💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 44 232
  • 1 043
  •   39
Отговори
# 1 005
Искам да видя участник от този сезон да изпълни следното упражнение:
https://www.instagram.com/reel/DN8iuGpjKXT/

# 1 006
Така, миналият сезон не го гледах, да напиша няколко думи за впечатленията ми от сегашния.
1. Събрали са сериозна група играчи, за които ми е много трудно да ми пука или да им симпатизирам. Може и условията така да им влияят, а пък и едита е по няколко минути на човек от 24 часа и лесно могат да изградят какъвто си искат образ. И все пак- Наталия е отвъд неадекватността, просто не знам как някой може да изтърпи такова инфантилно поведение 24/7. Аз през екрана не мога да я понасям, какво ли им е на тия вътре. Алекс е клоун- пич, ти беше капитан и се отказа, това е, нямаш право и една дума повече да кажеш за когото и да било. Отгоре на всичко му излъчват по хиляда изказвания на епизод. Да се хваща заедно с Наталия и да ги няма.
Иван е абсурдно слаб капитан, с неговата физика и уж огромна подготовка тотално се сгромоляса.
Георги може би най- много ми допада до момента като комбинация от поведение, сила, представяне в игрите и мислене. Има още няколко нелоши участници, но ми се ще да видя още, преди да си изградя мнение.
2. Един пропуснат сезон и Ралица си е все така отвратителна. Ясно, че има сценарий, но е изключително неприятно и дразнещо същество. По- добре тя да беше карала пияна и да я бяха изгонили от предаването.
3. Правилата тоя сезон са абсурдни- гоним един човек, вкарваме постоянно някакви нови, едни отиват на блато, други в племена, някакви кастинг битки, на игрите си съчиняваме някакви награди или наказания, както си решим. Тия смени на постове на игрите са абсолютно малоумни и трябва да бъдат премахнати. И черешката на тортата- отбора прави някаква стратегия, гласува, номинират се трима човека, идва гениалният съвет на осъдените, след половин час непоносимо дърдорене на Ралица и цирк от участничките се отварят някакви сандъчета, половината номинирани се спасяват, човек, за когото е гласувано, праща друг на елиминация, тотална каша и безсмислица. Един симулира контузия и го хвалим колко е велик, друг го оплюваме.

И за финал да спомена, че женската елиминационна битка беше може би една от най- слабите в историята на шоуто- победителката, спортистка, яка и здрава, едвам бие Наталия, другата изостава с обиколка и половина от Наталия, а втората е... Наталия. На трасе за осмокласници.

Ще гледам сезона, защото ми харесва концепцията на играта, има някои интересни участници, просто изпълнението е крайно некадърно и се търси някакъв излишен сеир. Върха беше оня ден със спойлера, че Теодора е новата номинирана. Навремето и Фермата тръгна силно, после двамата гении тръгнаха да залагат именно на сеира и шоуто завърши, както и останалите им начинания- ами просто завърши.

# 1 007
Днес имаме плувкиня и имаше плуване. Вчера заради дразнителя Наталия, само водно колело, че да не се удави. Имам лошото усещане, че продукцията ще я държи дълго, както Мани Ву 😁😁😁 Засега Георги шопа ми е фаворит.

# 1 008
Гизем- младо момиче, а психически нестабилна и псува на всяко второ изречение - загуби ме тотално!

# 1 009
В жълтото племе се очертава тотална доминация на коалиция от петима много силни атлети. Предполагам и петимата ще ги гледаме дълго време в игрите. Предполагам, че ще доминират и в обединеното племе.
Кофти, защото не ме кефят хич.

# 1 010
Дано започнат да доминират и на пъзелите, инак файда никаква.

# 1 011
Шопа много умело изолира Ивайло, буквално превзе отбора, а Иво не се усеща изобщо горкия. Не ми харесва тая схема и Шопа май ще ме разочарова. Ивайло не е дал с нищо повод да бъде отлъчван и евентуално прогонен на блатото.
Смея се от сърце с Наталия, супер човек си е жената. Шарена и различна, затова и неприета. Много си е адекватна и интелигентна. В разговора с Ръждавичка и Гордиенко, за първи път повдигна въпроса за двойните стандарти от отбора относно провала на Алекс на капитанската, как никой не посмя да му каже и един упрек и отношението към нея. Ръждавичка призна, че е права. Наталия има достойнство, не реве пред тях и не търси съжаление, не се прави на жертва, а им казва в очите когато се държат двулично. При това го прави без драми, а с лекота и шега, но в повечето случаи премълчава и приема обидите. А другите дебили изобщо не знаят как да общуват с нея. Знаят само да крещят и да обиждат. Проблемът е в тях.  Много е готина и съжалявам, че на обществото ни е толкова трудно да разбира и приема хората извън калъпа. Нямат нищо общо с Мани, онази беше адски нагла и нахална. Освен това Наталия е чиста душа, тя изобщо не заподозря, че Теодора нарочно я саботира. Като се разправяха в морето с Гергана много се смях , "мацоранке, мацоранке, отиваме в морето" Joy  Наталия е играчът на седмицата за мен, за анкетата.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 00:09 от Siska25

# 1 012
  • софия
Ивайло хич не го харесвам аз, но пък на арената е много добър. Има и сила и баланс и психика. Но социално хич го няма и не му симпатизирам, както и на Димитър.
Трима от жълтата петорка по-скоро са ми симпатични засега, силни са, не са пренадъхани или злобари и изглеждат сплотена група. Ама няма начин дълго да минават за "добрите феърплей" играчи.
С тоя сърцераздирателен синхрон на Ивайло, дето си мисли че има коалиция, явно ще остава  вълк единак сред стадо предатели. Stuck Out Tongue Winking Eye 
Ще му изпишат веждите Шопето и момичетата .... Grinning  ейййй, зорлем ще го направят герой  Ивайло. Imp
(Много се надявам да не го набутват в профила на стар култов герой на този формат, който е на почит тук) Trollface

Шопето го харесвам. Сапунджиева-също, макар засега повече социално, отколкото на арената. Теди е малка,  реагира точно като тийн, какъвто си е. Но скоро ще излезе от спорта, ще ходи на абитуриентска Grinning ще учи или ще работи - абе, ще оправи и психиката и комуникацията. Не е лошо дете.

# 1 013
Оф, като започнете с клишетата за неприемането на различните ......не, не се приемат противните, не различните. Иначе е добро оправдание, но доста издиша при очевидни случаи.
Да, добро сравнение е с То. Зловеща жена

# 1 014
Точно! Основната болест на нашето време - криворазбраната толерантност. Слагаш маската на "различността" и всичко трябва да ти е позволено - от простотии до престъпления. Ако срещнеш отпор - пищиш "те са -фоби и ме мразят защото съм различен"

# 1 015
  • София
Много ми хареса Николета. Simple Smile
Много красиво плуване демонстрира. И тя самата е голяма сладурана. И най-важното - внимание, внимание в Игрите влиза стюардеса. Знаем една бивша стюардеса докъде стигна, така че Николета се превръща в сериозен претендент. 😊

Гизем изглежда много забавна личност. И тя ми стана симпатична. Има и много благородна професия.
Това което най-много ми хареса обаче е, че се събра, намери сили и мина пустите халки. Определено са и слабо место, но мина ги на старта на битката, мина ги и на финала, когато зависеше участието и. Събра се и демонстрира воля. Нещо, което Александър не прояви и според мен от продукцията само чакат удобен момент да го сготвят, особено ако е срещу Наталия, хаха.

Имаме много силна петорна коалиция в Завоевателите - Шопа (лидерът на коалицията), Миро и трите силни момичета - Сапунджиева, Теодора и сега и Николета. Ако това ядро не бъде разбито ще стигнат много, много далеч.
Любопитно ми е обаче Д-р Пекин с нейните хора докъде ще стигнат. А в същото това време и Ръждавичка и Гордиенко. Как ще си партнират във фаза 2 ако всичките тези хора стигнат до нея.
Завоевателите станаха много силно племе. От най-слабото племе с няколко трансфера ги направиха в най-силното. Феномените също са силни, даже за мен все още са една идея по-добри, но имат две/три слаби звена, а при жълтите май само Тянко е слабо звено.

Интересен обрат се готви при Лечителите. Жените нон-стоп нареждаха Иван, а пък сега ще му правят предложение да играят заедно. Явно Д-р Манчев е хлъзгав и са го усетили. Д-р Койджикова май се е влюбила в стоматолога. Да видим дали това няма да изиграе лоша шега на коалицията.

# 1 016
Само на мен ли ми се счу, когато Гизем отиде при блатните, и в синхрона  каза, че е биполярна? 🤔

# 1 017
Да оценим и
 епизод 13.

Ако не става с клик на картинката, явно с ръчно копи-пейст в нов таб/прозорец става (линка най-отдолу).

В новата тема ще пуснем статистиката на оценките дотук - сравнено с миналата година. Ще включим до 12-ти епизод, за да има още време да се гласува за 13-ти.

ето го линка за всеки случай:
https://www.surveymonkey.com/r/7ZMSXKD

# 1 018
Само на мен ли ми се счу, когато Гизем отиде при блатните, и в синхрона  каза, че е биполярна? 🤔

Така каза. Интересно е какво всъщност имаше предвид. Едва ли, че има маниакална депресивна психоза(циклофрения). За другото Би също се съмнявам, че ще го изпраска ей така.

# 1 019
По скоро на шега го каза. Един вид силни чувства - като се радвам се радвам здраво, като се ядосвам..
Няма средно положение.

Общи условия

Активация на акаунт