🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 60 616
  • 1 832
  •   60
Отговори
# 1 725
Дениз и на мен ми харесва доста в този сезон, въпреки че и аз си казах, че е остаряла. Вчера попаднах на статия, че Виктор има пари, може би и това е допринесло да избере него. Той е симпатяга, но ми се вижда труден характер.

# 1 726
Виктор май си търси жена популярна в медийното пространство. Нали някой сподели, че е излизал с Грозденка. Може би иска да си рекламира шоколадите и си търси инфлуенсърка.

# 1 727
  • Варна
Ама ние тука по нищо не се различаваме от Шушана, дето плюе другите жени какви носове имали, какви рамене, тела и кво беше още.

Дениз беше обидена, че била повехнала за нейната възраст.
Мен пък ме кефи, че тя няма абсолютно никакви притеснения на синхрони да се покаже пред цяла България 🤣 без никакъв грим. Евала й правя. Аз ако съм, няма да имам смелост като знам БГ мама колко е безкомпромисна Като започне да кълве 🤣

Другата за която се сещам, че на синхрони, включително на банкета с въпросите, беше без грим и й видяхме всички пъпки по лицето беше моя любим образ Емили.

Винаги съм се чудела защо жените могат да бъдат толкова жестоки към други жени, които са избрали някаква форма за платена любов или са по широко скроени в любовта или с по малко задръжки, така да го кажа 🤣.
Да не са взели вашите мъже, че е това настървение и злоба? На мен изобщо не ми пука, че някоя непозната, която я дават по ТВ била онлифенс, лесна жена, платена любов. Голям праз!
Ако случайно ми допадне, не ми пука с какво и как си вади хляба, защото нейните пари не изтичат от нашия семеен джоб 😁

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 09:18 от missNoir

# 1 728
За Дениз - забелязала съм, че с грим/без грим са все едно различни жени. Без грим е като измита паница, постна, обикновена, а с грим става коренно различна, хубавица. Нещо като Фиона от Шрек - една си денем, нощем друга. Sunglasses
Някои дами, които се припознават с нея, се опитват да ни убедят, че не е така...
Не знам кому е нужно да се отрича очевидното по инфантилен начин.

# 1 729
Няма жена, която не изглежда коренно различна с професионален грим. Има просто жени, които никога не се гримират, както и такива, които не умеят да се гримират много.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 09:48 от RoseofVersailles

# 1 730
Аз си спестявам четенето на коментари касаещи външност на участниците , има други неща свързани с тях които ме вълнуват. Реакции на ситуации , а също и реакцията на обществото на техните реакции. Не е мис и мистър предаването , коментирането на всяка гънка от телата им ми е равносилно на Шерминовите сюнети за убостта Grinning

# 1 731
Аз пък нямам проблем, тук си е форум и си ги обсъждаме наред с косурите им визуално, аз самата бях безпощадна към кожичките на Люба и банските, с които избираше да ни ги показва наред с други срамотии. Ама Шерминатора се хваща за неща, които нямат общо с реалността - къде Габриела има широки рамене? 

# 1 732
За Габриела, която е с Джан ли го е казала? Хахахах
Единственото, което ми идва на ум е завист. Момичето си изглежда супер, за разлика от нея 😬

# 1 733
Единственото, което ми идва на ум е завист. Момичето си изглежда супер, за разлика от нея 😬
Тя разбира се клъвва точно тези момичета, на които не може да стъпи на малкия пръст и знае, че никога няма да тръгнат да ѝ отвърнат. Защо не посмя да клъвне Дениз, Габата? Ще си тръгне разревана за иСраел скорострелно.

# 1 734
Тя разбира се клъвва точно тези момичета, на които не може да стъпи на малкия пръст и знае, че никога няма да тръгнат да ѝ отвърнат. Защо не посмя да клъвне Дениз, Габата? Ще си тръгне разревана за иСраел скорострелно.

Злобничка си е, плюс това за мен Габриела е най-красивото момиче там, до момента. И видимо най-кротка.
Иначе май се опита да захапе Дениз, нещо заспориха за Натали (Дениз си беше права в случая) и на Шермин не й се получи. Тя иска безгласни букви, които да й правят комплименти и да й казват само “о да, права си” бляк

# 1 735
Опита се да, ама то по-скоро май Дениз я сиктирдоса, а тая е свикнала да има покрай нея Тейчета, дето мълчат и кимат и слушат безкрайните речи на пророчица Сарми.

# 1 736
Да и тази голяма смешка да казват... Приятно ни е.. при запознанство. За пръв път чувам такава абсурдна глупост.
Това са тия, които после във Фейсбук имат общ профил "семейство ПриятноНИе"...

# 1 737
Да и тази голяма смешка да казват... Приятно ни е.. при запознанство. За пръв път чувам такава абсурдна глупост.
Оле, виждала съм едни профили дето явно хората нямат отделни профили ами един профил, верно, . Профилът на да кажем Моро и Валя Копанови, примерно. Патладжанчо и той така иска. А тъкмо такива най-много си изневеряват.

# 1 738
Оле, виждала съм едни профили дето явно хората нямат отделни профили ами един профил, верно, . Профилът на да кажем Моро и Валя Копанови, примерно. Патладжанчо и той така иска. А тъкмо такива най-много си изневеряват.

О да, и аз съм виждала такива двойки с един профил. 😂😂
то бива да се обезличаваш във връзката, ама това минава всякакви граници… не сте един човек, не виждам нужда от такова нещо

# 1 739

О да, и аз съм виждала такива двойки с един профил. 😂😂
то бива да се обезличаваш във връзката, ама това минава всякакви граници… не сте един човек, не виждам нужда от такова нещо
Забелязала съм, че обикновено са някакви вярващи. Джан Микеле да не е и той в някоя секта, освен в радикална партия...

Общи условия

Активация на акаунт