Клиники в Истанбул- тема 20

• 19 011
  • 451
  •   4
Отговори
# 375
Винаги ли съхранявате gonal f в хладилник, на листовката пише, че може и на стайна температура след отваряне.

# 376
Може ли някой да сподели, който е в Мемориал, на първичен преглед носили ли сте вирусологичните и серологични изследвания? Тъй като прегледа е първичен и се чудя какъв е смисълът.

# 377
Не е истински нужно за първичен. За стимулация вече е.

# 378
  • София
Винаги ли съхранявате gonal f в хладилник, на листовката пише, че може и на стайна температура след отваряне.

Аз да, винаги е в хладилник или в хладилна чанта.

# 379
Какъв антибиотик се пиеше преди трансфер?

# 380
Монодокс = доксициклин май.

# 381
Да, дори като ми го даваха в клиниката, беше заедно с хладилни елементи, за да е на студено, докато стигнем хотела.

# 382
Да, аз също го съхранявам в хладилник .

# 383
Кой е този Импероум хотел, който се препоръчва наравно с Елм и се води за добър? На картата има един точно пред Елм, за него ли става въпрос? И от къде може да се направи резервация, не намирам цени? Някой отсядал ли е там?

# 384
Империум не е хотел. Има апартаменти. В airbnb можете да ги намерите. Търсейки по картата всичко, което изглежда наоколо, е в Империум сградата. Да - тази срещу Елм. На мен ми беше по-удобно там за дълъг престой - имаш си кухня, маса, диван, пералня.

# 385
Империум, да през airbnb. Турците не искат извън платформата. Има по- малки и по- големи апартаменти, зависи какво е свободно в последния момент. Има и паркинг под сградата. И на нас ни беше много удобно за 10 дни.

# 386
Fulya Açık Emar (Център за ЦС)
Адрес: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9 Zemin-Giriş Kat Beşiktaş İSTANBUL
Telefon: 444 67 28 – 444 MR BT
 e-Mail: bilgi@fulyaacikemar.com
 www.fulyaacikemar.com
 Цена: Декември 2025- цена 9000 турски лири, около 170 евро

# 387
Аджъбадем, Маслак, Шишли, цена за инвитро за 2025г - 6000 евро, това е цената за проф. Бюлент Търаш, за останалите специалисти цената е 4000 евро. Всички процедури се заплащат отделно, в тази цена влиза само събирането на яйцеклетки. Лекасрства, изследвания преди пункция и др. се заплащат допълнително.

# 388
Това са цените в университетската болница Коч / Koç University Hospital към момента 01.2026
спермограма около 90 евро
инвитро около 3600 евро като включва проследяване прегледи с ехограф, събиране на яйцеклетки и трансфер на ембрион
цветна снимка се прави около 400 евро
биопсия до 4 броя ембриона 300 евро
а пид за всеки ембрион около 500 евро

Имайте предвид, че в Турция през февруари отново ще има покачване на цените на медицинските услуги (вероятно и не само на тях)

# 389
Интересна информация. Напоследък бях останала с впечатлението, че цените при моя доктор са осезаемо по-високи от споделяните тук, та е успокояващо донякъде да разбера, че има и други със сходни тарифи.

При мен пункцията и прегледите бяха 6000 евро. Пид на ембрион 500 евро (изследвахме 5, т.е. 2500 евро). И като се добавят лекарствата и 2 седмичен престой в Истанбул, минахме 20000лв преди трансфер. Другата седмица ми предстои хистероскопия и ми дадоха ориентировъчна цена от 3000 до 5000 евро (в зависимост дали ще има изрязване и хистология или само надраскване). Потресаваща е ценовата разлика с България (тук съм правила за 600лв.).

Иначе май не споделих тук - от изследваните 5 ембриончета само 1 се оказа здравичко и одобрено за трансфер. Не зная дали е лош късмет, дали е очаквано, дали има общо с изкарания Ковид месеца преди стимулацията.
Сега ще правим хистеро и предложението на доктора е за още една стимулация, преди да предприемем трансфер. Все още не сме се виждали след резултатите и предстои да обсъдим тази негова идея и дали да не направим все пак трансфер първо.

Нека новата година донесе сбъднати мечти на всички в темата! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт