💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 927
  • 757
  •   92
Отговори
# 720
Вярно е, че Калин, спасявайки се, губи едни лесни 100 гроша. Но и ние много губим, че няма да го гледаме пак днес на въжената стълба. Тцтц

# 721
Тези хора в племето на Наталия живеят с нея 24/7, при различни условия и обстоятелства. Само те си знаят как се преживява с такъв човек. Изригванията на Чикагото, Ръждавичка и някои други, не ги помня, не са от нищото или щото са такъв типаж хора само. Много се дразня, като се приписват качества на хора, само защото са реагирали на неадекватно поведение у други. Ами неадекватница е Наталия. И ако в нейният балон това минава под прикритието на база професия, или тя си е такава, или - трайм я, щото е родА...ами в Игрите не минава, сори. Нормална реакция на нормални хора. Под изкривената и усмивка лично аз виждам толкова жлъч, его и що не ми се обръща нужното внимание? Тя само по този начин може да привлича внимание. Усеща от ден първи, че я игнорират по една или друга причина. Окей, средна хубост по трасето, виждаш, че не си на мястото си. Ами действай си по възможностите, съобразявайки се с хора и обстановка и, когато ти дойде финала, излез нормално и достойно. Не, няма пък- ще се държа с хората като с малоумници, ще дразня като пет годишно- да изпъкна и да се въртят около мен. А те се въртят, щото много избор нямат, трябва да се играе по трасето. А не защото е някакъв значим фактор. Това ако е адекватно поведение и можете да изтърпите 24/7, ви поздравявам. Да не казвам на мен пък колко зловеща ми беше като пееше някаква песничка по време на едното трасе, бррр..Абе, да я взимат за филм на ужасите с психо профил- ще и се получи.
И аз мисля, че между Александра и Димитър се е зародило нещо по някое време..Аз я харесвам, въпреки къшея хляб.

# 722
Напълно съм съгласна, че Наталия е ужасен дразнител и сто процента непредвидима в реакциите си, но е недопустимо /поне за мен/, 25-6 годишни да се нахвърлят с такова озлобление срещу нея. Дори Гуру-то Лапунов излезе от образа на много дзен и псуваше хамалски на терена. Все пак е на възрастта на майките им и малко уважение не би било излишно. Току-виж даже помогнало.

# 723
Да, спор няма, уважение трябва. Но дали не е такава, щото нали,
уважение трябва. Възползва си се тя и ...виждаме резултата.
Аз съм на 49 и ми става неудобно да я гледам, ами не сме такива изчаткали, моля, моля..😅 Такова поведение на мен пък ми е контра да отдам уважение, тя сама се поставя в такава позиция.

# 724
Аз пък не приемам да се оправдава грубост и агресия с това ,че някой ги предизвикал. Калин защо не реагира като надутата "ръждавейка" и простоватия "чикаго".И да, младите трябва да имат уважение към по-големите, това е все по-голям дефицит в съвремието, затова семейните ценности ще се мъчат с религия в училище да ги възпитават 🤡

# 725
Вярно е, че Калин, спасявайки се, губи едни лесни 100 гроша. Но и ние много губим, че няма да го гледаме пак днес на въжената стълба. Тцтц
Днес му гледах клипчета на младежа в Инстаграм и ми се изправи косата! Laughing Абсолютно луд човек! Идея си нямам защо се е записал в игрите - това си е направо скучен детски лагер за подобни на него адреналинаджии.

# 726
Аз пък обратното, не приемам да се характеризират хора за сметка на неадекватници. Какво за Калин- дете, което изобщо не знам дали схваща какво става. Като го гледам той още е в училище, никакъв житейски опит. Нормално да приема така нещата, кротар, наивен...кво да прави момчето. Ще я носи горе- долу..мислейки си, че добро прави. Дечко.

# 727
Виждам, че Калин май се оказва най-харесвания мъж на сезона и се зачудих защо. Някой ми каза, че е заради сините очи, че предизвикват такива реакции.

Момчето е в добра форма, естествено, но наистина се зачудих какво пък толкова красиво му намериха съфорумките. Тази коса ме дразни много. 😀 и има вид на дете. Това, че е тихичък, не значи че е много добричък обаче. Наистина каза, че жените в тази игра били само за цвят. И сигурно заради това си виждане не се заема да се занимава с Наталия, какъв е смисъла да се хаби, точно по тази логика?

Няма лошо, за всеки влак си има пътници.

Ще видим съвета днес. Ако наистина са си позволили коментари по адрес на откарания в болница блатен, това ще е много грозно.

# 728
Аз пък не мисля, че се дължи уважение по дифолт, само защото някой е по-възрастен. Абсурд. Или защото някой е преживял нещо си дай да му търпим тъпотиите.

# 729
Хайде стига глупости , цялата драма започна , понеже видите ли , загубиха игра (не по вина на Наталия), и племето вместо да се тюхка и вайка и си посипе главата с пепел , че не е угодило на претенциите на Ръждавица за вечна победа , се веселили и утешавали. Мъжете , подвили опашки ,да не разсърдят агресивната Симона , бързо си измиха ръцете и насочиха огъня към вечно захилената Наталия. Защото е най-лесно. Хич не обичам мишоци и ме дразнят сто пъти повече от някой дуднещ и превъзбуден.На Ръждавица и светна лампата, че в замислената и женска коалиция , недостигат жени и се сети , че трябва да дръпне Наталито , ама твърде късно

# 730
  • Дубай
Днес му гледах клипчета на младежа в Инстаграм и ми се изправи косата! Laughing Абсолютно луд човек! Идея си нямам защо се е записал в игрите - това си е направо скучен детски лагер за подобни на него адреналинаджии.
Нали, на мен друго ми е чудно, как този младеж показващ интересно съдържание има толкова последователи, а едни Пенко, Гергани и прочее има хиляди, като стават известни с простотии.
Наталия, шапка и свалям за борбата със сина ѝ,да Ви кажа на моменти наистина малко ми е дразнеща, защото е доста екстровертна  и превъзбудена, но иначе ми харесва как ги поставя на мястото им.

# 731
Наталия неадекватна, а пък те са безгрешни и всеможещи сигурно 🤡  И така да е ,поне не етикира другите ,те от къде накъде ще дават диагнози, много насериозно са се взели.

# 732
  • София
Че Наталия дразни, дразни - мен лично, а аз все пак имам свободата да превключа канала, какво остава за тези, на които се е налагало да са с нея 24/7.
Обаче е факт, че много удобно я използват, за да прикриват собствените си грешки на терен, както и грешки на по-близките им от племето.
Симона малко късно се сети, че за женска коалиция и трябват жени - да не говорим, че в момента в тяхното племе, от трите налични, само тя е сравнително добра на арената (изключвам чисто силовите), а Наталия е другата, която макар и бавно, поне минава трасетата. Вярната и дружка Гордиенко е пълен ужас - едната сила и до там. На всичко друго до тук беше зле и искаше смяна.
Освен, ако няма сериозно разместване на играчи жени или късмет на тези от блатото, то точно в синьото племе коалиция не виждам как ще има. Женска. То и при жълтите е малко вероятно да се случи в този състав, но там така или иначе очаквам коалициите да са смесени. Само при зелените се очертава да играят поне известно време жени срещу мъже.

# 733
Не знам защо се приема, че ако човек е тих, добър, отзивчив, неконфликтен, може би наивен, значи е незрял. Това означава ли, че колкото по-злобен, безпардонен, груб си, толкова по-зрял си? Това ли е - с годините осъзнаваш, че светът е гаден, спираш да вярваш в доброто и се озлобяваш и ти?

# 734
  • Буркина Фасо
тази вечер цели 3-ма ли ще гонят?

Общи условия

Активация на акаунт