🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 54 470
  • 1 722
  •   17
Отговори
# 1 710
Аз лично нищо няма какво да ѝ прощавам ва Хайлура. 😀 Но и няма какво да се прави на света вода ненапита. 🥴 Даже ако забравим за миналото ѝ с чичаци, от които определено търсеше изгода, поведението ѝ в Първия Ерген беше отвратително. Но то там така или иначе един нормален нямаше.
Сега, за много хора подобен модел на поведение  е в реда на нещата. За мен не е и това, че е естествена (към момента) няма как да промени мнението ми за това, което е била преди.
Дениз изглежда някак си смирена или примирена и според мен си е седнала накрая на четирибуквието.

И на мен така ми изглежда. Дано!

# 1 711
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.
Ами не е. Дениз поне се е изучила, има диплома. Не си е съсипала главата с безброй пластики, и няма евтини импланти в сисите. Иначе е мъжемалечка, да. По това си приличат.

# 1 712
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.
Ами не е. Дениз поне се е изучила, има диплома. Не си е съсипала главата с безброй пластики, и няма евтини импланти в сисите. Иначе е мъжемалечка, да. По това си приличат.

Изобщо не знам каква диплома има Дениз, честно казано не ме и интересува. И не съм писала за външния вид, а имах предвид заниманията им и “професиите” им.

# 1 713
Охооо, Емили е била гадже на Иван Динев , сина на Динко Динев/братята Диневи/.

# 1 714
Охооо, Емили е била гадже на Иван Динев , сина на Динко Динев/братята Диневи/.

Аз няма да се учудя половината там да да си “баджаначки” по определени направления. 🙄

# 1 715
Съмнявам се, че едно 80% от участниците не се познават от преди предаването .

# 1 716
Дениз, по това което излъчват, е с доста нисък процент подкожни мазнини и по спомен винаги е била така, а това се отразява на еластичността на кожата и трудно се компенсира с достатъчно сън и здравословен живот.
Аз я намирам за доста адекватна в сегашния сезон. При предното си участие се беше повлияла от групичката и имаше разни изцепки, но винаги ми е правило впечатление, че владее иронията доста добре, а няма как глупав човек да умее да се шегува така тънко.
Освен това, като се барне има една класа във външността си, която много малко от останалите участнички излъчват и в комбинация с адекватното поведение й носи много точки.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 00:01 от FelicityB

# 1 717
Не знам, но понякога имам чувството, че човек както и да изглежда, тук ще му намерим кусури. Напомнете ми никога да не се вясвам по телевизията, че както имам едни 5-6 кг повече, отколкото трябва, ще ме изядете с парцалките. 😁

# 1 718
Не знам, но понякога имам чувството, че човек както и да изглежда, тук ще му намерим кусури. Напомнете ми никога да не се вясвам по телевизията, че както имам едни 5-6 кг повече, отколкото трябва, ще ме изядете с парцалките. 😁
Ооо задължително, дори да имаме 8-10 кг в повече Joy
Влизам само да попитам, това сериозно ли съществуват подобни парапитеци като Джан Пармаджан . Мислех , че са изчезнали, като динозаврите, дори малко преди тях  Това трябва да е роля , не мога да повярвам

# 1 719
Явно съществуват. Съдейки по новините, които се показват с жени, жертви на домашно насилие. Cry
Ма бил италианец, имал гореща кръв, щом ревнува- значи обича.
Пълни глупости и клишета. От такива трябва да се бяга с 200 още при първата проява на "обич".

# 1 720
Много ме е яд да гледам Габриела с този примат. Тя е естествено красиво и умно момиче, от добро, сплотено и доста заможно семейство. Нищо не й липсва, но това, което виждаме вероятно се дължи на младостта й. Със сигурност родителите й няма да го приемат. Но пък може да й е един добър урок в живота.

# 1 721
Бях склонна да ги възприема като двойка Патладжан и Покахонтас, защото той се държеше добре в началото и си казваш, ами може по-добре момичето, ама тоя е добряк. Обаче... той се прояви и то с най-класическия като по учебник ред флаг и чак се плаша за девойката. Дано да се преориентира и да приключи какви да е взаимоотношения с този примат.

# 1 722
Да и тази голяма смешка да казват... Приятно ни е.. при запознанство. За пръв път чувам такава абсурдна глупост.

Общи условия

Активация на акаунт