Азиатска козметика и грим - тема 32

• 44 856
  • 437
  •   1
Отговори
# 405
Някой поръчвал ли е тази година от Стилевана. Дали всичко още е наред с доставките до Германия?

Аз имам една поръчка от 23.12, която още не е шипната. Получих мейл na 05.01,  че я обработват и скоро ще бъде шипната, но все още не е. Когато има раздвижване, ще споделя.

Скрит текст:
We are pleased to inform you that we are currently packing your order and it will leave our warehouse shortly!

Once your order has left our warehouse, you will receive a shipping email along with the tracking number for your information.

On average, it takes 48-72 hours for our delivery service to update the status of your package in the tracking link.

*Please note that you can no longer cancel your order under this order stat

# 406
оф аз чакам вече 45 дена от Yesstyle поръчка, не мърда от Холандия още Sad

# 407
Аз се отказах да поръчвам вече от тея сайтове, че много ядове

# 408
  • Prismatica Aerie

# 409
момичета, някоя от вас, дали е ползвала и има мнение за
 " Madeca  cream centellian 24 " ?

# 410
  • Prismatica Aerie
https://bg-mam.ma/p/1761945/50089898
 В момента в YS не е изгоден изобщо, купувала съм го на цената на мини версията. Имат вече и лайт наличен, както и вариация с PDRN(от TECA).

# 411
Уаууу Catalano, благодаря. Изумена съм от прекрасния анализ на продукта и това, че си ни информирала. Да разбирам ли, че има плътна и лека текстура, спрямо сезоните или е заради различните типове кожа? Жената, която ми го препоръча е азиатка и е около 50г. Според теб става ли за напреднала възраст  или е за по млади кожи?

# 412
  • Prismatica Aerie
Centellian24 - Madeca Cream Time Reverse е по-подходящ за суха, зряла кожа или като нощен крем, а Centellian24 - Madeca Cream Time Reverse Zero - за нормална към комбинирана. Вторият е просто по-лека версия.
Макар да няма универсални продукти, смея да твърдя, че това е именно такъв крем - в зависимост от нуждите и проблемите би могъл да работи в различни аспекти. Но не е за минималисти и хора алергични към етерични масла.
Също така, има много фалшификати, така че внимавайте откъде пазарувате. Това важи за всеки супер популярен продукт.

# 413
да благодаря за препоръката. Мислех от Амазон да го поръчвам, но пък там може и от Тему да са го заредили.
Не зная, около 20 Евро е +-, добра цена ли е?

# 414

Използвам от скоро Madeca cream centellian 24 - много приятен за употреба, аз съм със суха кожа и го използвам за дневен, защото не ми е достатъчно плътен за нощен. Но не е и лек в смисъла на въздушен, гелообразен или почти течен - някаква идеална златна среда е откъм текстура. Не си представям на кого не би харесал в този аспект, та не го разглеждайте като "плътна текстура, дали е за мен", наистина не виждам вариант да не е.

Изумена съм от етеричните масла в него, тъй като по презумпция кожа с проблемна кожна бариера е чувствителна и хич не е ок да търпи етерични масла, но за момента не съм имала проблем с тях.

Дали работи? Би трябвало на база състава. Тази зима обаче го раздавам много домошарка, не съм ходила на ски или прекарвала дълго време навън, за да кажа, че да, подложила съм го на тест и ми е запазил кожата в добро състояние.

Не е от продуктите, които използвам с удоволствие и заради удоволствието, по-скоро е от скритите воини. Трябва да присъства в грижата ми, особено през зимата, затова присъства. Избрах го именно на база ревюто на Каталано, може би по-натам ще ъпдейтна с мнение за как се държи под слънцезащита, грим или в условия на вятър+студ.

П.С. Ама как от Тему, това е доста сигурен начин да закупите фалшификат...

# 415
не, аз няма да го взема от Тему. Но хората, които продават в Амазон, не се знае от къде са го заредили. При мен в Германия, го има и в една известна онлайн аптека, може би от там или в местната аптека ще попитам дали може да ми го предложат, ако го има на склад. Но останах с впечатлението, че текстурите са две  - плътна и лека ?

# 416
да благодаря за препоръката. Мислех от Амазон да го поръчвам, но пък там може и от Тему да са го заредили.

Ако се търси обикновената версия на крема, в Стилвана цената мисля е съвсем ок - https://www.stylevana.com/de_DE/centellian-24-madeca-cream-time- … 7-50ml102363.html

# 417
  • Prismatica Aerie
Ако марката има собствен магазин в Амазон - би могло оттам.
За цената не мога да коментирам, тъй като съм го взимала за 6-7$ от YS и сравнително доскоро го имаше на цена под 10$ там, по-стара негова версия съм купувала за под 15$, в комплект от OliveYoung е бил към 25$ - и затова всичко над тези цени ми се струва много.
Аптека звучи като сигурен избор, защото би трябвало да зареждат от официални дистрибутори.

И да, кремовете са два, съответно текстурите са различни. Мислех, че е станало ясно още от оригиналния ми пост.Simple Smile
А как се държи на кожата, зависи от десетки неща, включително и от какво е нанесено под него. Уточнявам, че това не е класически антиейдж крем, ако очакванията са в тази посока. Тук звездата е TECA.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:29 от Catalano

# 418
  • Торонто/Сливен
Момичета,  помня, че някои от вас бяха поръчали Numbuzin #9 продукти.  Какви са впечатленията ви след по-продължителна употреба?

# 419
  • Den Haag
Защо има такава голяма разлика в цената при един и същи продукт? Количеството е еднакво и продукта мисля е един и същ или аз бъркам?

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 13:12 от diana lobodova

Общи условия

Активация на акаунт