💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 843
  • 754
  •   93
Отговори
# 675
  • тук и там
Силно се надявам да си тръгне Гергана.Аз харесвам Наталия.Дразнител е за останалите,но на мен ми е забавна и интересна.Тъкмо на блатото ще им повдигне духа и поизпили нервите,че са полу-живи там хората..Ралица пак ще набива канчета,но са сложили едни хора на блатото, които реално бедстват и престоят им там е опасен за здравето им..Влизат атлети,излизат изпустяли или на носилка..Ми не,никой не чака на опашка за това точно..

# 676
  • Пловдив
От известно време се чудя на кого ми напомня Гергана и тази сутрин най-после осъзнах 😄
Ако сте гледали Светът на Ванката, със сигурност помните образа на Кирилка.
Приликата е поразителна – както във визията, така и в поведението.

# 677
Дано Любо да е добре, и аз му симпатизирам и за пореден път се ядосвам на продукцията, че така издевателства върху участниците.

Сума време им отнема да се възстановят след като излязат от игрите, особено тези, които са прекарали повече време на плажа или блатото.

Кому е необходимо питам аз ? Мъже да заприличват на закачалки, на жени да им спира цикъла, лицата им да са изпити, дрехите да им падат? Как това допринася за шоуто? Окей, игри на волята, ама тази воля може да се прояви и по други начини, както много пъти сте коментирали - защо не им дават някаква минимална дажба храна, пак ще е вид гладуване ( като толкова държат на него), но не поне няма да ги поставя в ситуации като снощната.

# 678
Ивайло страхотен на вчерашната битка и по принцип, наистина браво за формата, за хъса, много добра и адекватна преценка в игрите има, знае как да си разпредели силите, наистина ме впечатлява приятно, предвид лошия вкус, който ми беше оставил с визитката си, всъщност ми е един от топ играчите.
От Лапунов очаквах повече, честно казано вчера, изненадах се, че чак така се затрудни с този цилиндър, по едно време се шегувахме с мъжа ми, да не би Ивайловия да е с магнит Grinning Но все още си ми е сред любимците. Доволна съм от номинациите при сините, имах някакви опасения, че пак ще пожалят Алекс, но за щастие не би. Последния ми прилича на Гуфи, едно такова тъповато излъчване, вече ще му казвам Глупи. Дали щели така да съдят Лапунов за загубата Grinning Той така и не стопли тоз' албански реотан, че не го сготвиха за загубата, а за липсата на желание да се бори. Да загубиш, не е срамно, и на Иван жалкото представяне вчера пак беше по- добро от отказа на Алекс изобщо да продължи да опитва. Ама пак извади късмет, докато си кажа " само дано не тегли спасение или смяна" и, хоп- спаси се.
На Калин номинациите, тоест доводите са толкова железни, че чак ми се ще да дава глас без обосновка ако може. "Или ще се справи или няма да се справи", "Тя е една такава мъничка, в смисъл арената изглежда голяма за нея", скица Grinning
За Иван, честно направо ми дожаля, очаквах да предложат на Ивайло храна за грошовете му и респективно очаквах той категорично да им върне жеста, но явно решиха, че след седмицата на луканките и лионските наденици няма как да заслабнат чак толкова лечителите Grinning
Очаквам, Александра да изпрати жена, предпочитам да е Сапунджиева, Теди  е по- тромава на някой компоненти.
Хода на Мирослав и Жоро с премахването на Димитър не ми допадна много, макар, че с положението с номинациите нямаше кой знае колко добри опции. На Трите Грации не мисля, че ги боли особено, но Ивайло остава в не много изгодна позиция от към коалиционен план, та ще видим как ще се развиват нещата при тях.
Ралица, недей с тези ретро 80-тарски букли, беше ми трудно да се фокусирам върху съвета.
Детето ми на 6- мамо, тя защо има толкова пухкава коса? Grinning

# 679
  • София

За Наталия мисля, че използва тези етюди и сцени като защитна стена, може би това, което разказа за сина си, й е оставило големи травми и така парира негативизма.

Разбира се, че е защитна стена, но се иска житейски опит, емпатия или просто човещина ,за да ги усещаш тези неща.

Ок, защитна стена, разбирам. Всеки си има травми. Само че ако нейната защитна стена се простира прекалено нашироко и навлиза в моята защитна стена, имаме проблем. Никой не е длъжен да й търпи лиготиите.

# 680
Калин на съвета говореше за Наталия като Малкия принц. Харесва ми това момче.

# 681
Човек да не заспи , и всички сте ми накацали Калинката . Соприти са да не ви избутам, като Докторица- Ръждавица.
Само на мен ли ми се струва, че скандалът Димитър -Александра е вид батковско-кифленска свалка. Да не вземат тези тези двамата да отсрамят конкурентното шоО Wink
Ивайло се държа с нея по същият начин, по който са се отнесли с него навремето. На принципа, ако са те били като дете и ти ще биеш своите.
Наталия мен не ме дразни. Както е казано, не е луд този който си тактува , а този който му се дразни. Да не си спират хапчетаат и няма да я забелязват. Само хора, които никога не са виждали измъкване на наркоман от блатото , не знаят и не могат да схванат ,какво геройство всъщност е направило това дребно смешно същество.Никакви пещери и парапланери не могат да се сравнят. И да усмивката и крие ужас .
Сините мъже се страхуват от сините жени, направо треперят , чудят се как да им угодят им пригласят от страх .
Шопа много тактично и с финес детронита бат Ивайло . Не харесвам подмолни удари, но той го направи елегантно. Стана ми симпатичен в момента в който всички се смееха на аутсайдерите за козата , а той се притече на помощ.
Хитър ход на Ивайло с Тянко , ще го дръпне за съюзник , че не му останаха

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 19:30 от AuroraBB

# 682
  • Някъде там...
И аз сред феновете на Калин. Като аниме герой ми е, а прическата и сините очи засилват ефекта. И придвижването му по трасето е като анимация. Малко има проблем с отстояването и изразяването на мнение засега или просто е един възпитан интроверт. Страхотен е като бързина и ловкост, но на силово трасе ми се струва, че ще окапе.

# 683
Ейй, забравих, Чикагото сериозно ли закуси сандвич с хляб, сиренце и ... Лимонови резени Grinning Рядко ми се случва да се впечтля от нечия комбинация по отношение на храната, имам позната, която е способна да яде пържола, салата и шоколадово суфле заедно, но лимони, сирене и хляб не беше ми хрумвало.
Сетих се на кого ми прилича Калин, на Сето Кайба от Ю-Ги-О, че аз анимета не съм гледала и до тук ми се простира познанството с анимационни герои Grinning

# 684

За Наталия мисля, че използва тези етюди и сцени като защитна стена, може би това, което разказа за сина си, й е оставило големи травми и така парира негативизма.

Разбира се, че е защитна стена, но се иска житейски опит, емпатия или просто човещина ,за да ги усещаш тези неща.

Ок, защитна стена, разбирам. Всеки си има травми. Само че ако нейната защитна стена се простира прекалено нашироко и навлиза в моята защитна стена, имаме проблем. Никой не е длъжен да й търпи лиготиите.

то даже не са лиготии нейното. намирам я за силно токсичен човек, много неприятна.
аз явно съм дърта, защото Калин не го намирам за готин пич, детенце ми се вижда.

# 685
  • София
За мен пък пращането на Димитър на блатото си беше умен ход. Защо момъкът, който до сега е бил на блатото и е чакал най-накрая да влезе, да изпрати някой от номинираните и да отиде той? Както знаем, продукцията прави каквото си иска, дава нечестни предимства, слага жилетки на мъжете уж за изравняване на силите?! Правилно не рискува, все пак доста е отслабил сили на това блато. Димитър си беше в коалиция с Ивайло, който пък е доста силен на игрите, а и втора седмица е капитан с повече гласове. Много хитър ход даже. Онзи пък примат се разсърди като малко дете, даже не се сбогува с тях при напускането. Много мъжка постъпка, няма що. Това е игра, все някой трябваше да отиде.

# 686
  • София
Всичко сте изписали, свършиха ми лайковете. И аз съм фенка на образа на Калин. Не знам защо все го номинират. Наталия е дразнител, абсолютно куку е, но поне се опитва жената. Какво само нея нападат, като има спортисти, които се провалят повече от нея. И мотивът, че се бърза и играят за време не е никакъв фактор, тъй като повечето пъти нещата се решават накрая с пъзели и няма голямо значение кой кога е стигнал на него, ако забие и изгуби цялата преднина. Просто ми изглеждаше като ритане на легнало куче, от всички. Същата работа като кражбата на филията. Не че оправдавам такава постъпка, но беше преувеличено. Направи чи впечатление, че Шопа не се включи в хора, каза че според него Гергана й завижда, може пък да харесва Александра. Чудя се дали не посочи Димитър, за да махне този  с когото тя се дърля най-много.

# 687
Общо взето номинирани са всички Различни. На база възраст(Александър и Наталия ..да , да знам, че са други официалните мотиви , но на тази база се явяват първосигналните привличания и отхвърляне, и да Ивайло е следващия ) , на база вид (кифлите ) и социално поведение (Калин , твърде тих , Тянко , твърде ..женствен)
Александър е номиниран защото се е отказал. Наталия е номинирана защото НЕ се е отказала (Зайо защо си с шапка)

# 688
Да оценим и
 епизод 11.

Ако не става с клик, явно с копи пейст в нов таб/прозорец става
защото виждам че за епизоди 9 и 10 са гласували хора,
макар и по-малко от обикновено.

ето го линка за всеки случай:
https://www.surveymonkey.com/r/TMZRF9K

# 689
Освен, че като цяло не ме дразни Наталия, то от видяното оставам с впечатлението, че е прочела поне 2 книги в живота си, за разлика от 90 процента от останалите. Не ми хареса само как се разсърди при първата номинация. Много яко реагира обаче на тъпизмите на Чикагото. Без да го напада и да му вика, което е типичен похват за останалите, успява да го изкара извън нерви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт