КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 23 226
  • 540
  •   23
Отговори
# 510
В тази игра казаха нещо от сорта, че Памеца не е спрял всички субстанции? Нали се лансираше , че не приема нищо вече.
Вероятно са имали в предвид трева, което повечето хора като него и Божана не приемат за наркотици. Самата Божана смята, че трябва да се легализира.
Иначе Памеца както е винаги с хора като Коцето не вярвам да не шмърка от време на време.

# 511
И аз с въпрос за финала. За първи път гледам и разбирам, че е на живо.
Ще го излъчват ли live в YouTube?
Миналата година го излъчваха в youtube, но без музиката. Песните са се чували само в залата, а пък в тубата, заради авторски права - без тия песни. И въртяха едни предварително записани рекламни блокове нонстоп, едни и същи реклами. Да откачи човек. А за капак, като пуснаха гласуването в някаква платформа, им се срина сайтът от претоварване и повечето хора не можаха да гласуват, беше огромна издънка.

# 512
Според мен на тях изобщо не им пука за клетвата на Грозденка, а просто се захванаха за това, за да отклонят вниманието от собственото си лицемерие, след като Грозденка така явно ги разобличи, че са си говорили зад гърбовете.
Просто много умело успяха да променят посоката на разговора. И стана така, че вместо да се разкрие какво точно са казали един за друг, с риск да се скара голямата приятелска НЕкоалиция, те взеха че се обърнаха отново срещу лесната жертва - Грозденка. Това им беше просто оправданието да се измъкнат от кофти разговор, изоообщо не им вярвам, че толкова им пука за някаква си клетва там.

Между другото същото правят и на номинациите - номинират Грозденка, Лина и Божидара, за да не трябва да се номинират помежду си и да си изкарват кирливите ризи.

# 513
Ще има ли епизод днес?

# 514
Ей, тея антикласации 🤐 И на мен ми се иска да си направя такава, но ще е трудно с толкова дразнещи образи.
Аз вече нямам търпение да пуснат новия епизод, за да се смени малко дискусията в темата. Много ми е интересно какво ще е предимството на Грозденка. От днешната игра пак ли само един напуснал ще има?
me_for_presidentе, ми то по-лесно се изброяват напусналите 😆😆😆 Даниела и Димана отпаднаха с битка; Илиян, Йоана и Божана по собствено желание и Веско е в тъмницата.

# 515
Надкаста е 100% точен. Това ,което мисля аз , същото го казаха Неделчо и Туджаров!

Редактирам : Има качен епизод!!!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:03 от Lizi:) :)

# 516
Новият епизод

За който няма да гледа давам спойлер, защото прецъках, нямам сили с толкова риалитита Grinning

Скрит текст:
Скрит текст:
Пада Биляна и отива в Тъмницата при Веско

# 517
Айде другия епизод пак ще има ексесии.
“Еб*си злобната циганка” - това Божка или Денислава го казва?

# 518
Гледам и се чудя ... Тая Божидара наистина ли е толкова ненормална? Просто на тая битка имам чувството ,че гледам психично болен човек.

# 519
Не знам за другите ,но отново не ми харесаха думите на Биляна. За втори път пада на битка и започва да хейти ,че продукцията бутала другите .Каза няколко пъти дадох всичко от себе си и съм последна..Все Божидара и Грозденка побеждавали и се връщали с сумати уинкойни.Ами даа..като ги пращате само тях🤣🤣 Денислава и тя пак се съгласява както винаги с Биляна...

# 520
Гледам и се чудя ... Тая Божидара наистина ли е толкова ненормална? Просто на тая битка имам чувството ,че гледам психично болен човек.
Да, такава е. От години ми се върти из социалките и винаги е имала потресаващо поведение. Но май започна да копае под дъното когато се сприятели с Лили Аначкова и се помисли за някаква велика актриса.
Притеснителното е, че тепърва ще трябва да възпитава дъщеря си, а тя самата няма никакви признаци за възпитание.

# 521
Надкаста е 100% точен. Това ,което мисля аз , същото го казаха Неделчо и Туджаров!
Е аз  пък не съм съгласен с Надкаста този път.
Цитирам Туджаров “нямаше синхрон, на който да не е разплакана”, ами да… индийските сериали на Грозденка и сестра й във всички риалитита, нима не сте свикнали? Явно работи и ефектът е постигнат. Пускаме по една сълза (женското оръжие), изкарваме се жертва и света вода едновременно, вадим и етническата карта и готово. В Островът на стоте гривни пак  жертва, пак тя никога не е виновна, пак другите са виновни (ама този път хората са други), пак проблемът е във всеки друг, само не и в нея. И пак като й кажат нещо накриво, това е дискриминация.
И Туджарка, тази синхрони в целия епизод са давани наведнъж, на един рев, дето се вика. Задали са й няколко въпросчета и тя отговаря, просто ни ги излъчват разпокъсано.

И пак Туджаров: “горката”. Вземи си я вкъщи. Ама ти давам максимум 48 часа преди да ти качи кръвното и да те оплете в интригите и клетвите.

Неделчо… най-редовно изпуска ключови моменти, защото гледа на скорост 1.5 (сам си го казва), че за една сутрин гледа 3 тричасови епизода. Редовно казва “ааа това съм го изпуснал”, та се налага Туджаров да му разказва.

Ако тя беше казала поне веднъж “сори хора, сбърках”, щеше да ми стане симпатична и тогава целият този предизвикан булинг щеше да изглежда неприемлив.
Мое мнение.

# 522
Само на мен ли Влади ми е гнусен и нечистоплътен?

# 523
Айде другия епизод пак ще има ексесии.
“Еб*си злобната циганка” - това Божка или Денислава го казва?

Не съм догледала или дочела коментарите, но по моите наблюдения следва да е казано от тази от двете която повече прилича на циганка визуално 😂

Писах по -горе че забелязвам че тези които се хващат затова подозрително могат да минат и те за такива 😂

# 524
  • България
Заради коментара в Надкаст си пуснах последния епизод. Ами обстановката е много тегава още от първата секунда. Започва се с истеричния плач на Лина, после някакви глупави игри, които не са добре обмислени за инфлуенсърско предаване - местене на тежка гума и варели от жени, скачане в студен басейн, после обиди към Грозденка и на нея ѝ е тежко. 10 души са се нахвърлили да обвиняват Грозденка и да я подлагат на кръстосан разпит. От каста никой не ми хареса още в първия епизод, сега се потвърждава.

Биляна не си я спомням, но е много грозна и неприятна личност. Тръшка се половин час и мрънка как загубила. Влади я носи, той нали беше обвързан?!

Това предаване кога стана толкова токсично и негативно?

Общи условия

Активация на акаунт