💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 28 423
  • 702
  •   42
Отговори
# 630
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Забелязахте ли погледа на Наталия? На няколко пъти го дадоха и излъчваше истинско презрение и злоба. Тази жена може да се смее външно и да се прави на сладка, но реално смятам, че таи горчилка. Но, пък ще и стискам палци да се спаси и да продължи да дразни Чикагото Joy.

# 631
  • На Изток от Рая
Гергана сега се моли за черен печат сигурно😂.
Александра си мисля, че може някоя от жените да прати, при положение, че само жени останаха на елиминация

# 632
На двете жълти кокони не знам как с всеки епизод им стават все по-издути устните. На Гергана вече са тръгнали и да гърмят. Жаби.

# 633
Ако Мирослав не беше изпратил Митко на блатото със сигурност щеше да бъде на елиминация.Сашка щеше да го изпрати на момента

# 634
  • Варна
Интересно сега Сашка кой ще прати. Миро или Шопа предполагам
Е, почти  сигурно новия. Той не искаше да праща някого от тях на блатото, да не ходи на битка, но вероятно ще му се наложи 😃

# 635
Най-логично е Ивайло да прати - той беше втория изобличител в хора с Димитър  и не я спаси а благодарение на другите двама не е на блатото

# 636
Ленорката защо винаги говори така сякаш някой със сигурност ще изтегли и второто спасение? Все пак остават 2 неотворени съндъчета и в някое от тях може да е спасението, а защо не и в двете Rolling Eyes

# 637
  • Варна
Ако прати някоя от жените ще е по равностойна битката.

# 638
Ако прати някоя от жените ще е по равностойна битката.
Е нали затова са веригите  и жилеткте Joy

# 639
Успяха да върнат Сашо скатавката! Хич им нямам вяра на тия сандъчета.

# 640
Дано не съм права, но при Гергана изглежда като инфекция, което е възможно да ги издуе малко, но дори да не е така, лицата им са отслабнали от онзи глад, бузите им са хлътнали и така джуките им изглеждат още по-огромни.... Блех Weary

На двете жълти кокони не знам как с всеки епизод им стават все по-издути устните. На Гергана вече са тръгнали и да гърмят. Жаби.

# 641
  • На Изток от Рая
Пак се видя номинирания, както и предполагах

# 642
Пак спойлери в промото. Много са зле

# 643
Видяхме и третата жена, която ще е на номинация

# 644
Някой от червените май ще се отказва

Общи условия

Активация на акаунт