💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 870
  • 1 011
  •   37
Отговори
# 300
  • София
Чикагото я обвинява в симулация, но си личи от 100км, че я боли дясното коляно и че не ги разменя, защото снощи Ръждавичка й преглеждаше същото коляно... Ама той държи да се изкаже и да му лъснат кастанетите..

Като я боли да не се натиска. Има и медицински причини. Имам чувството, че нарочно иска да ги закопае и после да си тръгне.
И аз това казах по-напред...да излезе по медицински причини.

# 301
Леле, тази колко е дразнещаааааа....Мики маус. Дебил

# 302
Наталия и Ръждавичка ми напомнят на Мани и Морунов... Краварката без да е пробвала иска смяна.. хора търчат наляво надясно. Язък им за новите  уреди и игри. Таков чудо не съм очаквала ... А пъзелите им като за първи клас.

# 303
Май нещо не рискуват със сложни пъзели. Или пък ги успиват докато си навирят носовете пъзелистите и после да ги треснат с нещо сложно.

# 304
Щом Гера и Александра редят тея пъзели е време да вдигнем малко нивото Joy

# 305
Ма какви са тези пъзели, като от бебешката активна гимнастика?!

# 306
Леле, смея се на "пъзелът" им. Това буквално е от предучилищната. Да видят на Американският или Австралийският Survivor какви пъзели правят, ама дори и да видят едва ли могат да ги направят от продукцията..

# 307
Смейте се вие, ама кифлата яко запецна.  Може вместо силикон да са и взели за подплънки от мозъчната тъкан.

# 308
ГеритУ май ще ги закопае

# 309
Кифлата реанимира лечителите, бяха изпаднали в мозъчна кома

# 310
Абе този сезон е някаква страшна пародия от към всичко🤦😂Кви са тия пъзели дето дъщеря ми на 9 ще ги реши.Отделно каста????Точно пет силни мъже и една жена дето да става за нещо.Всичко останало под всякаква критика.А си мислех че предния  сезон е зле🤦Продукцията надгража спор няма.😁За пореден път се убедих че по-силен сезон от 4 и 5 няма,и едва ли ще има.
Няма да забравя как се пишеше в тази тема за 4 и 5 сезон,и особено четвърти.Колко беше активна, а сега мъка отвсякъде ...Мисля че това трябва да им е последния сезон .

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:52 от *Ани*

# 311
ГеритУ като видя че дават лесни пъзели и Алекс се справи и малко блесна, реши и тя да обере малко от светлината на прожекторите .. ама май май ще се издъни

# 312
  • София
Ама какви са тези пъзели тази година като за двегодишни?! Много смешно, имам чувството, че продукцията се подиграва на участниците. А най-тъжното е, че и те ги затрудняват. Rolling Eyes
Жалко, че балерината е на блатото, щеше да им скрие шапките на жените на тези препятствия. Половината от женския каст са силни само на думи. Ръждавичка е леко неприятна като поведение, но на арената е хала. Много добри са също Сапунджиева, Теодора и най-изненадващо - Моника. Тя влезе без никакви претенции колко е силна и способна, но се справя изненадващо добре. И може да не й вярват Лечителите, обаче май спечели уважението на Пекин.
Не разбрах защо оставиха Наталия да минава трасето с този крак, вместо да я пратят на пъзела. Много тъпо решение да се мъчи като грешен дявол, докато другите й крещят, ругаят я и й обясняват как симулира. Грозно!
Алек като големият мъж все за пъзелите се пази и после се надува, все едно кой знае какво постижение има, че е наредил някакъв малоумен пъзел като за първа група в детската градина.

# 313
Е с тези смени се оляха, някои хора вече въобще не се и опитват, веднага искат смяна. Предните сезони поне ги караха да правят по три опита преди да искат наказание, тази година - някакъв хаос. А Чикагото е доста голям селтак Grinning

# 314
Очаквам пак номинирани да са двете кифли и пак магически да се спасят 🥶

Общи условия

Активация на акаунт