КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 14 773
  • 295
  •   5
Отговори
# 285
Това видео на Стефани е в стил Мон Дьо. Joy На нейно място бих си сменила името и бих заминала за друга държава. Със сигурност заниманията с Онлифенс са ѝ попречили на личния живот, а тази връзка с псевдоморалиста Веско не ми изглежда много стабилна.

# 286
А Грозденка направо си изкопа дупката сама като влезе в кюпа с реклама на хазарт...Трагедия..Ама нали както казва сестра и ,,тя е пример за подражание "..Ако това е примера не знам...

# 287
Да похваля Надкаст за обзорите, сигурно поне на 90 % съм съгласна с тях по отношение на КИ. Освен това са ми забавни как се смят на недомислиците на продуценти и участници. А в този епизод казаха и добри думи за бг-мама  Gift Heart

Но например не съм съгласна с тях, че Дара е извлякла кой знае какви позитиви от участието си. Може би е една идея по-разпознаваема (аз не съм и подозирала за съществуването й), но до там. Аз я харесвах в началото, но дори и със стратегическа цел, тя се пречупи и изневери на себе си. Нищо не получи като отиде да ближе подметките на отбора на "гъзарите". И ще плачат с Лина за Божана, дето ги направи на това, което показа като си свали панталоните, wtf. Големи шматки са.

Също така, според мен Виктор съвсем целенасочено и злобно саботира мисията на Дара, за да я лиши от предимството, което дават уинкойните. И за да блесне в очите на останалите.

Ако на финала ще се освиркват изложилите се участници, то тази година би трябвало да има доста шум. Само Йоана, Илиян, Димана, Грозденка и Денислава биха получили аплодисменти. Може би и Алпер и Васил, понеже повече се скатават. За последните трима не съм с добро мнение, но предполагам, че хората ще ги видят като неутрални, а не като малодушни, лицемерни и общо взето незаинтересовани от останалите хора, стига те да не им пречат на интереса.

Не знам само кой се изложи най-много, оспорвано състезание е, ще трябва да помисля, а и да изчакам финала Joy

# 288
Да похваля Надкаст за обзорите, сигурно поне на 90 % съм съгласна с тях по отношение на КИ. Освен това са ми забавни как се смят на недомислиците на продуценти и участници. А в този епизод казаха и добри думи за бг-мама  Gift Heart

Но например не съм съгласна с тях, че Дара е извлякла кой знае какви позитиви от участието си. Може би е една идея по-разпознаваема (аз не съм и подозирала за съществуването й), но до там. Аз я харесвах в началото, но дори и със стратегическа цел, тя се пречупи и изневери на себе си. Нищо не получи като отиде да ближе подметките на отбора на "гъзарите". И ще плачат с Лина за Божана, дето ги направи на това, което показа като си свали панталоните, wtf. Големи шматки са.

Също така, според мен Виктор съвсем целенасочено и злобно саботира мисията на Дара, за да я лиши от предимството, което дават уинкойните. И за да блесне в очите на останалите.

Ако на финала ще се освиркват изложилите се участници, то тази година би трябвало да има доста шум. Само Йоана, Илиян, Димана, Грозденка и Денислава биха получили аплодисменти. Може би и Алпер и Васил, понеже повече се скатават. За последните трима не съм с добро мнение, но предполагам, че хората ще ги видят като неутрални, а не като малодушни, лицемерни и общо взето незаинтересовани от останалите хора, стига те да не им пречат на интереса.

Не знам само кой се изложи най-много, оспорвано състезание е, ще трябва да помисля, а и да изчакам финала Joy
Грозденка също няма да получи аплодисменти...особено след сторито на сестра и.Денислава пък също ,защо да получи аплодисменти? С какво е блеснала тя в този сезон.? С нагаждането според това накъде духа вятъра ли? И тя обърна гръб на Грозденка в момент в който можеше да се застъпи..
Алпер много хора останаха разочаровани от неговото участие и почти 0-лево собствено мнение.
Не мисля, че и трябва да е финалист даже.

От там най-много заслужават хората които им изнесоха сезона макар и с не  добро мнение за тях от публиката.Миналата година Георги да не би да беше положителен герой? Не не беше ама победи.Янков и той не беше в положителна роля,но и той беше на финал.

# 289
Веднъж и той да не е безгръбначно мекотело 😆 Нали вече не могат да ги ползват за общи облаги, а само за предимства на номинации, та в моите очи дори блесна. Не знам от къде намери смелост да я саботира като мама Божка вече я няма в играта да го успокоява.

Прегледах набързо подкаста с Йоана. Няма много за коментиране, но и тя като останалите прилежащи на групичката на готините блесва с изказвания от рода на “Ние много се забавлявахме и ни беше готино”. Е, да ама на зелено училище всички сме ходили.
Странно ми е от всички участници около 5 да играят “играта”, а останалите да се дразнят, че им се разваля спокойствието.
Останаха 20 дни до финала и приблизително толкова участници. Да не са решили да има 8 “финалисти” тази година? 😆

# 290
От последния епизод в петък някой разбра ли на какво се хилят Виктор и Денислава, когато Грозданка си пишеше нещо на компютъра?

Ей ги Барабум-Барабум и Мубараб-Мубараб:
Скрит текст:

# 291
Май беше защото си проверявала наталната карта в интернет.

# 292
Да, а нали я обвиняват, че е вещица. И ги било страх от нея, защото си проверява наталната карта.  🙃🙃

# 293
Туджарката и Неделчо наистина коментират БГ мама, от 7.35 мин. нататък. Много хубави коментари, браво Wink
Туджаров е писал тук още 2009 в темата за Сървайвър...

# 294
Май беше защото си проверявала наталната карта в интернет.

Изключително грозно хилене показа тази сцена, все едно са в пети клас Sad

Забелязвам, че настроението в коментарите под епизода се променя - зрителите отчитат какъв жалък предател е Влади, усеща се и защитническа реакция заради хейта към Грозденка.

# 295
Забелязахте ли, че ПИП са го сложили наново, в епизодите, защото не се чува ясно в записите.  Даже има и разлики в интонациите. На няколко места чух как пускат за нас, зрителите.. с чист звук ПИП и със секунда разлика се чува вече записаният ПИП, който им говори на съквартирантите, само че кънти и си го чуват само те.  В първите епизоди помните, че не се чуваше и със закъснение започнаха да слагат субтитри, след като хората се размрънкаха в коментарите. После звукът на ПИП се изчисти, записват го наново и го качват в епизодите. Голяма забава.
Eто например тук: 1:38:26

Общи условия

Активация на акаунт