💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 291
  • 1 004
  •   73
Отговори
# 315
# 316
  • тук, на мястото си
Ами те половината им пъзели бяха наредени! Каква е тая смехория и тая се прави, че реве.

# 317
Наредената част на пъзела не беше ли подсказка? Никой от тримата не погледна нареденото!

# 318
Щом Гера и Александра редят тея пъзели е време да вдигнем малко нивото Joy
Е за едната прибързах Joy

# 319
  • София
Странно, в сините има няколко човека, които са ми симпатични, но като племе в момента са ми много неприятни. Такова крещене и закани, обвинения и плювни, не мога да ги приема. Ръждавичка зададе тона и се водят по нея. Вече очаквах как, ако Алекс не се справи на пъзела (!), ще обвини Наталия. Много му се удава да прехвърля вината.

Зелените пък, макар и досадни като цяло, в играта са доста по-поддържащи се. Жените засега се държат една за друга, д-р Пекин, свикнала да успокоява разклатени хора, не си позволява да си изтърве нервите.

# 320
След таблети в сандъчета миналия път сега очаквам спасителната операция да е с дронове…

# 321
Много гадно впечатление ми направи как викаха срещу Наталия, особено ръждивата. Много скрита злоба има в това младо момиче, много грозно поведение. В крайна сметка Наталия минава с болен край, а гологлавият вече втора игра се скатава с пъзели.

# 322
Ццццц. Очаквах зелен съвет. Дано е утре.

# 323
Дано не .

# 324
Миии,не.Предпочитам съвета да е син и Наталия да си тръгне,че не я издържам

# 325
Колкото и да е дразнеща Наталия, макар и бавна, си мина трасето сама. Това е нещото, което ми хареса.

# 326
Продукцията явно е искала да бъде хуманна, да не допусне някой да се изложи и бъде унизен на пъзелите ама пак греда. С тези постоянни преливания на свежа кръв отвън, от блатото изглежда стратегически правилно за отборите на този ранен етап да отидат на елиминация и да се отърват от баласта (кифлите, Тянко, Наталия..) ама с тези ковчежета не се знае къде ще гръмне руската рулетка

# 327
Така е, Наталия, колкото и да е изненадващо, не е най-слабият играч на сините. Гордиенко води тази класация.

# 328
  • Буркина Фасо
Смейте се вие, ама кифлата яко запецна.  Може вместо силикон да са и взели за подплънки от мозъчната тъкан.
с още една подпора на силикона и пак не успя да се справи.
ако беше се спуснала на ролките по корем трябваше да викат по спешност д-р Енчев Grinning

# 329
Мина Наталия, но много бавно . Това можеше да им коства победата. От такива "героизми" няма нужда. И аз избеснях, представям си на съотборниците какво им е било. В крайна сметка не играеш сам.

Общи условия

Активация на акаунт