КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 12 688
  • 264
  •   7
Отговори
# 255
От дискусията "Съгласен/Несъгласен" няколко неща ми направиха впечатление. Божана на секундата знаеше къде ще застане, докато някои участници сякаш гледаха да видят къде ще отиде мнозинството, за да знаят къде да се позиционират и те. Биляна, която уж е много отворена и има мнение за всичко, мишкуваше най-отзад и също се водеше по тълпата.
Веско пък има разсъждения на петокласник, а това фалшиво християнство, което уж изповядва , е нелепо. Положението е "не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря". Влади все повече ми пада в очите, не знам как му хрумна да се изцепи, че 11 септември е виновен за разделението между християни и мюсюлмани. Явно е пропуснал стотици години от историята преди това.
Всички са адски плитки този сезон, даже Алпер ме изненада неприятно когато първоначално каза, че не е съгласен да се позволи брак на еднополови двойки.

# 256
ЕП. 26

Наистина, на десетата минута обсъждат БГ мама и Алпер направо изкърти с въпроса "кой въобще си прави профил в БГ мама и пише коментар?", Алпиии, Алпи.... Ако толкова човек иска да направи коментар, не е нужно изобщо да се регистрира. Щом ще е колкото да напише коментар.

А тези, които са се регистрирали, далеч не са го направили, заради тема "Къщата на инфлуенсърите", както ти го направи, а изобщо за да са участници в този форум. Има раздел Телевизия, обсъждат се всякакви предавания, риалити, сериали, филми... има туристически раздел, много полезни неща, съвети... за планинари, за пътешественици.. има и раздел спорт. Много отдавна форумът не е само за родилки, кърмачки и бебешки храни. Ама реши да се направиш на интересен пред останалите съквартиранти...  
Специално в тази тема, ти си най-пощаден от всички. Дано поне това го признаваш.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:19 от diziler

# 257
Ейй, тая Денислава не спря да се излага. Направо е смешна тя. Голямо подиграване, голямо чудо. Иначе ходи след Грозденка като кудук. Интригантка и това си е.

Божидара пак стоя Виктор. Имам чувството, ме са на 15-16 години с Лина и Денислава, даже и Грозденка и тя. Затова на коалицията с Божана им се получи. Тези са като дечица и такива са им феновете.

В инстаграм Викторчо си ограничил коментарите и оставил само любовни коментари от разни мъже снимани голи до кръста. 🤣🤣🤣 Денислава и тя беше писала на разни хора, които коментират предаването - хората нямали вкус щом не я харесвали и други такива детински простотии. 🤣 Смешници са и двамата.

# 258
Не ни показват Веско в тъмницата. Надали е там.
Пореден участник който си тръгва по собствено желание (работни ангажименти де).
Останалото нищо ново : Памеца нервничи, Божидара се е филмирала, на Виктор още малко топките ще му се приберат обратно, Влади си е лицемер, Денислава е фалшива, Алпер поне завинаги ме ваксинира против неговото съдържание. Нито ще продължавам да хваля таланта на Васил. Общо взето за някои мнението ми се потвърждава, за други променя, но на по-зле.
Биляна успокой се, не си единствената жена която играе видеоигри, но пък си от малкото които са 'пикми'.

# 259
Биляна го раздава много много тегав психолог. Защитава Веско, все едно не преди 5 години е спала с него, а вчера и още са гаджета. Малко им се разклати (не)коалицията. Значи можело "групичката" да коментира негативно, да лъже, да си измисля, то било човешко. Но видиш ли някой извън групичката направи ли го, ако играе  стратегически - другарски съд.
Биляна от девет кладенеца вода донесе, за да оправдае насилническото си поведение към Грозденка....wtf?!?!? Значи Грозденка била виновна, че Биляна е були и пикми.
Ние може да си мислим, че е все тая, но точно онзи ден излезе клипче как група ученички тормозят физически и психически момиче и това беше качено в интернет .... после побойничките "ревали" при директорката, вероятно защото са хванати на тясно. Може да са най-безинтересните известни, но искаме или не точно такива комплескари дават наклон и пример на дечурлигата и такова поведение се превръща в норма. Ще питам Божидара, Биляна и Алпер, ако утре тормозят техните деца и го качат в нета .....
Божидара е лош актьор и дори Биляна не вярва, че е влюбена във Виктор. То пънене, то обяснения, то Грозденка била виновна ... ами не, мило, не ти се получава.
Този епизод аз Грозденка не видях, но името и' чух повече пъти от собстеното ми за ден :Д

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 01:13 от ilieva_i

# 260
Виктор е най-голямото дъно излизало от реалити в последните години. Каквото беше успял да си запази като достойнство след Ергенът вече е тотално замазано в земята.
Даже е накарал Павел Колев и Ицака да изтрият частта където обяснява за “разплутите мастии” от епизода, което е супер малоумно и от негова, и от тяхна страна да му се вържат.

Надявам се след Къщата да се усети и да се скрие завинаги, но като гледам колко е нагъл и прост сигурно ще ни се навира още много дълго.

# 261
  • София
Поне в моите очи тези вътре съвсем се дискредитираха.
Дори и Влади вече ми е неприятен, а знаете, че основно за него стисках палци този сезон.
Ще каже човек, че тази пуста Грозденка им е изяла хляба. Бахти и лицемерите човек.
И как 90% от тях се крият зад лесния вот. И так цял сезон. Смешници. Колко е простичко. Това за лесния вот се отнася и за Лина и Дари. Разликата обаче е, че Грозденка не съм я виждал да се проявява, като були. А те имаха точно такива прояви и то неколкократно. Биляниш е същата ама тя нали е ''голямата звезда'' пък и е в отбора на ''готините''

Но да, жените им изнесоха целия трагикомичен сезон и на финала пак мъж ще спечели.
Защото са кукувици, за това. Чак яд ме хваща.
Към момента Дени ми харесва как играе и как се е позиционирала в играта, така че тя ми е последен шанс за някакъв по-приемлив изход на финала.
От мъжете със страшно много уговорки ще съм окей с Андон, Влади или Краси/Алпер, ама не човек. Не.

Нека се гледат сега отстрани и да се къпят сред ''всенародната любов''
Великите инфлуенсъри. Бахти и уонаби популистите.

Игрите бяха забавни. Едни от малкото такива в сезона.
Трябваше Влади да лови ябълките.
Много се изненадах от излизането на Божана. Поредна излагация този сезон.
Този сезон ще влезе в аналите на историята, с 2 месеца съдържание без нито един отпаднал участник след игра.
Това е скандално хора!
И със сигурност ще ми е последният сезон, който ще гледам. Освен ако кардинално не променят правилата, всъщност цялата концепция плаче за промяна. И да спрат да канят близки на тях на хора, както и толкова скучни популисти.

Алпер, язък ти за регистрацията тук. Надявам се, че не си преследван в сънищата си от бг мами с вили в ръка. Тук не ядем хора. Ама стойте си във фейса и инстаграма. Там само с перце ви галят... Да да...

# 262
Миналия епизод си мислех колко ме натоварва да я гледам Божана - все знае, все нейното мнение е най-правилно, все за всичко гледа да се налага и изпъква, крещи, ръкомаха, вряка, подскача, смее се като изтървана... как се търпи такова чудо ме знам и не искам да знам Scream И тя взе че ни отърва от шумното си присъствие Sweat Smile Закъсня обаче, успя да се изложи доволно, колкото и да се е сдържала. Това пък ако не беше, не ми се мисли Joy Само Йоана си би шутовете навреме, Илиян не мисля, че щеше да е на подобно "високоразрядно" ниво.

Биляна се поочовечи леко след като дружката й си тръгна, но за съжаление не достатъчно и не за постоянно. Грозденка е виновна, че тя я тормози и обижда, мхм. И за идиотското представяне на Божидара също.

Супер лицемерни и популистки опити за лъскане на имидж в играта около басейна докато бяха вързани. Все пак се усети глътка въздух без тарторите Божана и Веско.

На играта по-по-най мъжете се хилеха като зелки и пак се правеха на много интересни на женски гръб. Поредно грозно поведение срещу Гроздето, тези хора нямат ли милост, егати... това групово нападение е много по-злобно, отколкото всичко, сторено и казано от нея. Тя гледа да се държи добре и да не пречи и пак недоволни. Не я харесвах особено в ОСГ, но в това предаване е единствения човек, която успя да преобърне мнението ми за него в положителна посока.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 08:54 от ladonnae

# 263
Здравейте,гайс 😄 Включвам се и аз да изкажа малко мнение, но с това което сте писали съм напълно съгласна .
В първият епизод дори бях коментирала под видеото, че вътре са успяли да съберат хора които са супер забавни и свежи,нооо след това всичко се разми.Започнаха интригите им и коалицийте и се овъртяха в мрежи от лъжи.
Влади ,Дени ,Гроздето и Дари бяха супер комбина докато просто не откачиха .Биляна винаги съм й симпатизирала заради хейта който се изливаше още като изгряваше като звезда,но сега на съвсем друго мнение .За другите нямам какво да кажа по-скоро са нагаждачи.Вчерашния епизод искаха да си пооправят взаимоотношенията ама пак не им се получи.Абсолютно всичките епизоди се въртят около това как не харесват Грозденка и се чувствам като в училище.Абсолютно всички не са цвете за мирисане, но са страхотни моралисти 🤭След "Спал съм с Биляна" очаквах Стефито да скочи с някъв пост,а тя си откачи по расови различия WTF? Освиркванята на финала ще бъдат за абсолютно всички

# 264
  • софия
Голяма пародия снощи, хах. Избраха я едновременно за най-дразнеща и най-скучна. Няма такива карикатури.

Общи условия

Активация на акаунт