💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 36 050
  • 907
  •   48
Отговори
# 105
Такъв хаос за шест сезона не помня. Голямо надуване, това ни е ново, онова ни е различно ама Илия си е все в тия...

# 106
  • София
Няма такава идиотщина хора.
Тази продуцкия е най-аматьорската, заклевам се.
Варела над басейна запецна и няма мърдане.
Жълтата зиг заг тръба беше с обратен наклон. Иначе Шопа нямаше да има никакви проблеми. Измъчиха момчето. Ама той е Херкулес и им изкриви скапаната тръба.
Варелите също са на по-голямо разстояние.
Обаче не са кастнали спортисти, а обикновени хора.
Пълни дебили.
Няма правила, някакъв хаос.

Изгоря мотора на лоста на гъбките.
Крив варел
Обратен наклон на жълтата тръба.
Не се тестват трасета

Вакханалия

# 107
  • София
Тази година препятствията са нечовешки, но и жените като цяло са много зле. Гордиенко се изложи най-много от всички на варелите. Уж най-силната, най-можещата, пък какво стана? И с цялата си наглост каза, че нямало да рискува. Т.е. другите да рискуват да се пребият, тя ще си се пази. Rolling Eyes
Аз лично й писах още една голяма черна точка. И тъкмо си мислех как ли ще минат кифлите и Гергана се справи учудващо добре и бързо. Моника също се справи отлично на всички елементи, за разлика от Коеджикова, която само се дуе и много ги разбира нещата, а окапа на гъбките и на тръбите. Никак не обичам такива хора с празно самочувствие.

# 108
Добре, че са игрите, че да се "научим" да заваряваме 🤣

# 109
Ако Алекс пак успее да издъни сините не на блатото а в него трябва да го потопят

# 110
По едно време на варелите ми се стори, че грешната кифла с големите бомби май си спука силикона. Така се прасна по цици на варела, а после се държеше за дясната гърда нещо. Ама май се е разминало.

# 111
Diavolo
Не съм съгласен, варелите са си на същото разстояние като миналата година,гарантирам ти. Гъбките са елементарни...и двете препятствия съм ги минавал лично без никакъв проблем.
Кривата жълта тръба , беше права и също не е нищо особенно като препятствие, но заварките бяха мамамия и е цяло чудо, че това нещо издържа и не падна на главите на хората. Като хващаме хора виждали електрожен само на снимка...но за тези пари толкова...

# 112
  • На Изток от Рая
На Лечителите силата не им е силата😀. От 4 - ма мъже само един със зор да мине колелото. То верно, че е тегаво, ама щом пуснаха и жените...

# 113
  • Буркина Фасо
По едно време на варелите ми се стори, че грешната кифла с големите бомби май си спука силикона. Така се прасна по цици на варела, а после се държеше за дясната гърда нещо. Ама май се е разминало.
тя ги държеше защото искаха да излезнат на свобода и да ги видим rotfImbo

# 114
Имам чувство, че са им избрали грешни маратонки, прекалено се хлъзгат и на варелите, и на гъбките...

# 115
  • София
Заинтригувахте ме - и след края на КДЗ пущам да гледам сеирите тук. Добре, а като знаем, че е ТВ продукция (записи, клапи, сцени, монтажи Simple Smile), защо са го оставили в живото излъчване всичкото това: бербат (да ме прости Бербатов) и продуцентско-продукционна немощ и безхаберие?
- за да ни лъжат, че те не лъжат?
- за симпатия на немощната продукция (или участниците)
- няма обяснение, понеже Нон Корлеоне си е той, а ние сме безгласни букви
(Ако имаше претрепани, недай Боже, вероятно монтажът щеше да е друг...)
Продукцията?!? Отговор не чакам. Немощ и шуробаджанащина!

ПП. "Ковид(е)", пиши по-често, от извора си е друго.

ПП.2. Падането от операционната маса е тежко и понякога летално.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 22:42 от EmBrother

# 116
  • Буркина Фасо
ръждата допринесе за победата

# 117
  • София
Пекин ми е много страшна ... с тая рошава прическа хептен..

# 118
Пъзел за дете на 7-8

# 119
  • На Изток от Рая
Ръждавичка сега какво мнение ще има за "приятелката" си и коалиционен партньор Гордиенко, която се отказа 2 пъти. Няма хъс там, няма нищо, а иначе Муай-Тай боец се води.

Общи условия

Активация на акаунт