💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 27 926
  • 695
  •   57
Отговори
# 645
  • София
Уф, аз не я видях третата жена..
Обаче ще има състезание с водни колела 😂 Плуване йок..

# 646
Май видях Теодора на битката в промото.

# 647
Много съм доволна, че ще си тръгне слаб играч! Опитах се да видя дали в тези ковчежета са таблети, но не ми се сториха такива! Приличат си на снимки в рамка! Но ме дразни как всеки може да си смени избора и дори да вземе чужд късмет и с предимство са тези, които Ралица първи попита!
В промото се видя трета жена на битка, а Наталия май не куцаше?
Дори не знам коя искам да си отиде повече....но отбора ще спечели със сигурност някой по-силен играч от блатото!

# 648
Язък, че Сашко се спаси. Щеше да пътува на битката утре.

Странен избор на Александра.

# 649
Симпатичен ми е Чикагото, ама си е глупавичък. Какво да се прави. Природно е.

# 650
Симпатичен ми е Чикагото, ама си е глупавичък. Какво да се прави. Природно е.

Не е глупав, а е миньор. Абсолютно натурални и първични реакции, когато положението е напечено и на следващият ден е все едно нищо. Все едно е на работа и това са неговите подчинени. Това е професионално изкривяване.

# 651
Нямах това предвид, а че много лесно се повлиява.

Калин е главен герой на продукцията. Поне засега.

# 652
Калин на трасето е машинка, но иначе социално хич не се справя- има поглед на сериен убиец!😂
Обаче за поредна година синьото племе е най-шашаво! Харесва ми новото им попълнение Траян!
А на блатото утре май някой сам ще се откаже, този Любо май също е пътник...

# 653
Калин е много хубав, ама да не говори. Така замислен, застинал.

# 654
  • тук, на мястото си
Харесва ми Чикагото, не интервенциите и белите зъби, а в играта. Колкото до нервите му - за лиготиите на Наталия трябват стоманени нерви. Харесвам синия отбор, въпреки че имат доста за дялане.
Не успях да гледам цялото предаване, дадоха ли кой е на носилката и какво е станало?

# 655
Харесва ми Чикагото, не интервенциите и белите зъби, а в играта. Колкото до нервите му - за лиготиите на Наталия трябват стоманени нерви. Харесвам синия отбор, въпреки че имат доста за дялане.
Не успях да гледам цялото предаване, дадоха ли кой е на носилката и какво е станало?
Любо . Казаха само ,че му прилошало и едвам говорел

# 656
На мен Любо ми е симпатичен. Дано се върне благополучно, защото говори добре и е ведър човек. Колкото до другите драми - Браво на жълтия капитан, респектираща победа. Моят фаворит продължава засега да е Калин, но се изкушавам да го заведа на фризьор. Наистина безумен бретон.

# 657
Харесвам Георги. Много приятен глас.

# 658
  • София
И разбира не минахме без назидателния тон (ах колко ми липсваше той Joy) на класната: "Заемал си мястото на някой друг който бла-бла-бла".
Не бате, мястото на участниците е на арената, а не да се гърчат и гният на майната си, само да за може да си правите врътките из другите племена, щото вече и една битка не може да нагласите като хората.

# 659
Не трябва да им дават така да си менкат ковчежетата, при идване на съвета теглят чоп кой подред да тегли, отиват, избират и това е. Иначе последните посочени от Ралица увисват с останалото и може да е в техен ущърб.

Също и за смените по време на игри, да имат не повече от 3-4 смени за цялата игра и до преценяват къде да ги ползват.
А не когато им скимне.

Ивайло беше терминатор, евала, би мъже на половината на годините му. Така като гледам е в топ 3 най-силни, подготвени и балансирани мъже, другите двама още не съм ги фиксирала.

За Наталия мисля, че използва тези етюди и сцени като защитна стена, може би това, което разказа за сина си, й е оставило големи травми и така парира негативизма.

Пак се изложиха в промото...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 08:28 от Electric Papaya

Общи условия

Активация на акаунт