Клиники в Истанбул- тема 20

• 13 885
  • 339
  •   3
Отговори
# 270
Естествено че не е вярно, обадете се и си запазете час директно в болницата, или ако желаете с друг посредник( Турмед или някой друг, ) се обадете на посредника.
Относно ендометриозата и стимулация - аз бях с ендометриоза и две шок. кисти. Направихме стимулация и трансфер, забременях, родих и кърмих , менструацията ми ми дойде 5 месеца след раждането( понеже кърмих). За ендометриозата няма лечение, единственото което може да направите за да се забави и подобри състоянието ви е да стоите, колкото си може повече време без менструация. Така ,че една бременност и кърмене след това ще я Забави значително. Три години след раждането си бях отново на преглед за подготовка за втори трансфер и второ дете, тогава на прегледа проф. Кахраман и д- р Шахин казаха, че кистите са се свили значително и почти не се забелязват, бременността беше помогнала за това.
Да, стимулацията влошава състоянието ни, на тези, които сме с ендометриоза, зарази хормоните, но една бременност ще забави ендометриозата значително и дори ще подобри състоянието. Спокойно, не се притеснявайте и продължавайте напред, всичко ще е наред.

# 271
Привет, група! Нова съм, тепърва ми предстои преглед при д- Тургут и за съпруга при проф.Башар.
Въпросът ми е ако вече имаме изследвана кр.група и Rh преди години, трябвали да имаме ново изследване (няма как да се промени, но заради срокът)
Също съм изследвала Антимюлеров хормон  Май месец и беше в норма, трябва ли да го повтарям?
Благодаря Ви!

# 272
Кръвните групи не изтичат, няма нужда да се повтарят. Достатъчно скоро е изследван АМХ, едва ли ще ви поискат нов. Няма нужда преди прегледа. На него ще поискат сигурно допълнителни неща преди започване на опит.

# 273
Привет, група! Нова съм, тепърва ми предстои преглед при д- Тургут и за съпруга при проф.Башар.
Въпросът ми е ако вече имаме изследвана кр.група и Rh преди години, трябвали да имаме ново изследване (няма как да се промени, но заради срокът)
Също съм изследвала Антимюлеров хормон  Май месец и беше в норма, трябва ли да го повтарям?
Благодаря Ви!

Няма да ви искат ново изследване за кръвна група, за AMX пуснете само ако след май месец сте имали стимулация, ако ли не, мисля, че ще ви го признаят.

# 274
Някой ако е бил при д-р Серкан Орал, ще съм благодарна да ми пише. Hug

# 275
Здравейте мили дами!

Обновяване - една прекрасна дама, която е в Истанбул в момента, се отзова и лекарствата вече са купени! Благодаря!

Пиша с молба към някоя от вас, която има тези дни път до Истанбул. Привършват ми лекарствата - вагинален прогестерон Lutinus 100. Моля за поне една кутия.

За първи път от 12 години реших, че няма да купувам всичките лекарства накуп + у дома имам друг прогестерон в годност, но не ми се иска да развалям вълшебството. Lutinus е нов за мен и го понасям много по-добре.

Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 16:53 от Лебед

# 276
  • София
Здравейте,
За пациентите на Мемориал. Как си взимате ризултатите от изследванията? При мен при взимане на кръв никога не разбирам резултатите, за спермограмата също нямаме нищо като документ.

# 277
@abedmahfouz, резултата от спермограмата го получихме чрез Турмед, но и на място може да го поискате, от регистратурата.
Относно кръвните изследвания, никога нищо не е стигало до мен, всичко се предава директно на лекаря, но предполагам ако поискате ще Ви разпечатат и тези резултати.

Здравейте,
За пациентите на Мемориал. Как си взимате ризултатите от изследванията? При мен при взимане на кръв никога не разбирам резултатите, за спермограмата също нямаме нищо като документ.

# 278
С изрично поискване във вайбър групата с преводачките или на място на регистратура.

# 279
  • София
Попаднах на това събитие, ако някой го интересува.

# 280
За спермограмата настоях въпреки нулевия резултат да я имам черно на бяло предвид цената ѝ. За кръвните като попитах дали всичко е наред казаха, че ако има нещо ще бъде изкоментирано и че всичко е наред. Така че, както казаха по-горе ако настоявате повечко и си отстоявате, че искате всичко от до да е видно и за вас, ще ви ги изпратят.

# 281
Кръвните изследвания в Мемориал може да си получите електронно през e-results сайта

https://www.memorial.com.tr/en/analysis-results

Влизате с номера на личната си карта или паспорта с който сте регистрирани в болницата

С благодарност към жената от автобуса (тя си знае коя е), която ми го показа това за да не се моля всеки път по три пъти на координатори, агенти, преводачи и рецепционистки.

# 282
@Sahara, благодаря ти! Супер полезно. Защо пазят такава информацията от нас, не ми е ясно.

Кръвните изследвания в Мемориал може да си получите електронно през e-results сайта

https://www.memorial.com.tr/en/analysis-results

Влизате с номера на личната си карта или паспорта с който сте регистрирани в болницата

С благодарност към жената от автобуса (тя си знае коя е), която ми го показа това за да не се моля всеки път по три пъти на координатори, агенти, преводачи и рецепционистки.

# 283
Леле това е супер полезна информация! Благодарности от сърце! Вътре има информация дори от резултатите на моята биопсия. Този линк според мен ще е много полезен да се закачи в началните страници! Отново благодаря от сърце! ❤

# 284
@Sahara, благодаря ти! Супер полезно. Защо пазят такава информацията от нас, не ми е ясно.
Просто защото с този линк, два телефона в болницата и локацията на аптеката до Мемориал която дава намаления, посредниците ще останат без работа. А и през годините разбрах, че има и много неща, които те откровено не знаят.

Общи условия

Активация на акаунт