Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 11 108
  • 201
  •   3
Отговори
# 180
Оо, хора.
Взех си този скраб олио за тяло.
Уникално е.
Първо минавам със сапун тялото (дав, класика), после с душ олиото и накрая със скраба с олио.
В дм има два вида, розовия сякаш е с по-големи частици или просто жълтия се е разтопил, не знам😄 но са по-нежни, а олиото по-богато. И двата вида скраб ми харесват, де, но жълтия повече. За суха кожа е перфектно. Няма нужда от хидратация след банята (въпреки, че един лосион на микса още повече ще запечата хидратацията, но не винаги имам време и за това).
Със сигурност това вече е комбинацията за мен. Душ олиото си мирише на олио, но мен не ме бърка.  Имам нужда от хидратиране на тая кожа.

Сега кожата ми е леко мазна, но не лепнеща и много нежна и мека. И мирише хубаво 🥰
Другия месец ще се запася стабилно.

# 181
Скраба ми е любим ,мн изхабени опаковки ,сега реших да пробвам розовия ..и съм разочарована ,не ми харесва ...

# 182
Отдавна заглеждам скраба на Алверде, но все не го взимам. Ще поправя тази грешка при следващото посещение. Имам да купувам и продукти за лице на Алверде, няма да е зле да пуснат един талон.

# 183
И аз да не остана назад и си взех слънцезащитата на Beauty of Joseon Grinning

# 184
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз не устоях и си взех скраба на Алверде като го пробвам ще дам отзив. Иначе си взех и един душ гел на Балеа лимитирана серия череша и шоколад, че много ми хареса как мирише.

# 185
Охоо, има такъв аромат? Ще си го купя, много харесвам череша и шоколад.

Ето го в сайта:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-elegant-cherry-p … 066447873115.html

# 186
Не бях видяла, че от любимия ми балсам Aqua Hyaluron на балеа профи има голяма опаковка, малката не се предлага от доста време. Днес случайно го видях, оказа се, че големите опаковки балсами са забутани зад големите опаковки шампоани. Много го харесвам особено в съчетание с шампоана. Отпадна необходимостта да купувам лидлската маска и се чудя струва ли си да се запасявам, защото имам доста други баласами и маски.

Скрит текст:

Първото не съм пробвала, второто не е особено добро като маска за по-изтощена коса. За здрава става. Използвам го като грижа без отмиване и когато го приключа, няма да го купувам повече.

Скрит текст:

# 187
Някой знае ли колко е гаранционният срок на четките за зъби донтодент в ДМ ?

# 188
Охоо, има такъв аромат? Ще си го купя, много харесвам череша и шоколад.

Ето го в сайта:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-dush-krem-elegant-cherry-p … 066447873115.html
Сега гледам, че в София от 42 магазина не е наличен само в три филиала и аз вчера нацелих единия Joy

# 189
Няма да спра да го повтарям, че много ме дразни това, че в ДМ има различна стока във всеки филиал. Говоря за продукти, които са на техни марки, а не за марки, които са масови и се намират дори в супермаркетите. Приложението дава точна наличност в даден магазин, обаче ми се е случвало неведнъж това да не е вярно и в магазина да няма нито един брой.

# 190
  • Deutschland
И тук се случва това. Показва ми, че в кварталния ДМ има една бройка от нещо, което ми трябва, в събота тичам и пак проверявам по път да се уверя, че е в наличност. Пристигам и изненада, няма. Не били ъпдейтнали сайта 😀.
Не знам в България дали е така, но тук много разхвърлят клиентите из рафтовете. Сапуни съм намирала примерно при тоалетната хартия или някой шампоан при парфюмите и подобни. Може и да е имало последната бройка, но кой знае къде е била.

# 191
Ако нещо наистина ми трябва и пише 1 брой - отивам и питам. Така си взех за 3 лева чудесна ножичка на Ebeline, розова с портокали. Не я използвам за нокти, но режа 100 други неща с нея. Добре, че попитах една от служителките, че извадих и късмет - беше много любезна.

# 192
  • Deutschland
Есенс са пуснали маска за устни с интересна консистенция

# 193
Много яко изглежда! 💗

# 194
Оня ден си взех на джуси бомб големия гланц 🤣 и шоколадовия. Не знам, ама много ми харесват. Май имам от почти всички модели.

Общи условия

Активация на акаунт