КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 22 727
  • 526
  •   31
Отговори
# 480
Те не са влязли сега в някакво студио да снимат разговор за 40 минути и после да си продължат животите, там са от 3 седмици и са изнервени. Малките камъчета преобръщат колата, а Грозденка направо чакъл им сипва.
Точно така!
Но както виждаме, Грозденцето продължава да не е виновно и 4 месеца след снимките, включват я изненадващо на лайв и тя казва "и мен много неща ме дразнят, ама си мълчах", ми не, не мълча! Цял сезон не я затвори тази уста, която стана причина за всичко, което гледаме в последните 2 епизода. А когато на т.нар. "другарски съд" искаха да извади аргументи, тогава се сети да замълчи. Защото няма смислена аргументация. В нейната глава е абсолютно нормално и ежедневие да лъжеш, да мажеш, да сплетничиш и да плетеш интриги. То тогава напълно логична е фразата "какво съм ви направила"? Ми нищо. Хората ей така, от нищото реагират бурно.

# 481
Гледах видеото по нагоре на сестрата на Грозденка, пак го оправдават , че държанието на другите е такова , защото е от ромски произход. Според мен не е това , дори и да беше българка , пак щяха да я нападнат , просто не им лиже г@за , като Божидара, а и двете са супер дразнещи.
Някой написа , че това ако беше Лина с нейните драми , щяха да са я оставили на мира и според мен е така.  Грозденка прави стена и не показва колко я нараняват, а те искат да я видят долу и се пренавиват още повече да я смачкат.

И на мен ми е грозно някой да се кълне в нещо ,  аз не бих го направила, но познавам доста хора които го правят и въобще никога не ми е било зор в какво се заклеват , не му отдавам значение.  Като цяло каквото и да беше казала, щеше да се хванат за него , не е специално заради клетвата , тя вече е под лупа , всяка дума се взима много навътре и се пренавиват към нея, просто можеше да я игнорнат и отбягват.
Някой беше писал , че коментираме , ама как бихме се чувствали да живеем с такъв човек , еми попадала съм в такива ситуации по 5 месеца , с дразнещи хора , на места дето само работиш с дразнителя и живееш с него ,не излизаш от тоя кръг , на разходки и подобни , нито съм се карала с такива , нито нищо , просто съм ги отбягвала ,не че можеш много да избягаш ,но съм опитвала да сведа комуникацията до минимум  и никой не съм обиждала.  Та определено са се пренавили взаимно, всеки говори за нея , те се настройват един друг и накрая си стана експлозия. Можеше малко по културно да направят нещата и да не се пренавиват така. С тоя дружен съд ,направиха Грозденка жертва  пред публиката, ако я бяха игнорирали , щеше Грозденка да си е дразнещата в предаването.

# 482
  • софия
Кло, те се хванаха за думичката, а не за контекста. И в двата случая се употребява с негативна конотация. Майка му на някой си и кълна се в очите на майка си. Демек не е отправена към някой друг от останалите, нали така? От едната употреба дълбоко засегнати, с другата са ок?
 Дизи, а някой да обяснява как ще оножда някоя майка как ти действа? Или святото е според зависи.
 Приключвам с тази тема, защото е много тънка границата и не искам никой да се чувства наранен по някакъв начин.
Не е само думичката, но и действието. И в котката си да се беше заклела щеше да е грозно, камо ли в майката, камо ли по начина, по който тя го направи.
Съгласна съм, че е един път тъпо, и дважди по нелепо, няма спор по този въпрос. Написах го и преди.
 Въпросът е друг, защо се почувстваха лично засегнати? Ако се беше заклела в котката си щяха да са лично засегнати пак, защото и те са имали някога котка ли? Нелепо е.
 Относно Памеца, все по-жалкарско поведение. Да записваш  видео да търсиш начин да се отцепиш от цялата гняз, искайки от Гроздето да те спасява. Застани мъжки бе, пич. Поеми си последствията да си популист, нагаждач.
 Дизи, тя извади аргументи, даже видео пуснаха. Заради това и Краси и Дени откачиха.

# 483
Странно как един  човек, имащ се за "риалити спец" не посочва нищо от хронологията, а посочва само последния повод и го дава като причина за ескалацията, без да вижда нещата в дълбочина.
Не знам защо се чувстваш длъжен да провокираш личностно хората, но ти чета мненията отдавна и забелязвам, че използваш този прийом, което според мен не ти прави чест. С подобни вмятания и закачки няма как да приема тезата ти насериозно.

Никъде не съм си позволявал да се обявя като "риалити спец" Satisfied, ако съм го казвал е било със самоирония.
Явно генерално не си схванал какво искам да кажа с въпроса си. ОЧЕВАДНО твърдя, че това не е проблем за никого, но просто те го изтъкнаха като сериозен довод (дори по време на номинациите). Интересно ми беше колко хора реално биха се ядосали за това. Особено в контекста на това, че двукратен победител в Сървайвър (давам го за пример, защото знам колко много хора тук обичат и разбират играта), който е смятан за един от най-великите играчи се скъса да лъже и да се кълне в родители, жена, деца итн. Дали това го прави неморален и му сваля от ореола на добър играч?

Аз не бих се заклел, защото смятам, че думите ни имат значение и сила, но и не бих реагирал по никакъв начин на тези думи на някой друг човек. Дори ще отида по-крайно и ще кажа, че искрено не разбирам тази балканска черта ако те напсуват на майка например да скачач на бой. Ако такива думи могат толкова много да те сринат значи генерално ти също имаш проблем със самоконтрола и то за такава глупост

# 484
Памеца са го нападали в лайв и в същия този лайв решава да звънне на Грозденка, не е правил специално видео. Той си е правел нормален лайв, нямащ общо с предаването.

Какви времена настанаха, да защитавам Памеца...

# 485
Това за Памеца и на мен ми се струва жалкарско. Направил лайв и след като започнали да го нападат, звънни директно на Грозденка, да докаже, че той нищо лошо не й е направил и казал. Тя пък се въздържа и не го потвърди, от което той беше разочарован. Не стана неговата Grinning

Но има нещо, което забелязвам в тази тема... Че когато напишеш нещо критично за някого, изредиш му лоши черти.. и в очите на някои хора това автоматично означава, че сякаш според теб другите са света вода и директно ги оправдаваш.  Няма нищо такова.
За мен Лина продължава да стои в дъното на тази класация. Предпоследни са Грозденка и Божидара.
Почти на всички от този сезон съм им "сипвал", дето се вика.
Единствено Алпер и Денислава ми харесват. Да, Денислава подпали в последния епизод, не трябваше и да псува, а тя по принцип си е доста ведър и весел човек. Смятайте докъде е докарана...  А Алпи не е казал лоша дума. И го видяхме да успокоява и Димана, и Грозденка в различни ситуации.  И говори абсолютно спокойно винаги. Единствено на номинациите повиши тон за 10 секунди, защото... Гроздето хубаво казва кой как говорел зад гърба на друг, но много удобно пропусна да спомене как тя говореше зад гърба на всеки и сплетничеше. И той затова каза "кажи какво ти си говорела".

# 486
  • софия
Памеца са го нападали в лайв и в същия този лайв решава да звънне на Грозденка, не е правил специално видео. Той си е правел нормален лайв, нямащ общо с предаването.

Още по-зле, значи.

# 487
Интересно ми беше колко хора реално биха се ядосали за това.
Ми не, те си бяха достатъчно ядосани и отпреди това. Поводи безброй. Та "това" им беше просто ей така.. поредното камъче от голямата купчина чакъл, която им сипа Гроздето.

# 488
Реалити спецовете не са ли по подкастите, мислех че тука сме просто коментатори.

За мен топ 3 най-дразнещи са:

1. Божидара- постоянно самоизтъкване, че е честна, че ще сваля някакви маски, много ме дразнят мимиките и маниерите и, сякаш много театралничи (много се смях като Божана я имитираше). Все тя не е виновна, все реакциите и не са нейни и черта от характера и, а провокирани от друг съквартирант. Също така постоянно говори за грозденка, дори и другите да не говорят за това тя започва тая тема постоянно.

2. Грозденка- постоянно денонощно дудне, повтаря едно и също, все някой друг не е чул и разбрал, все тя не била говорила, а не си затваря устата. Без никакъв усет за хората около себе са, и тя като Божидара все е невинна, но понеже не се изпуска да се агресира така като нея и няма нужда да си оправдава реакциите с другите, но сигурна съм ако беше се изпуснала щеше да каже че те са виновни

3. Лина- просто липса на всякакво възпитание, груба, изнервяща, всички са длъжни да се съобразяват с нея, а тя с тях-никога. Агресивна, повишава тон, надменно отношение.

И след това всички останали, всички ме дразнят, зя първи път в реалити няма един който да не ме дразни.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:04 от Hroksi

# 489
И аз за първи път нямам фаворит в реалити.

И на мен това ми класацията за дразнещи ,въпреки че в момента защитавам Грозденка , заради последния епизод . Аз ги нареждам
1. Божидара - същите доводи имам , като на Hroksi
2. Лина- заради надменното държание с продукцията , много мразя такива изцепки.
3. Грозденка - мисленето и , ми е странно. Ситуацията с Виктор (триъгълника)  , дето той и беше виновен и подобни.

# 490
Side note: в тикток видях видео на кулагин от някакъв лайф казваше, щял да иска 100 000 хонорар за да влезе 😂😂😂

Прав е Кулагин, аз и повече бих искала, не че ме канят Joy

Да се изкажа за стратегиите в реалити и т.н. Има си начин и начин, както и граници, които не бива да се престъпват. Аз съм напълно ок да харесам стратегически ориентиран играч, манипулативен и на моменти неискрен в името на победата, особено при положение, че и останалите правят същото. Т.е. важно е и в каква среда действа този човек. Ако останалите играчи не разчитат на по-тъмни прийоми за спечелване обаче, въпросния е много възможно да ми стане неприятен. В случая с Грозденка средата , в която е поставена я кара да изпъква, точно защото е обвинявана във всичко, което правят и останалите, но по много по-прикрит начин.

От голямо значение е и реалити персонажа да покаже възможно най-голямата автентичност, ако ще и само на синхрон. Сигурно съм от хората, които предпочитат грозната истина, отколкото красивата лъжа и в този ред на мисли бих предпочела Кулагин пред Влади например, колкото и единия да е ултра провокативна гадинка, а другия стратегически настроен полулист. Но по възможност бих се лишила от присъствието и на двамата на екрана, а за в живота и дума да не става.

Например Ники Мартинов беше прекрасен стратег и играч, на синхрони супер откровен, но най-важното - ограничи манипулациите и "лошотията" си в рамките на играта. Не засегна ничие човешко достойнство, не обиди никой, не злоупотреби с доверие. Доколкото си спомням, де. Така че за мен той е еталон.

Ахаха, кеф, Памеца звъни да проси публична индулгенция от Грозденка, но тя тактично го отсвирва! Simple Smile)) А пък останалите в момента сигурно газ пикаят от яд и злоба. Представям си например Биляна, която едва преживя, че Грозденка бе по-напред от нея в някаква тъпа игра, сега като вижда как обира и всички позитиви от публиката... Доволна съм.

# 491

И трябва ли той да ѝ звъни, докато е на лайв, само и само тя да го оправдае и да спрат да го хейтят? Наистина ли си мисли, че Гроздето ще застане и ще каже: „Да, той е невинен, нищо не ми е направил“, след като преди няколко епизода не спря да я обижда? Дори Грозденка беше пуснала лайв и не можеше да повярва, че Памеца я псува пред всички. Както казах – на мен ми стана гадно за него вчера на лайфа, когато го хейтваха, защото в ситуацията от последния епизод той наистина е най-невинен. Но това не го оправдава за нищо от онова, което е говорил в предишните епизоди.

# 492
Къде може да се види този лайф?

# 493
Аз спрях да гледам къщата, но ми излезе видео от другарския съд и искам една поправка за горните мнения - Дени се ОПИТВА да е добра и хрисима, то и затова е смешно, толкова иска да избяга от образа си в игрите (който аз харесвам), че е нелепа.

# 494
Грозденка е адски отровна гъба. Направо ги подлуди всички вътре и аз съм на тяхна страна. Тя се радва и се опиянява от нападките срещу нея, точно това цели и иска - всички да я виждат като горката невинна красавица, тормозена от освирепялата тълпа. Изобщо не ми минават евтините й индийски драми.

Общи условия

Активация на акаунт