💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 36 883
  • 933
  •   36
Отговори
# 735
  • USA
Много му е готина прическата на Калин. Въобще да не я сменя. Точно като аниме герой.

Очаквах да прочета отново как ковчезите са с таблети и слагат картинка спрямо играча,обаче вчера на два пъти ясно си пролича,че е картон и беше намачкан. В кутията на Калин и после на още някой,но забравих. Дали не беше в тази на Наталия.

Любо сигурно му е паднала захарта и затова е припаднал. С него или без него,все ми е тази.

Очаквам днес Герганка да си ходи. Да си изпере губера от въшки и боклуци дано.

Алекс ми е изключително противен,защото е нарцис със самочувствие без покритие. Америка го е научила, че е "много ценен" докато си пие кафето и раздава акъли на хората,които работят. А той - кръгла нула. Решава пъзели за 6 годишни и си мисли,че е ценен кадър.
И най-лошото е,че наистина не се осъзнава колко смешен е встрани. Ама и Лапунов бил загубил капитанска битка,сега и него ли ще номинират?! Laughing

# 736
Не знам защо се приема, че ако човек е тих, добър, отзивчив, неконфликтен, може би наивен, значи е незрял. Това означава ли, че колкото по-злобен, безпардонен, груб си, толкова по-зрял си? Това ли е - с годините осъзнаваш, че светът е гаден, спираш да вярваш в доброто и се озлобяваш и ти?
Ами , защото е незрял. Вие на двайсет сякаш от всичко сте разбирали. Аз не. И не, това, че има житейски опит човек, не означава да е груб и злобен. Просто такива като Наталия са ясни на зрял човек и нямат търпимост към подобно театро.
Тя и Наталия е в зряла възраст, ама не и личи и прилича нейното поведение. И не знам що пък си мислете, че някой като е вечно нахилен в крива усмивка е благ, добър и майка Тереза. От такива бягам и не се обръщам.

# 737
Хареса ми,че Александра избра да изпрати жена вместо мъж обосновавайки се,че няма да е коректно да играят две по слаби жени срещу силен мъж

# 738
Александра трябваше Тянко да избере, но и Теодора е ок. Грубо ми е това момиче. Има тежка съдба, но в игрите е пренавита, рязка на моменти.
Мъчно ми е за блатните, трябва да имат някакъв шанс да се нахранят с игра! Всяка година някой се отказва доброволно на тази локация.

# 739
Калина ще реши да си ходи май.

# 740
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Алекс как точно ще помогне на Наталия като той самия се дъни на игрите много повече от нея, смях.

# 741
Ох, Наталия не възприема никаква информация. Много ми е психарка тази.

# 742
Ако някой от сините спечели, трябва да добавят още поне 10к към наградата,  за дето са търпяли Наталия

# 743
  • Варна
Наталия ако ми е колежка, ша напусна с 200....гьон сурат, ти го плюеш, тя мисли дъжд вали, хили се истерично, кикоти се кат вещица, абсолютен психар.

# 744
Александър е ужасен, Наталия е много по - качествен човек от него. Не мога да разбера 50 годишен мъж, с житейски опит,  с 6 деца, да не е способен да намери общ език с Наталия или поне да я изтърпи, много зле ми говори това за него. За мен Наталия е най - малкият им проблем. С нищо не може да ме подразни човек като нея, както младият Калин може да я приеме и търпи, защо другите не могат ? Лабилни, нетолерантни, егоистични, самовлюбени, жестоки, въобще не са ок тези хора от отбора й.

# 745
  • София
Сашо бил ценен за племето и затова било хубаво, че изтеглил спасението.. Непоносим е.. Да взима Наталия под ръчичка и да се изпаряват...ама да не забравят и четиризначката Гергана..Всички ме дразнят..

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 20:43 от elix

# 746
Ако някой от сините спечели, трябва да добавят още поне 10к към наградата,  за дето са търпяли Наталия
Даже трябва на всички да им дадат по 10к.Това не се търпи хора
24 часа това пищящо,хилещо се чудо

# 747
Не разбирам защо в този сезон всеки номиниран се тръшка и приема всичко лично. Като са влезли в играта, мислят да стигнат до финала без номинации и битки ли!?

# 748
Сега е и жертва 🫣 Не, Наталия, жертвите са околните теб. Ужас!
От девет човека вътре, щом всички са на едно мнение, да вземе се замисли що такова отношение получава. Ама...едва ли.

# 749
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Наталия ми се струва, че страда от синдрома на вечната жертва. Как ги обвинява останалите, че едва ли не заради тях ще загуби, вменява им чувство за вина и така се опитва да ги манипулира. А самата тя трябва да си е център, увереността да и идва от уменията и вътрешната сила, а не от външни факти и обстоятелства. Токсичен човек е за мен, хем иска да е част от колектива и да е харесвана, хем не спира да го играе вечния аутсайдер.

Общи условия

Активация на акаунт