КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 12 (Сезон 4)

• 28 888
  • 632
  •   10
Отговори
# 615
Аз вече не се учудвам от нищо. Изглежда че правилата се пишат на момента.
Защо изобщо е влизала Биляна, направо на финала да е дошла. Но пък трябваше да ни се покаже колко е красива, интелигентна, умна, мъжко момиче, "пик ми" (показа без да иска) , да помогне "готините" да бутат напред....През половината от времето си е на участия, даже в играта беше с официална прическа, може и на някаква сватба да е тръгнала. Та тя отиде чак до Амстердам по време на престоя си в къщата.
"Злобна циганка" само защото Грозденка бутна бабъла на Божидара и я победи. Но след това Божидара направо преобърна Денислава наопаки ..и нищо. От кой психодиспансер е избягала? Това нещо има фенове? Хора които я следват? Хора които ѝ гледат съдържанието? Има хора които си го причиняват това? Нямам търпение да свърши и отново да я забравя.

# 616
Дано се случи така ,че Веско я издаде...Иначе за мен лично е поредната издънка на сезона.
Лина и Дари нямат драма .Просто Лина е изпитала гузна съвест и вижда, че и на нея не и се кефят.Дари за това отиде с нея на двора при Грозденка. Повече от ясно е вече след техните сторита,че явно това ще обрата и вероятно 3 -те ще се съюзят с уинкойни и т.н.
Но пак ме чопли факта как и защо въобще Биляна отива на финал.Ако хонорара и е бил толкова и условията от страна на Павел Колев и Ицака са биле да и ги дадат на финала като я напрвавят победител.?!?! 🤣🤣🤣Може и за това да е толкова тежка и силна на думи вътре в къщата.

# 617
Ако трябва да бъдем обективни, колкото и да не са ми приятни, Биляна и Веско отидоха в изолатора след загуба на игри, а не след номиниране. Промяната на правилата подпомогна Грозденка и Лина за тяхна сметка, беше редно и на тях да им ударят едно рамо.

Игрите след номинация са супер излишни, който е недолюбван да ходи в изолатора и да чака някой за дуел. Ако участник се откаже, директно да се връща в къщата. Ако не - дуел между двамата и победителя се завръща.

Осъзнавам, че не е лесен баланса така че да не се получава нито "всички срещу един" и "вечните номинирани", нито "игри на волята" и "сървайвър".

Но все пак това е шоу за инфлуенсъри и според мен е редно Павел и Ицака да включат вот на публиката по някакъв начин. Рискът тук е хората с най-много последователи да са с голямо предимство, но ако този сезон имаше гласуване от публиката, доста от участниците щяха да бъдат неприятно изненадани.

# 618
  • София
Не, че другите са цвете за мирисане, обаче не мога да повярвам Грозденка колко е защитавана тук... То не беше жертва, намила едно и също като Дари, абе като цяло поведението ѝ е отблъсващо.

# 619
Не, че другите са цвете за мирисане, обаче не мога да повярвам Грозденка колко е защитавана тук... То не беше жертва, намила едно и също като Дари, абе като цяло поведението ѝ е отблъсващо.
Всъщност положението с Грозденка е "В царството на слепите и едноокият е цар". Просто на фона на масовото ниво в сезона тя изглежда направо герой. Сред друг каст несъмнено щеше да е сред нехаресваните и злодеите. Реално не/коалицията с каста от психически нестабилни и злобни популисти вместо да ѝ избоде очите ѝ изписа веждите.

# 620
# 621
Да, но нека все се сложи вграден линк:

Не мога да коментирам епизода от петък, защото не съм го гледал още.

# 622
Аз това не мога да го изтърпя ... Пробвах да го гледам ,но не става . Направо Божана ме натоварва супер много. Как са я изтърпели в къщата ,не знам. Не видях да се държи така вътре.

# 623
Дори и не смятам да го пускам. А някой може ли да преброи колко души са останали в Къщата? Интересно ми е как ще ги разкарат до финала така ,че да останат ... евентуално четирима накрая?

# 624
Ееее, втора минута се разбира кой е спечелил битката. Супер тъп монтаж.
Вземам си думите назад- супер тъпа продукция 😶
Изключително скучен епизод, ако излъчваха в реално време да кажем да се върже възрожденската игра ама сега 🤨
А в крайна сметка тези тримата без положителен глас номинирани ли са или? Не разбрах нищо въобще. 
diziler, 11 в къщата и 1 в тъмницата.

# 625
Вече за 4 сезона би следвало да е малко по-ошлайфано това предаване. Че тази година дори имат сто спонсора - казина, кредити, сладкарници, протеини, цигари, напитки. А повечето участници дори нямат хонорари.
Поне един професионален монтажист и някой опитен водещ да вземат.

# 626
Водещите за мен са супер, монтажът става добър с редактори и именно за мен там куца този сезон - редакторите. Не казвам, че не са добри или че не си вършат работата, а че не е подходящо за ролята. Професионалните редактори работят като за телевизията, а тук имаме продукт за интернет със специфична аудитория.
Това е все едно Ситроен да колаборират с дизайнерите на Ламборгини - губи си чара за първоначалната аудитория, която го е харесвала, защото е нещо семпло, а в същото време не го харесва и новата аудитория, защото е по-нискобюджетно.
Друго нещо, за което не съм писала - бюджетът трябва да остане на заден план, трябва да имат по-достъпни базови продукти и всичко нагоре да са само глезотийки. Виждаме в Биг Брадър как почти вече не спорят за бюджет и изглежда се справят, тук ги оставиха да си ползват койновете до финалния етап за салами и цигари. Пълна глупост за зрителите.

# 627
  • София
И аз не искам смяна на водещите, добре си се справят, излишно е да вкарват нови лица. В началото харесах каста като го обявиха, но някак не успяха да се справят с тях, тръгна с доста тъпи мисии като за малки деца и никакви провокации към по-силните образи. Плосък сезон, в миналите успяхме да видим повече от образите. Тази година казаха, че са наели професионални редактори, а някак не си пролича. Не съм гледала скоро епизоди, но водещите са последния проблем.

# 628
В подкаста им с Божана, Ицака твърди че хората които упрекваме Андон, Алпер, Краси, Денислава... за държанието и думите им към Грозденка, сме писали много погрозни думи за Лина, Дари и Грозденка през целия сезон.

Първо,това което се пише за тях, навсякъде, генерално се припокрива (Лина и Дари). Това че те не са посетили подходящия лекар/терапевт не ги прави психично стабилни личности. Може и да грешим. Това са показали. Да не наброявам.

Второ, аз не съм "инфлуенсър", нито пребивавам в "къщатата на инфлуенсърите", нито си показвам лицето, нито искам да стана известна, нито си снимам живота и поствам онлайн, нито съм тръгнала да обикалям предавания от зор за известност.
Мога да напиша каквото си искам. Те са "инфлуенсъри" и нали трябва да ни инфлуенсват с позитивни неща, да са пример. А не да ме инфлуенсват да си купя прах за пране. Освен това, те са ни на показ 3 пъти в седмицата по 3 часа. Тук говорим за тях. И в коментарите под епизодите също. Тръгнали да обикалят предавания и като се издънат започват да се сърдят. Да и те са хора. Само че тяхната издънка е видяна от 500.000 човека и още 2.000.000 ще разберат за това. Но, като има реклама, абонати, публика...е супер, като ме критикуват не е. Не разбирам просто.

Трето, едната тръгнала да се извинява докато върши нещо, катери стълби ли какво беше, другия сложил един бял текст на черен фон, третия ѝ каза " извинявай ако си го приела лично", четвъртия изобщо не се постара, даже и не си направи труда....

# 629
  • София
И аз го чух Ицака, но не смятам, че той го казва конкретно за някого. Наистина има много хора в интернет, които изгрубяват и прилагат булинг, но смятат, че ако е към "правилния" човек няма проблем. В съседната тема даже днес прочетох пост, в който осъждаха булинга към една участничка, но нямали против, ако имало към другата.

Не знам какъв лекар тряба да посети Божидара, въобще не мисля, че е за психиатър. Какво се очаква да пие антидепресанти ли?

Общи условия

Активация на акаунт