КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 8 112
  • 196
  •   8
Отговори
# 135
Аз не че съм критерий, но за Грозденка чух за първи път в ОСГ. Интересно колко на зор са били да я вкарат в къщата, че чак са се съгласили да й дадат хонорар.
Предполагам и други са с хонорари.
Андон, Биляна... нали са някакви певци. Не съм им слушала и една песен, но най-вероятно в попфолк средите са известни.
Стефани я мислех за по-чил. Тя и тя така се изкарваше, ама май си е средностатистическа злобарка, че и нацистка. Изобщо тези всичките с онлайн сериалите "за деца" ми се струват кофти хора. Аз уважавам чуждия труд, с малко да опиташ да създадеш нещо, но и "продукциите" им и те самите са всичко друго, но не и адекватни за гледане и следване от деца. А са насочени именно към такива. Да не говорим и какви глупости измислят и продават. Пак на деца. Въобще изглежда за пари всичко биха направили. Което си е жалка история.

# 136
За мен факта, че са минали месеци от въпросното събитие и те продължават говори достатъчно. Че даже се включват и някакви приятелки?! Аз на мястото на Веско щях да потъна в земята от срам гаджето ми да заплашва друга жена защото лъгала в реалити. 🤣
Виктор междувременно блокира страница, която сподели видеото за разговора с Божана, който беше изтрит. Страшен мишок направо за 2 месеца задмина и Евгени. 🤣🤣🤣

Нищо те и без Грозденка ще се самоизядат вече де вижда.  Да видим Стефани ще скочи ли на Биляна за великия Веско или на Лина, че го говори в ефир.

# 137
Иван Тишев пуснал видео, че пожелава на всички една такава луда, като Лина. Боже опази.

# 138
ЕП.24

Иван Тишев пуснал видео, че пожелава на всички една такава луда, като Лина. Боже опази.
И този е изплискал явно...

# 139
Много ми е криндж като ги слушам Веско и Влади “жена ми та жена ми” за гаджетата си, някак си какво искат да звучат по-сериозни ли? Ако беше жена ти, може би щяхте да сте женени.

# 140
Влади рязко ми падна в очите след О100Г, след като разбрах, че се е хванал с това куку-недоразумение Виктория. Пълно с жени, той се хванал точно с нея...

А Тишев защитава истеричката си, хахаха. Работила в еротична телевизия, познайте дали с дрехи е работила пред камерите на тази еротична телевизия.

# 141
Този който написа ,че снимките на Грозденка и Виктор са АI в следващият епизод е за него 😀😀 Сестрата и Яница хули Божидара как можело на песента та да оближе Виктор по бузата, а сестра и се ляга направо гола с него😀😀

# 142
Новият епизод е 3 часа, луда работа.

Яница е не по-малко устата от нахалната си сестра. Всъщност Яница ще е в новото риалити "Къде е златото?" (след Хелс Китчън, Муха в супата, сега и там). За 1 година 5 формата обиколиха двете сестри. Сигурно и в Инфлуенсърски лагер ще ги видим, няма да се учудя, Коцето ги кани всичките.

# 143
Снимките изглеждаха фалшиви, но пък явно е мисия.
Беше изключително тъпо това с кутията, отделно и двете взеха лошо решение... абе тъкмо като си мислиш, че дъното е стигнато и идва ново разочарование.

# 144
Лелее, в новия епизод се вижда всички до един какви лицемери са. Едно изключение няма.

# 145
Веско вече ми е в графата антипатични. Не защитавам Лина, но наскоро гледах клип в TikTok, в който той сам ѝ подава бузата си, за да го целуне. А да не забравяме още в самото начало, когато имаха някаква мисия и Лина беше в банята – той се качи при нея и буквално я видя цялата. Joy

# 146
Аз не знаех, че има такава тема във форума, но да споделя и аз, че никой от близките ми не го гледа това предаване ( и да ви кажа май много добре правят).
Аз гледах последно първия сезон на къщата и сега не знам какво ме накара да пробвам и този. Ми то е станало супер бозаво това предаване. 23 епизода гледаме една и съща драма с едни и същи хора. Въртят Божидара, Цветелина и Грозденка и от време на време някой друг "поддържащ актьор" се появява в драмата. И това вече 2 месеца го гледаме.
Вие тук сте изписали каквото може по темата с любовния триъгълник, старозагорската и плевенската нискобюджетни актриси и останалите драми, които се завъртяха. И само ще спомена, че според мен поведението на участниците към Грозденка е заради етноса и. Те извадиха от 1000 кладенеца вода, за да си намерят причина и накрая пак не се разбра какво точно е излъгала. И от всички Влади излезе най-долен понеже стана ясно, че проблем за него е липсата на хонорар и лъжата за хонорара, а не нещо случило се в къщата. Но става ясно защо са заедно с Виктория.
Искам да коментирам други двама участника- Денислава и Биляна. Денислава не съм я гледала в Игри на волята или където и да е участвала преди това, но от първи епизод изглеждаше супер досаден участник. И вече 22 епизода не може да го промени това мнение поне при мен- на всяка манджа меродия както казват. Стане някаква драма- тя винаги дава акъли и мнение. Отделно също е лицемерна и много тактично казва на доближените си кой и харесва и кой не и. Проблемът е че ще я гледаме сигурно и нея до финал.
А за Биляна имах лошо мнение още преди да влезе в Къщата. След като я видях в къщата малко си промених мнението, но тя от 15 дни в къщата има общо взето 5 прекарани там. И половината от тези 5 ги е проспала. Ми супер тъпо беше изказването в последния епизод за Димана и битката на Грозденка. За мен това е информация извън къщата и трябваше да понесат глоба за това. Но и при нея е ясно, че ще я гледаме до финал, ако не и на самия финал... Grin

А новия епизод сигурно до сряда ще го гледам... Sweat

# 147
А мен много ще ме зарадва, ако Павел Колев и Ицака разкрият на такъв тип номинации очи в очи, че има участници, които нарочно набеждават Грозденка, че лъже за това или онова. Защото ако си замислим донякъде е права (говоря за нейното мнение от миналия епизод). Как така не разпънаха на кръст Георги за измисления от него състезател, който бил в тъмницата? А как така нея за всичко я нападат? Явно са я нарочили първо заради нейния етнос, второ заради държанието и трето за лъжите, които казва с цел да оцелее в тази токсична среда. Защото виждаме, че дори и след предаването продължава това лошо отношение спрямо нея. Или е станало нещо преди самата къща, което не е предварителното уговаряне, което всеки прави преди да влезе в предаването. Или нещо е станало по време на снимките, но пък не е излъчено. Или е заради хонорара, който тя е получила, а другите пък нямат такъв хонорар. Което ме навява на мисълта, че не би ли трябвало по някакъв начин да я санкционират, защото е казала, че е влязла, защото са предложили на нея пари?

# 148
Стела на Сандеф с изказване относно клипчето на Яница (сестрата на Грозденка).

# 149
Изгледах епизода- Денислава става ясно защо е най-търсения инфлуенсър от всички- гъвкава е в тази лицемерна среда и е намерила как да оцелява. Биляна, Божана, Памеца, Васко - ужасни. Нито един от тях не дава добър пример, това е утайката на обществото - дилър, който се гордее с миналото си; наркоманка, която минава за готина; роднина на мутра, която коли и беси и се е взела за над всички; лицемер, който го е страх от приятелката му.  Такава групичка е превзела Къщата и мачка всички - сигурна съм, че Алпер, Андон, Дени, Влади, Краси, можеше да покажат по-интелигентни неща, ако не бяха тръгнали по тяхната простотия. Влади иска да е успешен инфлуенсър и затова се прави на глупав, а можеше да разиграе нещата , ако си казваше истината на синхрони. Дени го прави и затова ме кефи. Грозденка, ако беше по-умна щеше да прати Памеца и Веско.

Общи условия

Активация на акаунт