💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 539
  • 951
  •   31
Отговори
# 765
Не изключвам да симулира Наталия, но предните сезони е имало подобни случаи и се е коментирало, че им бият някакви инжекции преди битка, дали е вярно - не знам.

# 766
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дразнят ме с тези наказания, друг сезон такива лигавщини не бяха такава масова практика.
Защо Теодора се държи толкова агресивно към Наталия, пропускам някакъв конфликт между тях ли?

# 767
Абсурдно е като човек, който има болки в коляното да избера болния крак за опорен при скок от варелите. Наталия симурлира

# 768
  • София
Коляното вече й е по-добре, но при определени позиции я наболва... изохка при качването на кулата и то точно с дясното... Вярвам й за коляното, защото съм го изпитала и на двете колена и знам какво е.

# 769
Да, бе, ако са и били инжекция светът щеше да научи сто пъти досега. То ще са драми...
Покровителство някакво усещам от водещите към Натито..

# 770
От кога и за второ място има грошове

# 771
Няма конфликт, просто това са ценностите на младите - победа на всяка цена ,дори с мръсни номера. И Теодора не прави изключение. Жалко ,тъкмо си помислих ,че е добро дете и разочарование.

# 772
От кога и за второ място има грошове
Спешъли за Натито 🙂

# 773
  • Някъде там...
Теодора рязко ми отиде на минуса след това неспортсменско и невъзпитано поведение.

# 774
Абе щом Теодора - от друг отбор, без да й се налага да търпи Наталия 24 часа, я нарече “кукумицин“...
Явно наистина е отвратна.

# 775
Еха! Един час без реклами!
И женски трилър!

# 776
Еми просташко е поведението на Теодора! За какво й е да се бута в Наталия, нали води? Много ми падна в очите, а Наталия доста по-добре играе в индивидуална битка!

# 777
Не я боли коляното.Не би могла да върти колелото с такова темпо ако я боли.Няма да може да мръдна на сушата като слезе от колелото.Та тя не можеше да го сгъне. Уж де..
Обаче ако Наталия се върне в племето и то с грошове ще е шоу.

# 778
  • На Изток от Рая
Явно в женските елиминации няма блато, че като ги гледам там, май нямат шанс за измъкване и ще станат племе от блатни амазонки, ако пращат жени.

# 779
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Е, това са вече детинщини от Теодора, като mean girl се държи, ако Наталия победи и се върне физиономиите на всички ще са безценни, особено на Чикагото Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт