КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 22 370
  • 516
  •   20
Отговори
# 510
В тази игра казаха нещо от сорта, че Памеца не е спрял всички субстанции? Нали се лансираше , че не приема нищо вече.
Вероятно са имали в предвид трева, което повечето хора като него и Божана не приемат за наркотици. Самата Божана смята, че трябва да се легализира.
Иначе Памеца както е винаги с хора като Коцето не вярвам да не шмърка от време на време.

# 511
И аз с въпрос за финала. За първи път гледам и разбирам, че е на живо.
Ще го излъчват ли live в YouTube?
Миналата година го излъчваха в youtube, но без музиката. Песните са се чували само в залата, а пък в тубата, заради авторски права - без тия песни. И въртяха едни предварително записани рекламни блокове нонстоп, едни и същи реклами. Да откачи човек. А за капак, като пуснаха гласуването в някаква платформа, им се срина сайтът от претоварване и повечето хора не можаха да гласуват, беше огромна издънка.

# 512
Според мен на тях изобщо не им пука за клетвата на Грозденка, а просто се захванаха за това, за да отклонят вниманието от собственото си лицемерие, след като Грозденка така явно ги разобличи, че са си говорили зад гърбовете.
Просто много умело успяха да променят посоката на разговора. И стана така, че вместо да се разкрие какво точно са казали един за друг, с риск да се скара голямата приятелска НЕкоалиция, те взеха че се обърнаха отново срещу лесната жертва - Грозденка. Това им беше просто оправданието да се измъкнат от кофти разговор, изоообщо не им вярвам, че толкова им пука за някаква си клетва там.

Между другото същото правят и на номинациите - номинират Грозденка, Лина и Божидара, за да не трябва да се номинират помежду си и да си изкарват кирливите ризи.

# 513
Ще има ли епизод днес?

# 514
Ей, тея антикласации 🤐 И на мен ми се иска да си направя такава, но ще е трудно с толкова дразнещи образи.
Аз вече нямам търпение да пуснат новия епизод, за да се смени малко дискусията в темата. Много ми е интересно какво ще е предимството на Грозденка. От днешната игра пак ли само един напуснал ще има?
me_for_presidentе, ми то по-лесно се изброяват напусналите 😆😆😆 Даниела и Димана отпаднаха с битка; Илиян, Йоана и Божана по собствено желание и Веско е в тъмницата.

# 515
Надкаста е 100% точен. Това ,което мисля аз , същото го казаха Неделчо и Туджаров!

Редактирам : Има качен епизод!!!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:03 от Lizi:) :)

# 516
Новият епизод

За който няма да гледа давам спойлер, защото прецъках, нямам сили с толкова риалитита Grinning

Скрит текст:
Скрит текст:
Пада Биляна и отива в Тъмницата при Веско

Общи условия

Активация на акаунт