Клиники в Истанбул- тема 20

• 21 607
  • 502
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви за отговорите. Бихте ли ми изпратили координати?

# 496
  • София
+359885384488 +90 534 747 44 88 Това са телефоните на Айля,на мен също тя ми беше координатор

# 497
  • Варна
Извинете, че се намесвам, но Айля не е ли служител на Мемориал?

# 498
Не, Айля е външен координатор, който работи с различни болници/лекари. Със сигурност има и директен вариант за връзка с Башар, но аз не го знам.

# 499
За кой лекар става въпрос?

# 500
Значи добрите ми отзиви за ембриологията в Мемориал, за др Шахин, за др Михайлова в Александровска, за Генетичната ембриология в Майчин дом не сте чела? Ами какво сте чела точно и какво ви дава право да ми държите сметка за споделен опит различен от вашия?

Stefania.sd - става въпрос за Йоздамар в Бахчеджи, който Айля ми препоръча, знаейки много добре, как въпросният претупва. Всичко разбрах късно за съжаление и по най-трудният възможен начин с последствия за мен.

# 501
Здравейте, включвам се отново в темата. За съжаление първият ни опит е неуспешен и лекарите не успяха да ни помогнат, защото не се откриха сперматозоиди. Но живот….все още ни е криво и си страдаме за новината със съпруга ми, но още на летището към България решихме, че въпреки болката, продължаваме напред. Ще пробваме с донорска сперма и, ако е писано, ще станем родители. Понеже отново ще ме очаква стимулация в близките месеци, а от този опит ми остана около 600 от Gonal-f 900 и една неотворена инжекция Cetrodite, та да питам дали имат някакъв срок на годност (съхранявам ги в хладилника, както ми казаха лекарите)? Gonal-ът съм го отворила на 25-26.01.2026, ако има значение.

# 502
Съжалявам за случилото се и от личен опит знам, че неуспехите и трудностите болят и натоварват. НО е нелепо и детинско да обвиняваш координаторката, която не е медицинско лице, нито е по някакъв начин квалифицирана да ти препоръчва лекар - тя организира срещата, ти си си взела решението да продължиш с него. Абсолютно навсякъде има претупващи лекари, ето аз вече съм при трета лекарка, за първите двама има и добри отзиви - при мен нещата бяха под всякаква критика. Не знам къде го съдиш този лекар, но освен ако няма някаква процесуална грешка е почти невъзможно да го осъдиш, а и да има - те си ги прикриват.

Общи условия

Активация на акаунт