Мнение за специалност General Psychology in English в СУ

• 152
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте.

Търся мнение за тази специалност - General Psychology in English в СУ. Никъде не мога да открия мнения. Има ли някой който е минал програмата - нека да сподели дали е доволен от обучението, дали е продължил към докторантура след това, как протича обучението и изобщо всяко споделено мнение ще е от голямо значение за мен.

Благодаря!

# 1
Тази специалност в СУ е основно за чужденци, затова не виждате  никакви мнения по нашите форуми – няма кой да пише.  Обща психологи я. Не учите нищо конкретно.
 Но честно казано, какво значение има какво ще завършите – в България и без това няма регулация за психолози.
Всеки втори вече е такъв – стига да си вземе няколко сертификата, да се тунингова малко по-добре и да пуска рийлчета в Instagram. Откъде ви е дипломата никой не се интересува.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 23:32 от Serendipity*

# 2
Тази специалност в СУ е основно за чужденци, затова не виждате  никакви мнения по нашите форуми – няма кой да пише.  Обща психологи я. Не учите нищо конкретно.
 Но честно казано, какво значение има какво ще завършите – в България и без това няма регулация за психолози.
Всеки втори вече е такъв – стига да си вземе няколко сертификата, да се тунингова малко по-добре и да пуска рийлчета в Instagram. Откъде ви е дипломата никой не се интересува.

Благодаря за отговора.
Аз не искам да терапевтирам хора. Аз искам да се занимавам с изследователска дейност, да изследвам поведението на хората, на масите, как протичат различни процеси и тн. Такъв тип дейност.

# 3
Тогава се насочете към НБУ. Само там има развитата когнитивна наука.
Дори бакалавърската програма по психология е "Психология и когнитивна наука"
И преподавателите по тези теми са брилянтни.
Не си губете времето в СУ

Общи условия

Активация на акаунт