🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 67 576
  • 1 922
  •   6
Отговори
# 1 410
  • у нас
А, де.

Вальо направо ме разби. И Емили като удавник за сламка се хвана. Много наивна е.

# 1 411
Като бившите и са били толкова добри, що ще тук.😂😂
Ами просто ѝ хлопа дъската...

# 1 412
Мали тази дубайската как си проси комплименти и подаръци… много е жалка, даже Емили има повече достойнство от нея.

# 1 413
Шербета осъзнава, че на почти 30, овехтяла, одрипяла, с издухан тунинг - Шанс няма!
Нереално е от първа среща да изискваш подаръци с много нули отзад, защото няма кой да й ги предложи.
Нещо й просветва под дрипавата перука и затова се налива, изпадайки в истерия, хулейки и обиждайки.
Ако ще и френският й да е на ниво С2 - шансове няма. Приключила е.

# 1 414
След Шерминката, Рупецова ми се вижда смирено, плахо и скромно, работещо момиче.

# 1 415
На Емили много ѝ се стои вътре...  На Ивайло също.

# 1 416
След Шерминката, Рупецова ми се вижда смирено, плахо и скромно, работещо момиче.

Баш! И поддържано дори..

# 1 417
  • софия
Ама те всички са избягали от рая, за да дойдат тук да се правят на маймуни
Точно като тази Симона, която  се подложи на такова унижение за да остане.
Жена със самочувствие не се държи така. Никоя!

# 1 418
Страшна досада е тая Шермизада. И не спира да намила празните си приказки. Некви пиянски брътвежи на отчаяна куха лейка. Да си ходи в измисления свят и там да бъде каквато иска. Не знам дали е чувала, че хубост насила не става, но тя буквално настоява и изисква обожание към семплата си особа, само, че те нещата не стават така. Колкото и да се изтъкваш какъв си, като не си, няма как някой да види, че си. Joy

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 23:19 от Джаста Праста

# 1 419
Така!!!! Момичета, ако не говорите 5 езика забравете за късите поли! Точка! 😂

# 1 420
Поне за Рупецова знаем, че някога е работила, а и в епизода, в който трябваше да стопанисват бар се справи доста сносно. Шермин, с извинение, не знам как сама си бърше задника...

# 1 421
Добре де, всички я чуваме какво говори, що го повтаряте и тук, та става досадно вече.

Какво е това нещо по плажа, като бунище изглежда!!!

# 1 422
В и Е кви циркове играят?

# 1 423
Поне за Рупецова знаем, че някога е работила, а и в епизода, в който трянваше да стопанисвват бар се справи доста сносно. Шермин, с извинение, не знам как сама си бърше задника...
Шермин няма нужда да си бърше задника. Тя говори пет езика. Като каже на тоалетната хартия да бърше, тя го прави.

# 1 424
Батката ли казват?
На доктор Пи ли викат така?

Общи условия

Активация на акаунт