КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 28 210
  • 625
  •   4
Отговори
# 600
Ама какъв е тоя абсурд?! И Веско и Биляна продължават 🤣🤣 Направо по един медал на всичките и да приключваме тази мъка наща.

Едит: а какви са тези изказвания от Веско?! Защо говори за всеки все едно го е нямало месеци, а не 3 дена🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 20:01 от nananana999

# 601
Понеже не го гледам, а само чета темата, някой може ли да преразкаже?

# 602
Понеже не го гледам, а само чета темата, някой може ли да преразкаже?
Скрит текст:
Тъпи игри за нищо, почит към българските революционери (снимано е на 2.6), Памеца не може да чете и има татус на Левски на гърдите, Андон не знае от коя страна е сърцето, Биляна води цялата битка и би Веско лесно, но в сандъка пишеше "Връщане в Къщата с 300 уинкойнс и загубилият да отпадне или оставане в Тъмницата с директен полуфинал и загубилият да лъже, че е бил" и тя избра второто.
Ако разберат, че Биляна още е в играта, директно отпада.
С две думи Веселин падна на битка, падна на втора битка и въпреки това се върна в къщата.
Сега гледам нататък, това е първата половина.

# 603
Денислава има много грозен навик да отиде при някой, да си поговорят уж лично очи в очи и след това да разкаже разговора на колкото може повече хора.
В началото на сезона го направи с Божидара няколко пъти, сега във всеки епизод го прави с Грозденка. И като настърви всички срещу другия човек после ходи да им обяснява “Не аз ти мисля доброто, дърпам те постоянно настрани да си ти го кажа, не искам да ти влизам в драмата”.
Е как пък толкова “бягаш от драмата”, а все си в центъра на събитията? После не се разбирала с другите жени защото била “твърде мъжко момиче”. Ами не, просто си интригантка на макс.

# 604
После ми кажете, че бутали Грозденка… А всъщност хората, които бутат най-много, са групичката на “готините” – Веско, Биляна и Памеца. Ако Божана все още беше в играта, 100% щяха да са четиримата финалисти. А защо Биляна отново е в тъмницата, след като един път вече е била там… ???

# 605
Продукция, мерси за ретроспекциите  🎯  може би съм ви критикувала за много неща, но това поне ви го признавам

# 606
Както бутат Биляна и Веско, започвам да мисля, че ще избутат Грозденка на финала, само за да дразни останалите участници. Grinning

# 607
ЕП.29

И аз се радвам, че слагат кадри с ретроспекции, сигурно е голяма играчка да ги ровят и сглобяват. Поздравления за това.

# 608
Благодаря за резюмето!

Аз се чудя дали да го гледам въобще. Каква игра е това, ако няма един отпаднал? Ще каже човек, че всички имат клауза в договорите, че задължително отиваш на финал/полуфинал, освен ако не си тръгнеш доброволно. За сега тук ще си чета, а ако имам нужда от още ще си пусна Надкаст.

Може Биляна пак да има гъст график от участия, затова пак да е "в тъмницата" :Д

Продукцията има вина да е така скучно, защото те не отпадат. Като нищо са им дали поне на част хонорар и сега си го избиват, като ги оставят до края всички :Д

Доста слаб сезон. Вече и плюенето по Грозденка не е интересно. Дори и ние му свикнахме.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 00:13 от ilieva_i

# 609
Изгледах епизода , с доста превъртания.... Малко ми беше скучно на места.
На Дари репликата ,, злобна циганка,, , от къде дойде? Щото Грозденка я победи ли?

Лина съветва Грозденка , да сведе глава и да се извини , ако го направи , за мен ще е чисто стратегическо и дволично. И дори да го направи , отношението към нея няма да се промени , не я виждам в на Дари ролята да им лиже г@зовете. А и нищо няма да се промени , вече е яко нарочена. Имаше и на масата някаква забележка от Дени към Грозненка, пак направена грозно.  Просто това си е ролята , всички да се мъчат да я стъпчат , трябва да издържи още една седмица.
Ретроспекциите са ТОП! Евала,че го правят , така и ние може да видим по пълна картинка.
Дени е супер двулична , не го казвам за първи път , от толкова зор да изгради добър образ  , чак изглежда супер изкуствена на моменти.
Как така Лина отиде при Грозденка и ще играят заедно? Какво стана с добрата и приятелка Дари , очаквах да са двете. Нещо май е станало между тях , първо вотовете не си ги дадоха една за друга, после на играта няма да са заедно.  За вотовете много се учудих , те нали все говорят ,че ще гонят мъже , сега пък помогнаха на мъж да стигне по далеч в играта. Нещо има там , между тях двете.

Кога ще има пак епизод? Не очаквах днес да има...

# 610
Биляна най-малко време прекарала вкъщата отива на финал..Остава и да спечели и ще е излагация...Според мен даже въобще не е спала в Тъмницата...На битката с Веско  с грим и прическа.!?!?! После продукцията не бутала хора ...

# 611
Ооо със сигурност не е спала в тъмницата с Веско. То се видя , Веско се събуди сам, нея въобще не я дадоха. После беше с прическа , най вероятно и двете нощи е имала участия. Просто е много привилегирована .
Интересно ми е следващата битка по двойки , каква ще е и кои ще отпаднат.

# 612
"... това искат всички да ти видят в израженията, че ти е тъпо..." - да, това стана ясно отдавна май.
Дано не им покаже, че й е тъпо!

"Бате, ти осъзнаваш ли, че в този свят, ако нямаше жени, бате, ние щяхме да сме космически години напред, бе бате..."
Бате, вие нямаше да съществувате, ако в този свят нямаше жени, бе бате. Или ако ви износваха в някой уред за ембриони, бате, всички щяхте да сте хомосексуални, бе бате. И даже нямаше да може да сключвате брак, бате, защото ти за това гласува, бе бате.

# 613
  • София
Кой идиот го казва това за жените? Чух го и аз. В промото за следващия епизод е.
Да не е Виктор? Не мога да различа гласовете. Той или Веско ще да е.

Епизодът беше УЛТРА тъп.

Как може тези популисти и лицемери да проповядват морал и ценности и да се споменават редом до великите ни революционери? Видя се, че нищо не знаят (Алпер само поназнайваше), нито са чели нещо, нито ги вълнува. А онзи дилър пропушил на 9 и загубил девствеността си на 11, дори не може да чете.
Павел Колев и Ицака, вие никаква мярка нямате бе хора!
Как изобщо ви хрумна да занимавате тези прошляци с великите ни будители?
Нормални ли сте?

Денислава за пореден път (изгубих им бройката) интригантства. Това е човек на когото не бива да споделяте нищо. Защото после цялата нация ще разбере за него... 😀
Цял сезон не спря да шушука зад гърбовете на хората.

Върха на безсилието на тези некадърници беше бутането на Веско.
Това надмина дори сезон 3. Веско губи една битка. Отива в тъмницата вместо вкъщи. Губи втора битка и то позорно я губи от най-слабата жена във формата, загубила всичките си битки досега и нямаща никаква мотивация. И какво се случва? Вместо напълно заслужено да си замине се връща в Къщата и малко по-късно печели ЩИТ?!?!
Е, такова безобразие не съм виждал никъде другаде. Дори и в Игри на волята.

Остава само да видя кой ще спечели сезона и ако е някой от коалицията на готините окончателно ще задраскам това пародийно шоу от списъка си во веки веков.

# 614
Скрит текст:
Изгледах епизода , с доста превъртания.... Малко ми беше скучно на места.
На Дари репликата ,, злобна циганка,, , от къде дойде? Щото Грозденка я победи ли?

Лина съветва Грозденка , да сведе глава и да се извини , ако го направи , за мен ще е чисто стратегическо и дволично. И дори да го направи , отношението към нея няма да се промени , не я виждам в на Дари ролята да им лиже г@зовете. А и нищо няма да се промени , вече е яко нарочена. Имаше и на масата някаква забележка от Дени към Грозненка, пак направена грозно.  Просто това си е ролята , всички да се мъчат да я стъпчат , трябва да издържи още една седмица.
Ретроспекциите са ТОП! Евала,че го правят , така и ние може да видим по пълна картинка.
Дени е супер двулична , не го казвам за първи път , от толкова зор да изгради добър образ  , чак изглежда супер изкуствена на моменти.
Как така Лина отиде при Грозденка и ще играят заедно? Какво стана с добрата и приятелка Дари , очаквах да са двете. Нещо май е станало между тях , първо вотовете не си ги дадоха една за друга, после на играта няма да са заедно.  За вотовете много се учудих , те нали все говорят ,че ще гонят мъже , сега пък помогнаха на мъж да стигне по далеч в играта. Нещо има там , между тях двете.

Имат някакъв проблем, но изглежда не е явен конфликт, иначе щеше да бъде излъчен. Аз още в по-миналия епизод се учудих как Лина безцеремнонно хвърли Дара на вълците, казвайки да номинират нея, тъй като щяла да победи Грозденка. Само и само да не е тя и отърве кожата и този път. Покрай Гроздето остана в миманса това, но ето че и в този епизод става ясно, че между тях не всичко е "цветя и рози".

Общи условия

Активация на акаунт