиглотката, защо е трябвало да си имплантира бидони.

Защото знае пет езика? 🤣🤣🤣

# 1 296
В интерес на истината не лъже, ,ако тая снимка е преди интервенции. Носът не е тоталщета, гърдите не са слепнати за гърба като моите,

# 1 297
Нямате право да коментирате Шашавел, ако не сте 48 кг., не говорите 5 езика като местен и не сте обиколили многократно ДОбай, Иссссраел и подобни дестинации:)

# 1 298
В съседните игри на волята ,една е 44 килограма.  Шермин да внимава,  има конкуренция Joy

# 1 299
  • Melmak
Нямате право да коментирате Шашавел, ако не сте 48 кг., не говорите 5 езика като местен и не сте обиколили многократно ДОбай, Иссссраел и подобни дестинации:)

Начи спирам да ям до края на предаването, ставам 48 кг, косата ми става кат’ на Шърми и междувременно взимам билет за Дубай, малко кофти обстановката в исссссраел сега.. ама поне за да мога и аз да коментирам. Тъпото е, че нямам дрехи от тему, ама ще поръчам.

# 1 300
Хубаво, а изпърдяната сиса как ще я докарате, като сте толкова важни?

# 1 301
Шермин не е с перука и няма проблем с косата(е от толкова екстеншъни и нюанси на русото и балеажи, може и да не и е останала много). Това, което забелязвате в областа на челото е нова техника(супер инстаграмабъл и тик ток), махат или бръснат бебешките косички и оформят съвсем чиста основа, точно както стои при перуките, тъй като никоя естествена коса не стои така, изглежда, че все едно не е нейна. Повечето дЮбайски старс в инста също са с такива, отделно са русалските екстеншъни, които са с чуплива, на вълни форма, за да изглежда като естествена коса.

# 1 302
  • Melmak
А това по линията на пътя ѝ? Много е странно…

Хубаво, а изпърдяната сиса как ще я докарате, като сте толкова важни?

Ни нам, ще трябва да ходя в турция да се учат на мен младите лекари.

# 1 303
Аз съм 180 см, тежа 49 кила, мога да я обсъждам. За протокола; не е окей, ям като слон и не качвам. Затова и не ми харесват коментарите за водещата... Може да е ген.

# 1 304
  • Melmak
Водещата изглежда болнаво, но и стилистите не работят за нея. Можеше да се изберат по-подходящи дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт