Клиники в Истанбул- тема 20

• 18 799
  • 447
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Благодаря!
Аз съм в Шишли и всъщност има ли значение в коя Мемориал е пациента?
Предполагам, че и вие сте в Шишли и сметката е една за всички Мемориал?

# 436
Естествено, че сметката не е една и съща за всички болници мемориал. Но всяка една болница би следвало да има сметки в различна валута

# 437
  • Варна
Благодаря на всички!
Разбрахме се с преводачката и тя ми изпрати същата сметка.
Бяхте ми много полезни!

# 438
Здравейте, момичета🥰Винаги сте ми помагали с полезна информация❤Ако има някой от Варна, моля да сподели при кой АГ се преглежда- ако има нужда от микробиология, изследвания или следене на фоликули преди трансфер.Благодаря предварително🫶

# 439
Здравей.
Аз се преглеждах при доктор Красимира Желязкова при подготовката си за трансфера. При нея продължих и следенето на бременността си в последствие. Но аз съм нейна пациентка отдавна и тя е запозната с историята ни. Доста се чака при нея и обикновено часовете са за след около месец. Но при подготовката ми за трансфер се обаждах от днес за утре и ме вмъкваха в графика. Ако искате ще Ви напиша телефонът на кабинета и може да го обсъдите с тях и дали ще са съгласни. Може би има и други момичета, които ще се включат с други лекари във Варна.
Здравейте, момичета🥰Винаги сте ми помагали с полезна информация❤Ако има някой от Варна, моля да сподели при кой АГ се преглежда- ако има нужда от микробиология, изследвания или следене на фоликули преди трансфер.Благодаря предварително🫶

# 440
  • София
Момичета,
За болничния след пункция (ще е с ЛКК).
Този документ от болницата вие ли си го превеждате или трябва да е легалезиран?
Само за дните описани в него ли дават болничен, то реално няма как да станеш и да си тръгнеш същия ден и на другия ден да си на работа?
Благодаря предварително.

# 441
Благодаря за въпроса ❤ и аз щях да питам кой издава в България болничния на база документа от Турция - АГ, личен лекар или ?

# 442
Момичета,
За болничния след пункция (ще е с ЛКК).
Този документ от болницата вие ли си го превеждате или трябва да е легалезиран?
Само за дните описани в него ли дават болничен, то реално няма как да станеш и да си тръгнеш същия ден и на другия ден да си на работа?
Благодаря предварително.
Как процедирах аз,  нямах проблем. Болничен ми издадоха със задна дата 1 месец назад даже.
1.В Мемориал дават при поискване  бележка за периода, в който е била стимулацията. Старт = 1ви преглед на ден 2/3, край = деня на пункцията. Дават документа в деня на пункцията.
2. Превод от заклет преводач
3. Направление от личен лекар за Z31.1 - Изкуствено оплождане
4. Картон
5. С 2,3,4 при ЛКК

ЛКК дава за дните от бележката на Мемориал.
Това е Wink

# 443
  • Варна
Да попитам, освен хотел Елм сиут хотел имате ли впечатления от други, които са наблизо и бихте препоръчали?

Ние само в Елм до сега сме били.

# 444
Aз през еърбнб съм наемала апартамент в Империум - сградата срещу Елм, където се паркира ако сте в Елм. За мен беше по-удобно да имам маса, диван, кухня, посуда, пералня. Това за дълъг престой. За 1-2 вечери Елм си е супер.

# 445
  • Варна
Aз през еърбнб съм наемала апартамент в Империум - сградата срещу Елм, където се паркира ако сте в Елм. За мен беше по-удобно да имам маса, диван, кухня, посуда, пералня. Това за дълъг престой. За 1-2 вечери Елм си е супер.
О, да, знам я сградата, в нейния подземен паркинг паркираме.
Благодаря за идеята.

# 446
За пункцията наехме за 12 дни апартамент от  една девойка - Sena, чийто номер бях взела от тук в групата. Тя предлага няколко апартамента, мисля,че и в Еърбнб ги имаше. Момичето е мило, не сме имали проблем с нея. 50 евро беше за нощувка лятото. Ноо снимките бяха явно стари и като отидох на място бях доста разочарована - доста занемарено, счупена маса, запушен канал в банята,даже единия прозорец не се затваряше хубаво. Не знам дали всички апартаменти са така. Търпимо беше,но не беше нещо уоу. Все пак мога да Ви дам номер. Апартаментът беше в близост до сградата Синпаш (има един пешеходен мост,по който се минава за болницата).
Иначе в Синпаш сме отсядали също за 2-3 дни през Еърбнб. Като търсих имаше 5-6 оферти за там от различни хостове.

# 447
  • Варна
Благодаря, но щом е занемарено не появавам интерес.

Общи условия

Активация на акаунт