Клиники в Истанбул- тема 20

• 34 679
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте , момичета ! Имате ли информация дали д-р Юджел (Мемориал) излиза в лятна отпуска , някоя провеждала ли е стимулация при него Август месец ?

# 706
Предложиха ми следното, което ми се вижда много скъпо в Аджибадем Маслак. Комбинирано прп 1950 евро, 3900 евро екзозом и 6700 стволови клетки. Всичко 12550 евро. Някои я от вас опитвала ли е накуп всичките и имала ли е резултати? Моля да споделите мнение.

# 707
Др. Юджел Шахин в момента е в отпуска от 14.07. На 22.07 трябва вече да е на работа. За август нямам информация, до колкото знам графика им излиза в началото на месеца.

# 708
Здравейте, как протича подготовката за ЗЕТ на естествен цикъл(без естрофем) в Мемориал? Кога ходите на прегледи тук и в Турция на кой ден отивате?

# 709
  • София
При мен прегледите в БГ бяха два и след това ме извикаха в Турция, на 10 и на 12 ден имах още два прегледа и след това се върнах в БГ.

# 710
Здравейте, как протича подготовката за ЗЕТ на естествен цикъл(без естрофем) в Мемориал? Кога ходите на прегледи тук и в Турция на кой ден отивате?

Мемориал приемат ли пациенти на естествен цикъл? На колко сте години? Според мен стимулацията пъти надвишава целта отколкото при ЕЦ.
Имате ли първичен преглед в Мемориал?

# 711
Дамата пита за трансфер, не за естествен цикъл вместо стимулация. В моя случай при ЗЕТа правих 3-4 прегледа в Бг и пращах снимки там, заедно с резултати от хормони. Там отидох деня преди трансфера, прегледаха ме и на следващия ден трансфер. Можеше и направо за трансфера да съм там. После нощувка в Истанбул и вече може да се пътува.

# 712
Благодаря за отговорите!
А при трансфер на естествен цикъл в Мемориал използват ли таймиране на овулацията?

# 713
Разбрах погрешно. Не е ли много голям риска за ембриона за ЗЕТ без таймиране с естрофем? Каква е причината да се избягва естрофем

# 714
От естрофема получавах странични реакции.
Чета, че успеваемостта е сходна и ми се иска да попитам лекаря дали в моя случай е подходящо.

# 715
При редовна овулация си се прави на ЕТ. По-скоро се таймира овулацията, да. Ние бихме овитрел и след 6 дни трансфер.

# 716
И аз бях ЗЕТ на естествен цикъл с таймиране на овулацията с Овитрел. Имах няколко прегледа в България и тъй като решихме да отидем по-рано в Истанбул имах и няколко там.

Общи условия

Активация на акаунт