🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 58 613
  • 1 808
  •   52
Отговори
# 1 710
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.
Ами не е. Дениз поне се е изучила, има диплома. Не си е съсипала главата с безброй пластики, и няма евтини импланти в сисите. Иначе е мъжемалечка, да. По това си приличат.

Изобщо не знам каква диплома има Дениз, честно казано не ме и интересува. И не съм писала за външния вид, а имах предвид заниманията им и “професиите” им.

# 1 711
Охооо, Емили е била гадже на Иван Динев , сина на Динко Динев/братята Диневи/.

# 1 712
Охооо, Емили е била гадже на Иван Динев , сина на Динко Динев/братята Диневи/.

Аз няма да се учудя половината там да да си “баджаначки” по определени направления. 🙄

# 1 713
Съмнявам се, че едно 80% от участниците не се познават от преди предаването .

# 1 714
Дениз, по това което излъчват, е с доста нисък процент подкожни мазнини и по спомен винаги е била така, а това се отразява на еластичността на кожата и трудно се компенсира с достатъчно сън и здравословен живот.
Аз я намирам за доста адекватна в сегашния сезон. При предното си участие се беше повлияла от групичката и имаше разни изцепки, но винаги ми е правило впечатление, че владее иронията доста добре, а няма как глупав човек да умее да се шегува така тънко.
Освен това, като се барне има една класа във външността си, която много малко от останалите участнички излъчват и в комбинация с адекватното поведение й носи много точки.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 00:01 от FelicityB

# 1 715
Не знам, но понякога имам чувството, че човек както и да изглежда, тук ще му намерим кусури. Напомнете ми никога да не се вясвам по телевизията, че както имам едни 5-6 кг повече, отколкото трябва, ще ме изядете с парцалките. 😁

# 1 716
Не знам, но понякога имам чувството, че човек както и да изглежда, тук ще му намерим кусури. Напомнете ми никога да не се вясвам по телевизията, че както имам едни 5-6 кг повече, отколкото трябва, ще ме изядете с парцалките. 😁
Ооо задължително, дори да имаме 8-10 кг в повече Joy
Влизам само да попитам, това сериозно ли съществуват подобни парапитеци като Джан Пармаджан . Мислех , че са изчезнали, като динозаврите, дори малко преди тях  Това трябва да е роля , не мога да повярвам

# 1 717
Явно съществуват. Съдейки по новините, които се показват с жени, жертви на домашно насилие. Cry
Ма бил италианец, имал гореща кръв, щом ревнува- значи обича.
Пълни глупости и клишета. От такива трябва да се бяга с 200 още при първата проява на "обич".

# 1 718
Много ме е яд да гледам Габриела с този примат. Тя е естествено красиво и умно момиче, от добро, сплотено и доста заможно семейство. Нищо не й липсва, но това, което виждаме вероятно се дължи на младостта й. Със сигурност родителите й няма да го приемат. Но пък може да й е един добър урок в живота.

# 1 719
Бях склонна да ги възприема като двойка Патладжан и Покахонтас, защото той се държеше добре в началото и си казваш, ами може по-добре момичето, ама тоя е добряк. Обаче... той се прояви и то с най-класическия като по учебник ред флаг и чак се плаша за девойката. Дано да се преориентира и да приключи какви да е взаимоотношения с този примат.

# 1 720
Да и тази голяма смешка да казват... Приятно ни е.. при запознанство. За пръв път чувам такава абсурдна глупост.

# 1 721
Да и тази голяма смешка да казват... Приятно ни е.. при запознанство. За пръв път чувам такава абсурдна глупост.
Аз съм ревнива, смятам в умерени дози, на такова нещо не би ми дори хрумнало. То е унизително. Да говорим в "ние"...  То и цялостното му държание си беше плашещо.

# 1 722
Аз съм ревнива, смятам в умерени дози, на такова нещо не би ми дори хрумнало. То е унизително. Да говорим в "ние"...  То и цялостното му държание си беше плашещо.

Аз също съм ревнива, но и на мен не би ми беше хрумнала тази простотия “приятно НИ Е”, това момченце не звучи ревниво, той звучи обсебващо и психарско вече…

# 1 723
За бройката секс партньори има едно "американско правило", което гласи, че, ако мъж каже бройка делиш на три, а при жените умножаваш по три и получаваш реалното число. Sunglasses

Като сте се разговорили за трийсетгодишните как изглеждали, около мен хората около тази възраст, изглеждат свежи, кожата сияе, очите блестят, но са хора необременени от "златна треска", инфлуенсърство, корекции, пластики, процедури, некви нормални хора са. Grinning

За Дениз - забелязала съм, че с грим/без грим са все едно различни жени. Без грим е като измита паница, постна, обикновена, а с грим става коренно различна, хубавица. Нещо като Фиона от Шрек - една си денем, нощем друга. Sunglasses

За ревността - когато харесваш, влюбен си, нормално е да има ревност, породена от нормалните човешки страхове да не загубиш човека до себе си, да не ти го "откраднат", но болестната патологична ревност е нещо съвсем различно, тя има съвсем други измерения и само името и е "ревност", защото е състояние характеризиращо се с упражняване на контрол и власт върху обекта, психо тормоз, смазване на личността, подтискане на индивидуалното и същността, физическо насилие, обсебване, претопяване.

# 1 724
Дениз все още е близка приятелка с Капитонова, Благовеста и разни други такива. Ако беше се променила, щеше да се движи в други среди. В тези, темите на разговор предполагам какви са.  Има положителна промяна, но пак си е същата хитра лисица, която е влязала да я забележат.

Общи условия

Активация на акаунт