КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 11 125
  • 238
  •   2
Отговори
# 225
За този епизод май нямам какво да кажа. Скучен ми се стори.

Съгласен/несъгласен играта не беше много учудваща, можех да предположа позициите на повечето играчи спрямо показаното до сега. Божана определено беше досадна и май за първи път видяхме онази Божана, която познаваме от другите риалити формати.
Битката на Веско и Краси също не ми беше особено интересна. Много повтарящо ми дойде пълненето на кофата, а и за мен нямаше значение кой ще спечели от двамата.
Грозденка обаче хвана лопатата и пак почна да копае. На Божидара и отказа да участва в “любовна песен”, но сега без проблем изигра как е в леглото с Виктор 🙃 Или не мисли какво прави, или аз не мога да и схвана логиката.
А мисията с близнаците…. еми, не ги бива Павел и Христо за такъв тип формати. Можеха да направят много по-интересни двойки, ако бяха помислили малко като продуценти, а не като инфлуенсъри. Искат по възможност да са в добри отношения с всички участници. Божана/Памеца, Виктор/Денислава и Алпер/Андон са двойки, които и без това гледаме постоянно заедно. Можеха малко да разнообразят.

# 226
  • софия
Не мисля, че Алпер беше убеден от Божана. Просто, пак застана в удобната среда. Хем не е съгласен, но пък имало логика. Сакън да изрази мнение и да излезе от комфортната си позиция на добрия вълк Лупи.
 Вече гледам с погнуса епизодите. Тези, всичките са от плазмодий нагоре. То бива скатавка и загуба на представа за това кой си и какъв си, но тук положението е неспасяемо.
 Виктор стоножка да беше, пак нямаше да му останат здрави крака. Във всички възможни се простреля и не му стигат. Чакам още изцепки.
 Биляна е във филм, че е голяма звезда. Много мутренско поведение има. За нейното съществуване разбрах от този формат. Не видях и да блести с някакви кой знае какви гласови данни. В мисията с песните беше тотална щета. Творческа немощ. В последната мисия изобщо не присъстваше. Наркото си каза чичовските шеги, докато Божана го снимане.
 Продължавам да гледам, като лабораторни мишки са ми. Да видим още, колко дъна ще открият.

# 227
Да отбележа, че в Инстаграм попаднах на сторито на Грозденка от панаира в Стара Загора, дали пък няма да се срещне случайно с другата панаирджийка.  Satisfied

Този и следващият епизод явно ще са само за пълнеж.
Хахаха не Божидара живее в Пловдив.Като човек от Стара Загора ти казвам ,че на този панаир има доста хора(главно) от техният етнос и по-скоро е ходила при нейните хора. да събира фенове.🤣🤣🤣Иначе ей така без причина да се грабнеш от София до Стара Загора за един панаир няма никаква логика.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:43 от Dimowa

# 228
Не знам какво мислите ама ми е изключително безинтересно да слушам едно и също всеки епизод.Чистене на Памеца,после Грозденка и още дребни интриги.
Почвам да се замислям дали е добре да се вкарват хора с толкова голяма аудитория,защото в опита да не си развалят образа,стават много безхарактерни и скучни.
Отделно има страшно лицемерие в къщата.

# 229
Аз искам да знам Гроздeнка взела ли е или не е взела хонорар?

# 230
  • София
Аз искам да знам Гроздeнка взела ли е или не е взела хонорар?
Взела е, казва го в тик ток видео, както и от това на сестра ѝ също се разбираше.

Аз пропуснах няколко епизода, нямам нерви да гледам лошо отношение. Пуснах днес Съгласен съм/не съм съгласен. Явно въобще не съм преценила Веско, мислех, че е широкоскроен. Божана я разбирам защо се разпали. Гледах половината епозод, натам може и да прекалява.

# 231
И какво? То сезонът свършва почти и... както и миналата година, така и сега продуцентите връщат вече изгонените участници, против волята останалите съквартиранти, които са ги изгонили с номинации, чрез гласуване... и така най-неприятните участници си висят до края. "За да има контент". Кому е беше нужно това сандъче, тази кутийка, този съспенс "отвори кутийката и виж какво пише вътре? Много беше сложно да се досетим! ПРедварително Павката и Ицака са знаели какви са вотовете (понеже те гласуват предварително) и после си подреждат в какъв ред да им дадат думата, да си кажат номинацията. Естествено, като са видели, че Грозденка хвърчи, отново я спасяват. Измислят "размяна"! Велика идея.
Огромно разочарование. Поредното!

Гледам основно заради Дени и Алпер.

# 232
Лина и Грозденка са приятелки след Къщата. Казаха, че третата (Божидара) липсва. Помолиха продукцията да не ги съди, че са издали, че са приятелки. 😆

# 233
Това приятелство доста прилича на кризисен пиар - "Всичко беше игра, всичко беше само за шоуто, ние сме куул, гайс".

# 234
Да отбележа, че в Инстаграм попаднах на сторито на Грозденка от панаира в Стара Загора, дали пък няма да се срещне случайно с другата панаирджийка.  Satisfied

Този и следващият епизод явно ще са само за пълнеж.
Хахаха не Божидара живее в Пловдив.Като човек от Стара Загора ти казвам ,че на този панаир има доста хора(главно) от техният етнос и по-скоро е ходила при нейните хора. да събира фенове.🤣🤣🤣Иначе ей така без причина да се грабнеш от София до Стара Загора за един панаир няма никаква логика.

Може би съм останала с грешно впечатление, може и да се бъркам, че като ученичка е живяла там? Не си спомням, но със сигурност си спомням пък колоритния пазар за булки в този край, на доста неща съм се наглеждала и на автогарата там Satisfied

# 235
Божидара е от Стара Загора, покрай бащата на детето си се мести в Пловдив, няма грешка.
Не се изненадвам Лина, Грозденка и Божидара да са приятелки, "готините" са ги отритнали след предаването.

# 236
Не мога да повярвам, че това са зрели хора и ще имат и възпитават деца. Отказвам да повярвам, че младото поколение е толкова безпардонно, неадекватно, необразовано и изобщо .. ужас! 🤣

Представяте ли си колко е зле положението щом Божана е симпатична на техния фон. Аман! 🤣

# 237
Забелязахте ли, че вече няколко седмици тотално спряха "Ще си кажат"? Нито имахме подкасти с Димана, нито с Йоана, и отново без никакво обяснение от продукцията, нито график на епизодите. Веднъж по 2, веднъж епизода на седмица имаме веднъж по 3 без никакъв ясен график , някак много несериозно към феновете се отнасят.

# 238
Забелязахте ли, че вече няколко седмици тотално спряха "Ще си кажат"? Нито имахме подкасти с Димана, нито с Йоана, и отново без никакво обяснение от продукцията, нито график на епизодите. Веднъж по 2, веднъж епизода на седмица имаме веднъж по 3 без никакъв ясен график , някак много несериозно към феновете се отнасят.

Според мен "продукцията" е много несериозна, шуробаджинащината е огромна и ако продължават така, близките години няма да излязат много на плюс от това ШОО и да го направят по-вървежно, ако въобще има следващи сезони. За мен не е нормално хора от екипа или близки до тях да взимат каквото и да е отношение и да заемат страна в разправиите на участници от конкретен сезон, било то повреме на шоуто или след него. Това подсказва за доста голяма доза некомпетентност и непрофесионалност за мен. Най-малкото, следващия сезон много хора ще се замислят дали да влязат като видя какво се случва сега, че и в предния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт