Клиники в Истанбул- тема 20

• 18 973
  • 451
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! След инвитро в Турция преди 2 години. Декември месец 2025 се наложи спешна операция за отстраняване на яйчник в София. Туморните маркери ми бяха високи.  Резултата рак на яйчниците. Минах второ мнение от патолог. Няколко консултации с АГ специалисти и онколози. Тук абсолютно всички лекари ме насочват за махане на другия яйчник,както и матката. След това химиотерапия. Всички ми казват, че трябва да не отлагам,защото съм млада (34год) и ако е имало нещо останало из организма да не започне да расте. Яйчника е бил с пробита капсула от рака. Това е притеснението. Цели се да съм здрава и жива. Имам час за операция тази сряда,искаше ми се да мина на преглед и в Турция,но могат да го организират чак в четвъртък. Отложа ли операцията-ми идва и съответно се бавя. Някой имал ли е такъв случай в който, Турция да кажат нещо съвсем различно, свързано с онколечение. Надеждата все пак умира последна.

# 451
ЕмаЕ, много съжалявам и Ви пожелавам успешно лечение и пълно възстановяване.

Диагнозата Ви е изключително сериозна и дори да има някой със сходен случай, който да ви пише, според мен недейте да отлагате. Доверете се на лекарите в България.

Общи условия

Активация на акаунт