🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 56 537
  • 1 761
  •   57
Отговори
# 1 635
Хах, да. Това с жените от Пловдив какво трябваше да означава... Че са били с поне 50% от тях ли 😆 Че го каза и този, който изглежда по-спокойния брат.

Джан Микеле на мен не ми е грозен. И за височината не мога да му се смея, защото и аз съм джудже. Но се чудя защо момчета, които са по-ниски, се правят и почти толкова широки. Някак на горили заприличват и е безсмислено. Ако се поспре малко и се постесни, ще е много по-добре. А тази брада ми е много странна. Не се вижда как му брадичката под нея, но не мисля, че е такава receding, не знам точно как е на бг - дръпната навътре, недоразвита. Та, няма смисъл от тая стърчаща брада полуслънце около лицето му.

# 1 636
  • Melmak
Като дагестанец е с тая брада. Иначе за височината, не си избираме ръста, на мен ми е все едно колко е висок. Обаче се е обезобразил с това зобене, косата му е опадала вероятно от стероидите, както и на Стоян. Той също зоби, но има нещо симпатично в него.

# 1 637
Имайте предвид, че стероидите влияят доста зле на нервите. Тази агресия може да идва и частично от това (но и от характера му).

# 1 638
А е бил съвсем различен тип Джан Микеле преди да опада косата вероятно от химиите.  Габи дано бързо се дръпне и преориентира. Щеше да си ходи с Петър повече от Ледената Аврора (макар много да я харесвам)

# 1 639
Хах, да. Това с жените от Пловдив какво трябваше да означава... Че са били с поне 50% от тях ли 😆
Единия си ги брои, бил с 200 жени до тук.

# 1 640
Леле, повод за гордост
Родителите им сигурно са много горди

# 1 641
Къде го чухте това за броенето?

# 1 642
# 1 643
Е там ще ги намери

# 1 644
Ххахахаха
Е, с тези 200 бройки Атанас не може да се класира при Виктор. Поне тази двойка ще е трудно постижима 😆

# 1 645
Ххахахаха
Е, с тези 200 бройки Атанас не може да се класира при Виктор. Поне тази двойка ще е трудно постижима 😆
Зависи часовникът менте ли е Grinning

# 1 646
О те влезнаха днес, вече дават и интервюта хахаха бързички са

# 1 647
Ххахахаха
Зависи часовникът менте ли е Grinning
О, да, вярно. Той Викито доста се загледа там 😅

# 1 648
Петър изобщо не ми харесва, има нещо ехидно в този човек. Юристката го забеляза и затова е толкова сдържана, не е глупава.
„Умни брюнетки с добра обща култура“, на Шармин й трябва само една боя за коса и е готова, това са "стари пари" от Пловдив Simple Smile
"Единият е имал е отношения с над 200 жени, но не парадира "  - Ич не парадира, направо и дума не казва Simple Smile

# 1 649
  • Варна
Хах, да. Това с жените от Пловдив какво трябваше да означава... Че са били с поне 50% от тях ли 😆
Единия си ги брои, бил с 200 жени до тук.
200 жени??? Това никога не съм го рабирала.
Превъртял е километража, едва ли може да създаде сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт