💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 37 092
  • 934
  •   38
Отговори
# 840
  • София
Гергана май иска да си ходи. Не й се гладува следващата седмица.
Абе тя и толкова си може, не е само гладуването причина. Joy Показа ни кое е лъзгаво, кое - не, и си тръгна по живо, по здраво.

Алекс ми е най-неприятното същество този сезон, най-големият анти-мъж. Каквито лоши качества се сети човек, той ги притежава. Толкова противно поведение демонстрират с Чикагото, че е направо нелепо възрастни хора да се държат така. Разбирам, че Наталия е дразнеща и с какво ги дразни, но тя не е такава през цялото време. Дори когато се държи ок, насреща си получава кофти отношение. Ще умра от кеф, ако Алекс отпадне преди нея, въпреки че едва ли има как да се случи. Но физиономията му ще е безценна. Чудя се дари ще успее да го преживее. Joy

# 841
Аз мисля,че те се досетиха че и Наталия е спечелила нещо

# 842
  • На Изток от Рая
Ралица в понеделник ще издаде за грошовете на Наталия.
Не се знае, все пак става въпрос за Наталия, а и всички вече ще очакват втория да също да спечели грошове, обаче ако на елиминация са само мъже, не мисля, че блатото ще му се размине, като гледам ще им оредеят редиците

# 843
На Наталия смехът е ужасен.
Дразнител си е.
Вярно ли е, че и на тази битка е пяла? Изтървала съм го. Тогава  разберам Теодора защо и правеше номера. То това чудо не се търпи.
Етюди и сценки не са подходящи на всички места. Артистът трябва да разбира, кога са подходящите моменти. Тя е решила да ги дразни.

# 844
  • Пловдив
За Алекс направо се чудя кой му се е "вързал", та и да му народи деца 🤪 Трудно го изтрайвам и 2 минути 🥴

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:57 от Lara1

# 845
  • тук, на мястото си
Следващия път зависи от кое племе ще е втория. Тука Наталия е дразнител - сеир да става.
Жълтите ще бъдат превзети от червените. Зелените сами ще се изядат.

# 846
На Ралица са и показали клипа и се прави ,че сама се е сетила Joy

# 847
На Ралица са и показали клипа и се прави ,че сама се е сетила Joy
А ,Давид що се прави на умряла лисица.Знае,че всичко се снима.Айде да си ходи барабар с трите несесера козметика дето беше помъкнал

# 848
Много противно държание има Ралица…

# 849
Ами да, то е ясно, че Наталия ще я бутат, за добро или лошо, няма да я изпусне предавнето за сеир
Продукцията,ако я прати на блатото, рискува да разпадне племето на блатните "чудовища"🤣🤣🤣

# 850
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
В качеството си на каква Ралица плете интриги и се намесва в гласуването на племето? Тя е само една водеща четяща текст. Значи Давид лъже, симулира и не се държи мъжко, дай да го унижим и сринем.
В същото време "контузената" Наталия припка като младо яре на арената и я награждаваме и с грошове. Даммм, никакви двойни стандарти, хич даже.

# 851
  • На Изток от Рая
Ако Давид си беше тръгнал по желание дали съветът щеше да се отмени? Не мисля, по-добре че е останал за да може да го номинират и да си тръгне и да остави другите да продължат

# 852
Пак ли ще вкарват нови Grinning

# 853
  • тук, на мястото си
Защо Йордан не гласува?

# 854
То стана като конкурентното предаване ,където все се тътрят нови Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт