КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 22 727
  • 526
  •   31
Отговори
# 465
Не виждам за каква изолация става въпрос, като имат телефони, а въпросния участник дори неколкократно беше хванат и наказан с глоба че тайно си пише с близките си и разкрива неща. Кой знае колко го е правил и не е бил хващан.

Аз също не разбирам с какво поведението на вечно дуднещата грозденка може да бъде приравнено с поведението на мъж който крещи, нарича я мангалка, к*рва мръсна, изрод, изчадие, боклук, най-голям боклук и какво ли още не е и после и се извинява с “извинявай че си обидена”. Някои може да сте свикнали да общувате така, но определено не е нормално.

# 466
Грозденка е досадна и има много трески за дялане. Но нима Дари и Лина не са? Защо при тях не е имало такива групови линчувания? Никой никога не е казал, че Лина се прави на жертва когато реве.

А за Дари винаги на номинации тия като Алпер и Андон ѝ казват “харесвам те, нищо лично” въпреки, че тя още от първия ден прави най-големите панаири.
И особено при скандалите с Йоана и Димана всички мъже стояха и си мълчаха, въпреки че тогава Дари също намесваше майки, външни хора и тн.

# 467
Не чух някой да казва Майка ТИ да ... . Чувах само Майка МУ да ..., което е съвсем различно и да, малката думичка прави голяма разлика.
Тя се закле за нещо маловажно в нещо толкова свято, разбира се, че е отвратително. Тук няма двоен стандарт за мен, за много други неща има.

# 468
Но все си мисля, че и да си я взема у нас няма да й бия шамарите, а ще се разберем мирно.
Нелепи сравнения. Никой от къщата не й е бил шамари.  А всички пробваха да се разберат мирно, доста време. Но както стана ясно, няма оправѝя.  И когато аргументацията от нейна страна липсва, се изважда етническата карта, клетви и всякакви тъпотии.
за теб също не е толкова страшно някой да се закълне в майка си пред теб? То това за мен дори не е капка, че да прелее чашата. Какво ме интересува как говори някой друг за майка си? Как това ме касае мен.
Имам чувството, че хора с комплекси реагират по подобен начин, когато се спомене думата майка. И не го разбирам
Ми... нека са "комплексари", не ти пожелавам да загубиш майка си, за да разбереш как се е чувствал Красимир.
Скрит текст:
моята майка почина в ръцете ми, в болницата.. и оттогава съм половин човек. И аз й затворих очите след последния й дъх. Такава празнина нищо и никой не може да запълни. Никога...
Та някой да ти се заклева в очите на майка му... си е светотатство. Трябва да се мисли, преди да се говори.

# 469
Тя се закле в своята собствена майка, а не в майките на другите. Искрено не виждам как това може да ги ядоса (освен очевидното, че просто са й набрали и без това). Кой и защо има право да се бърка във взаимоотношенията ми с майка ми, особено ако тя е ок с това?

ПП: diziler, изгубил съм баща си много отдавна, но по никакъв начин не ме обижда или пали ако някой реши да се закълне в баща си. Мисля, че е глупаво нещо да направиш, но чак да ме изкара извън кожата ми, не го разбирам просто

# 470
Красимир има майка? Просто тя не се интересува от него той го каза. Никой не може да бъде отговорен за чувствата му освен той самия, може да работи и да го преодолее

Аз изгубих и майка си и баща си на 19 малко преди да стана на 20, не ми дреме в какво се заклева грозденка, аз познавам моята майка и знам какво значеше тя за мен, за майката на грозденка тя си знае. Красимир е на 40 и колко гони 50г достатъчно узрял мъж за да си адресира травмите.

# 471
Различните хора имат различна чувствителност. За мен е гнусно да се кълнеш в близки и роднини за някакви дреболии. Жоро Ланеца правеше абсолютно същото.
Не ми е прекалена реакцията на Красимир. Те не са влязли сега в някакво студио да снимат разговор за 40 минути и после да си продължат животите, там са от 3 седмици и са изнервени. Малките камъчета преобръщат колата, а Грозденка направо чакъл им сипва.

# 472
  • софия
Кло, те се хванаха за думичката, а не за контекста. И в двата случая се употребява с негативна конотация. Майка му на някой си и кълна се в очите на майка си. Демек не е отправена към някой друг от останалите, нали така? От едната употреба дълбоко засегнати, с другата са ок?
 Дизи, а някой да обяснява как ще оножда някоя майка как ти действа? Или святото е според зависи.
 Приключвам с тази тема, защото е много тънка границата и не искам никой да се чувства наранен по някакъв начин.

# 473
Различните хора имат различна чувствителност само когато не става въпрос за Грозденка, нали така?

# 474
Тя се закле в своята собствена майка, а не в майките на другите. Искрено не виждам как това може да ги ядоса (освен очевидното, че просто са й набрали и без това).
За N-ти път казвам, че това е просто капката или една от многото капки, които ги ядоса. Защо продължаваш да поддържаш тезата, че заради тази клетва е всичко? Ясно е, че няма как една от клетвите й (защото те бяха доста в този сезон) да ги ядоса.  А че ги намесва в интриги.  Странно как един  човек, имащ се за "риалити спец" не посочва нищо от хронологията, а посочва само последния повод и го дава като причина за ескалацията, без да вижда нещата в дълбочина. То не беше "дискриминация" (още във втория епизод), то не беше "честен цигански кръст" многократно, нонстоп приказваше за всички кой какъв е, кой какво направил, сплетни във всеки епизод.  Това с клетвата е само една малка частичка от пъзела.
Мале, как ми се иска Кулагин да беше вътре ...
Кулагин, шеф Петров, Нора Недкова, Луна, Албена Вулева... ще са идеалната комбинация, ако ги вкарат в един сезон (на което и да било риалити).

# 475
Кло, те се хванаха за думичката, а не за контекста. И в двата случая се употребява с негативна конотация. Майка му на някой си и кълна се в очите на майка си. Демек не е отправена към някой друг от останалите, нали така? От едната употреба дълбоко засегнати, с другата са ок?
 Дизи, а някой да обяснява как ще оножда някоя майка как ти действа? Или святото е според зависи.
 Приключвам с тази тема, защото е много тънка границата и не искам никой да се чувства наранен по някакъв начин.
Не е само думичката, но и действието. И в котката си да се беше заклела щеше да е грозно, камо ли в майката, камо ли по начина, по който тя го направи.
Различните хора имат различна чувствителност само когато не става въпрос за Грозденка, нали така?
Не ти се получава заяждането. Написах същото и по повод Биляна и баба ѝ и като цяло съм един от хората, които защитаваха Грозденка преди да прекали и преди всички да решат, че тя е 100% ангел, а другите са 100% демони.

# 476
Проблемът не е просто, че Грозданка е мега, хипер, ултра, супер дразнеща и лъжкиня, а, че другите не падат по-назад. Тази Денислава как не я е срам да пуска стори с дразнещия си глас, че се била извинявала за високия тон. Момиче, високия тон ти е най-малкия проблем. Нагаждачка и страхлива лицемерка си

# 477
Side note: в тикток видях видео на кулагин от някакъв лайф казваше, щял да иска 100 000 хонорар за да влезе 😂😂😂

# 478
Памеца предложи помощ на Грозденка, когато тя плачеше горе в спалнята. Но също така в предишните епизоди говореше пред останалите, че има негативна енергия около нея и в прав текст си каза, че едва ли не прави магии. Това го каза пред доста участници. Беше ли така? Беше. Ако утре тя каже: "Той погрешно твърди пред другите участници, че правя магии и ми се подиграва", сигурно пак ще я обвинят в лъжа. Ама ние го видяхме с очите си.

# 479
Side note: в тикток видях видео на кулагин от някакъв лайф казваше, щял да иска 100 000 хонорар за да влезе 😂😂😂
Може да е бил друг лайв, но аз когато го гледах той каза че са се свързали с него за Къщата и е поискал 80 хиляди за 20 дена. При което те не са могли да му го платят. Също каза че Божана, Биляниш и Памеца били влезнали с хонорари от 10 хиляди лева.

Общи условия

Активация на акаунт